26 / 04 / 2024

Atatürk Havalimanı iletişim

Atatürk Havalimanı iletişim

TÜRK Hava Yolları Yönetim Kurulu (THY) Başkanı Hamdi Topçu, İstanbul’a yapılan 3’üncü havalimanının uçuşa açılmasıyla Atatürk Havalimanı’nın kapanacağını söyledi.

Atatürk Havalimanı'nda taksi yolu yarın açılacak!

Atatürk Havalimanı'ndaki inşaat çalışmalarınında devam ettiğini hatırlatan Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, Bunların önemli bir kısmını yarın itibariyle hizmete açacağız, dedi.

Atatürk Havalimanı'ndan dün bin 294 uçak, iniş kalkış yaptı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, Atatürk Havalimanında dün bin 294 uçağın iniş kalkış yaptığını açıkladı. Birdal, bunun rekor seviye olduğunu bildirdi.

Atatürk Havalimanı Avrupa üçüncüsü oldu!

Atatürk Havalimanı'nı kullanan yolcu sayısı ilk çeyrekte yüzde 11 artarak Avrupa'nın en çok kullanılan üçüncü havalimanı oldu. 50 yıldır listede ilk üçe giren Frankfurt'u yerinden etti.

Atatürk Havalimanı kararına Mehmet Şimşek'ten ilk yorum!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın, Atatürk Havalimanı'nın imara açılmayacağı fuar alanı olacağı konusunda yaptığı açıklamaya Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten destek geldi. Şimşek, konu ile ilgili ilk açıklamayı yaptı.

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi açıldı!

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi, Cenk Gökhan Şube Müdürlüğü'nde 380 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Bakırköy'de açıldı.

Atatürk Havalimanı'nın ana giriş kapısı genişletiliyor!

28 Haziran'da yaşanan terör saldırısının ardından Atatürk Havalimanı'nda genişletilen güvenlik önlemleri nedeniyle oluşan uzun araç kuyruklarını azaltmak için ana giriş kapısının bulunduğu bölüme araç kontrol 'cep'i yapılıyor.

Atatürk Havalimanı için imza kampanyası başlatıldı!

İstanbul'da inşaatına başlanan üçüncü havalimanının 2018 yılında açılması planlanıyor. İnşaatı devam eden yeni havaalanı açıldığında Atatürk Havalimanı'nın kent ormanı olmasını isteyen Nurhan Çetinkaya bir imza kampanyası başlattı.

Atatürk Havalimanı genişletme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı!

TAV Havalimanları, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü ile imzaladığı sözleşme kapsamında Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalini genişletmek için projenin ilk etabı tamamlandı.

Atatürk Havalimanı'na ilişkin 8 sorun TBMM gündeminde!

Atatürk Havalimanı'nın genişletilme çalışmalarına ilişkin sorunlar, İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş tarafından TBMM gündemine taşındı. Yarkadaş hazırladığı yazılı soru önergesini Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.

Atatürk Havalimanı'na ne olacak?

Yeni havalimanının açılmasıyla birlikte Atatürk Havalimanı kapatılacak mı yoksa yerine AVM veya rezidans mı yapılacak sorularını da birlikte getirdi.

Atatürk Havalimanı 2018'de kapatılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Atatürk Havalimanı 2018’de yolcuya kapatılacağını, kargo ve eğitim uçuşu yapılacağını açıkladı. Havalimanı konusunda son nokta koyuldu.

M. Berke Merter: Atatürk Havalimanı şehir parkı olsun!

CHP İBB Meclis Üyesi Mehmet Berke Merter, 3. Havalimanı’nın bitmesi ile birlikte Atatürk Havalimanı’nın şehir parkı yapılmasını teklif etti. Merter, parkın isminin ise Atatürk Şehir Parkı olmasını önerdi.

Selamlique Cafe Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açıldı!

Banu Yentur ve Caroline Koç'un sahibi olduğu Selamlique Cafe, TAV'ın iştiraki olan BTA ile işbirliği yaparak, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete vermeye başladı.

Sektör temsilcileri Atatürk Havalimanı'nın park olmasını istedi!

İnşaat sektörü temsilcileri Atatürk Havalimanı kapatıldıktan sonra o alanın parka dönüştürülmesini istiyor. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'na katılan sektörün önde gelen isimleri kurultayın değerlendirmesini yaptı.

Atatürk Havalimanı dünyanın en büyük 11. havalimanı oldu!

Uluslararası Havalimanları Konseyi (Airports Council International-ACI) tarafından hazırlanan rapora göre, İstanbul Atatürk Havalimanı 61,8 milyon yolcu ile iki sıra yükselerek Frankfurt Havalimanı’nı geçti.

Atatürk Havalimanı'na çevreye duyarlı terminal binası!

Atatürk Havalimanı’nda kapasite büyütme çalışmaları kapsamında TAV Havalimanları tarafından yapımı gerçekleştirilen ek terminal inşaatı devam ediyor. Ek terminal binasının Eylül öncesi hizmete girmesi öngörülüyor.

Atatürk Havalimanı iletişim Haberi

Atatürk Havalimanı iletişim

Kastamonu Kalkınma Vakfı’nın düzenlediği Ortak Akıl Toplantısı’na katılan THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, kış sezonunda haftada 4 sefere inen Kastamonu- İstanbul seferlerinin, 28 Mart’tan itibaren haftada 7 güne çıkacağını açıkladı. THY olarak büyümeyi ve uçak seferlerini arttırmayı sürdürdüklerini belirten Topçu, 2015’de 63 milyon yolcu taşımayı hedeflediklerini ve Ordu, Giresun, Hakkari, San Francisco, Abuja, Luanda, Bari, Taipei, Porto ve Manila’ya bu yıl uçak seferlerinin başlayacağını söyledi. Şirketin satış gelirlerinin bir önceki yıla göre yüzde 28,7 arttığını ifade eden Topçu şöyle konuştu:


"Bu artışla satış gelirimiz 24 milyar 157 milyon 801 bin liraya ulaştı. Aynı dönemde aktif toplamı ise yüzde 24,5’lik artışla 31 milyar 875 milyon 607 bin lira oldu. Türk Hava Yolları’nın 2014 sonu itibarıyla 45 iç hat, 219 dış hat...