26 / 04 / 2024

Ataşehir\'de öğrendiğini Yenibosna\'da yapacak

Ataşehir\'de öğrendiğini Yenibosna\'da yapacak

Gap İnşaat, Metropol İstanbul projesinde Emlak Konut'un pozisyonundan edindiği tecrübeyi, Yenibosna'da inşa edilecek yeni projede uygulayacak.

Ataşehir'de Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin imar planları kabul edildi!

İstanbul Ataşehir'e bağlı Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin Revizyon Nazım İmar Planlarına yönelik teklif, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Kolektif House'un 4. merkezi Ataşehir'de açılıyor!

Ortak ofis alanı sunan Kolektif House, İstanbul'da 4. merkezini açıyor. Paylaşımlı ofis konseptiyle düzenlenmiş yeni lokasyon Ataşehir'de hizmet verecek.

Ataşehir’de 8 gecekondu yıkıldı!

Ataşehir’de Kurbağalıdere çevresinde bulunan gecekondular, derede süren ıslah çalışmaları çerçevesinde yıkıldı. Vatandaşların bir kısmı yıkıma tepki gösterirken, bazılarının da yıkılan binaların demirlerini toplamaya çalıştıkları görüldü.

Nidakule Ataşehir'de dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Finans Merkezi Ataşehir'de gerçekleştirilen A+ofis projesi Nidakule Ataşehir projesinde yer alan 21 dükkan 19 Aralık Cumartesi günü saat 11:00'da açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor.

Sample Home Ataşehir'de 2+1 daireler 390 bin TL'ye!

Rams Yapı imzasıyla Ataşehir'de yükselen Sample Home'da daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor.

Sample Home Ataşehir'de teslimler Ekim 2016'da!

İstanbul Batı Ataşehir'de Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Sample Home projesinde toplam 41 adet daire bulunuyor. Fiyatların 240 bin TL'den başladığı projede teslimlerin 2016 yılının Ekim ayında yapılması bekleniyor.

Canan Business Ataşehir'de teslimler Nisan 2016'da!

Teslimlerin Nisan 2016'da başlayacağı Canan Business Ataşehir projesinde yer alan home office seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor.

My Newwork Ataşehir'de teslimler 2016'da!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork Ataşehir projesi 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. My Newwork Ataşehir'de teslimlerin 2016'da yapılması planlanıyor.

İstanbul'da ev fiyatları en çok Fatih ve Ataşehir'de arttı!

İstanbul'da konut fiyatları artmaya devam ediyor. Özellikle metro projeleri gittiği tüm bölgede fiyatları uçuruyor Türkiye'nin 15 milyonluk nüfusuyla megakenti olan İstanbul'da konut fiyatları en çok Fatih ve Ataşehir'de yükseldi...

Trendist Ataşehir'de teslimler Ekim 2016'da!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir projesinde toplam 820 adet konut yer alıyor. Trendist Ataşehir'de yer alan dairelerin teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor.

Trendist Ataşehir'de inşaatın yüzde 30'u, satışların ise yüzde 55'i tamamlandı!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir'de inşaatın yüzde 30'u, satışların ise yüzde 55'i tamamlandı. İstanbul'da 2019 yılına kadar tamamlanması planlan iki raylı sistem hattının kesişim noktasında bulunuyor.

Trendist Ataşehir'de satışlar sadece 6 ayda yüzde 55’i aştı!

K Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Karaduman, Trendist Ataşehir'de başlattıkları % 5 peşinat kampanyasıyla 15 bin TL peşinatla ev sahibi olunabildiğini söyledi. 820 dairelik Trendist Ataşehir projesinde satışlar yüzde 55’i geçti....

Ataşehir'de Çöpler Çiçek Olsun kampanyası başlatıldı!

Gelecek nesillerin doğaya sahip çıkmaları için sürekli olarak etkinlik yapan ve proje üreten Ataşehir Belediyesi, Unilever’le ele verip, İTÜ ve ÇEVKO’nun da desteğini alarak Ataşehir’de çöpleri çiçeklere dönüştürüyor...

Ataşehir\'de öğrendiğini Yenibosna\'da yapacak Haberi

Ataşehir\'de öğrendiğini Yenibosna\'da yapacak

Çalık Gayrimenkul İnşaat şirketi Gap İnşaat, Metropol İstanbul'da Emlak Konut Gyo'nun pozisyonunu komşu olarak başlatılacak projede uygulayacak. Yaklaşık 80 bin metrekare alanda yapılacak projenin Mart 2013'te lansmanı yapılması planlanıyor. 


Köhne yapılar gidiyor

Çalık Gayrimenkul Genel Müdürü Feyzullah Yetkin, bölgede yapılan projeleri değerlendirerek '' O bölge köhne yapılardan kurtuluyor. Daha başka projeler de gelecek'' diye konuştu.Projede finansmanın öz sermeye ve satışlardan gelen kaynakla sağlandığını belirten Yetkin, şöyle devam etti:

Yatırımcılara satılacak

''Bunun dışında kaynak sağlamak amacıyla Gayrimenkul Sertifikası üzerinde çalışıyoruz. Hatta güncel finansal yapıya uygun hale gelmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'ndan revizyon talepleri de yapıldı.Metropol İstanbul'un bir kısmını yatırımcılara satacağız. Prensipte bunu gerçekleştirmek için yerli bir aracı kurumla anlaştık daha imzalar atılmadı. Buradan 100-150 milyon liralık gelir bekliyoruz. Bu da maliyetlerin yüzde 15'ine denk...