20 / 04 / 2024

ataşehirde konut fiyatları arttı mı

ataşehirde konut fiyatları arttı mı

Ataşehir’de, konut fiyatları değerlenmeye devam ediyor. İstanbul'un yükselen ilçesinde konut fiyatları son 4 yılda yüzde 100 arttı.

Selami Arpacı: Ataşehir marka projelerde Bağdat Caddesi'ndeki metrekare fiyatını yakaladı!

RE/MAX Abc'nin brokeri Selami Arpacı, İstanbul'da Anadolu yakasının parlayan lokasyonu Ataşehir'de residence projelerinde metrekare fiyatlarının 5-10 bin lira aralığına otururken, bazı projelerde bu rakamın 10 bin TL'yi geçtiğini söyledi.

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Nidapark Ataşehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Nidapark Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Metrekaresi 3900 lira! İşte ilçe ilçe konut fiyatları

TSKB Gayrimenkul Değerleme tarafından yapılan araştırmaya göre sıfır konutta üç büyük şehirde en uygun fiyat Ankara'da 3 bin 900 liradan başlayan konutlardaki metrekare fiyatı 50 bin lirayı görüyor. İstanbul'da 12 bin lira ile 45 bin lira arasında değişen konut fiyatları İzmir’de ise ilçesine göre 6

İstanbul, Ankara ve İzmir'de sıfır konut fiyatları ne kadar?

Son dönemlerde artan ev fiyatları sebebiyle vatandaşlar konut almakta zorluk yaşıyor. Peki ev fiyatları neden artıyor? Üç büyük şehirde konut fiyatları kaç TL'den başlıyor? Uzmanlar konut fiyatlarına ilişkin hangi açıklamaları yapıyor? İşte ayrıntılar...

Konut fiyatları 3 büyük şehirde arttı!

Konut fiyatları uçuşa geçti. Türkiye'de ortalama konut metrekare satış fiyatı 3 bin 316 Türk Lirası, ortalama konut fiyatı 431 bin 80 Türk Lirası olarak kaydedildi.

Hangi şehirde konut fiyatları fırladı?

Türkiye'deki ekonomik krizle beraber ev ve araç sahibi olmak bir lüks oldu ve zorlaştı. İstanbul'da en kötü evin kira tutarı bin 500 Türk Lirası'ndan fazla. Yalnızca kiralık ev fiyatları değil satılık konut fiyatları da uçuşa geçmiş durumda.

Dünya’da konut fiyatları yükseliyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, devam eden pandemi sürecine rağmen başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere dünya genelinde  otuza yakın şehirde konut fiyatlarının yüzde 10 nun üstünde yükseldiğini değerlendirdi...

Satılık konut fiyatları artış trendinde!

sahibinden'in verilerine göre, kasım ayında Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde ortalama satılık konut fiyatlarında artış sürdü. 

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Konut fiyatları bu illerde zirve yaptı!

Kampanyalar ve kamu bankalarının düşük faizle konut alımını cazip hale getirmesi 10 büyükşehirde konut fiyatlarını yükseltti. Son bir senede nüfusun en yoğun olduğu 10 şehirde  konut değeri en çok artan ilk üç il Antalya, Gaziantep ve İzmir oldu. Bu üç kente göç artışı da hızlandı.

Ataşehir’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 100 arttı!

Ataşehir’de, konut fiyatları değerlenmeye devam ediyor. İstanbul'un yükselen ilçesinde konut fiyatları son 4 yılda yüzde 100 arttı.

Batman'da konut fiyatlarında artış yaşandı!

Konut fiyatları en çok Batman'da arttı. Baharın ilk aylarında konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği il Batman oldu. Şehirde 2+1 dairelerin konutların fiyatı ise 250 bin TL'den başlıyor..

İstanbul'un konut fiyatlarında en pahalı semtleri!

İstanbul Markalı Konut Araştırma verilerine göre Anadolu Yakası'nda en yüksek konut fiyatları Bağdat Caddesi ile Ataşehir'de. Avrupa Yakası'nda İse Fulya, Şişli, Büyükdere ve Bomonti'de...

ataşehirde konut fiyatları arttı mı Haberi

ataşehirde konut fiyatları arttı mı


Son yıllarda artan konut projeleri, alışveriş merkezleri ve yeşil alanlarıyla İstanbul’un en gözde ilçelerinden biri olan gelen Ataşehir’de, konut fiyatları değerlenmeye devam ediyor. Ülke ekonomisine değer katacak İstanbul Finans Merkezi Projesi’ne de ev sahipliği yapan Ataşehir'in bazı mahallelerinde, sahibinden.com Emlak Endeksi Ekim verilerine göre konut fiyatları son 4 senede yüzde 100’e varan oranlarda artış gösteriyor.

Fiyat artışlarında İnönü ve Kayışdağı Mahalleleri öne çıkıyor

 

TÜİK 2016 verilerine göre, toplam 17 mahallesinde yarım milyona yaklaşan kişinin yaşadığı Ataşehir’de, son 4 senede satılık konut fiyatlarındaki artış en fazla Kayışdağı, İnönü ve İçerenköy mahallelerinde oldu. sahibinden.com Emlak Endeksi Ekim verilerine göre de bu 3 mahallede satılık konutların fiyatları sırasıyla son 4 senede yüzde 91,1, yüzde 81,4 ve yüzde 56,9 oranlarında artış oldu. Buna göre...