26 / 04 / 2024

Atayol projesi izmir

Atayol projesi izmir

Ege Koop proje merkezi İzmir'deki Atayol projesini anlattı...

Çeşme Projesi İzmir’in Kanal İstanbul’u!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yatırım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Çeşme Turizm Projesi ile ilgili süreç devam ederken, projeyle ilgili tartışmalar da sürüyor.

Körfez Geçişi Projesi İzmir'in değerini yükseltecek!

Yenigün Gazetesi köşe yazarı olan Ömer Dinçer, bugünkü yazısında İzmir'deki yatırım ve projelerden bahsetti. İşte o haber...

En büyük kentsel dönüşüm projesi İzmir'de başlıyor!

Türkiye'nin büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan İzmir Karabağlar'daki dönüşüm için ilk kazma Çarşamba günü vurulacak. Törene Başbakan Binali Yıldırım ve Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki katılacak.

Körfez Geçiş Projesi İzmir'i uçuracak!

İnciraltı 2. Nesil Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, Körfez Geçiş Projesi'nin İzmir'i hareketlendireceğini açıkladı.

Uzundere dönüşüm projesi İzmir için dönüm noktası!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Güzelbahçe Dört Mevsim Konakları Projesi Başkanı Emekli Albay Soner Aydın ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Aslan ziyarette Uzundere dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Anatolia Tiles projesi İzmir Aliağa’da inşa ediliyor!

Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğindeki Iglo Architects tarafından Kanada’da faaliyet gösteren seramik markası Anatolia Tile ve Stone için tasarlanan Anatolia Tiles, İzmir Aliağa’da inşa ediliyor.

İzmir Ağapark Projesi tamamlandı!

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın katıldığı temel atma töreninin ardından saha çalışmalarına başlanan Ağapark Projesi tamamlandı.

İzmir Büyük Körfez Projesi'ne ÇED olumlu raporu!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında konuştu. Kocaoğlu Büyük Körfez Projesi'ne ÇED olumlu raporunun geldiğini açıkladı.

Körfez Geçiş Projesi İzmir'de destek görüyor!

Başbakanlık Ofisi’nde İzmirli medya temsilcileri ile bir araya gelen Başbakan Yıldırım, “Körfez Geçiş Projesi iyi destek gördü, farkındalık oluştu. Bundan sonraki adımlar bize düşüyor” dedi

İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne iş dünyasından destek!

Başbakan Binali Yıldırım'ın önceki akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la geldiği İzmir'de verdiği "Körfez geçişi projesi mutlaka yapılacak" müjdesi kentte büyük heyecan yarattı.

İzmir Aliağa'ya 2 termik santral ve 17 RES projesi geliyor!

İzmir Aliağa 2012’de 1. derece arkeolojik ist alanı olarak tescil edildi. Ancak şimdi 2 termik santral ve 17 RES projesi için çalışmalarına devam ediyor.

Beş Yıldız İnşaat'ın ilk projesi İzmir Torbalı'da!

İnşaat sektöründe 30 yılı deviren Beş Yıldız Yapı İnşaat, Torbalı’ya taşındı. Firma ilk projesini Torbalı Mahallesi’nde inşa edecek. Firma sahibi Mevlüt Heseki, farklı ve sürpriz yatırımlara imza atacaklarını söyledi.

İzmir Körfez Geçiş Projesi’ne Balçova’dan destek!

Bakan Binali Yıldırım’ın 35 Projesi arasında yer alan Körfez Geçiş Projesi’ne Balçova’da üçü de kadın olan AK Parti, CHP, MHP ilçe başkanları ile 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu destek verdi

Atayol projesi izmir Haberi

Atayol projesi izmir

Ege Koop proje merkezi İzmir'de Atayol projesini hayata geçiriyor. Ege Koop Gelen Başkanı Hüseyin Arslan, İzmir Aydın yolu ile Konak Tüneli arasındaki 5.8 kilometrelik mesafeye düşürülen projenin 18 ayda tamamlanabileceğini...