27 / 04 / 2024

Atelier d’Art Urbain Architects

Atelier d’Art Urbain Architects

Aralarında Darty, Vodafone, Beko’nun da olduğu birçok markanın mağazalarını kapattığı Ora’nın kapanmasında en büyük etkenin hava durumuna uygun olmayan mimari yapı ile yanlış zamanda açılması olduğu vurgulandı. 400 milyon dolarlık projenin yıllık 60 milyo

O market düğmeye bastı: Tuvalet kağıdında flaş indirim

Marketten büyük bir fırsat yakalandı, tuvalet kağıdı fiyatlarında önemli bir indirim yapıldı. 32 rulo tuvalet kağıdı artık oldukça uygun bir fiyata sahip. Acele edenler, bu büyük fırsatı kaçırmamalı...

O marketten tuvalet kağıdında bomba indirim: 44 TL'ye kapanın elinde kalıyor!

Bomba bir indirim haberiyle karşınızdayız: Tuvalet kağıdı indirimi! 8'li tuvalet kağıdı artık sadece 44 TL. Acele edenler bu indirimden yararlanabilirler.

Seçmen kağıdı şart mı? Oy kullanmaya gitmezsem ne olur?

14 Mayıs seçimleri gittikçe yaklaşıyor. Vatandaşlarda 14 Mayıs öncesinde kullanacakları oylara dair bazı sorularına yanıt arıyor. Seçmen kağıdına ve merak edilen diğer detaylar!

Dövizdeki artış yalı satışlarını etkiledi!

Dövizdeki artış ‘yatırım için yalı alacak’ yüksek birikim sahiplerini de etkiledi. Satın alma niyeti olanlar bekliyor. Satacak olanlar fiyat kırıyor.

Dövizdeki kur artışı yalı satışlarını etkiledi!

Döviz kurundaki artış değeri milyon dolarla ifade edilen yalı satışlarını da etkiledi. Emlak komisyoncuları yalı piyasasında durgunluk yaşandığını belirtti.

Boğaz'daki yalılar döviz kurundaki artıştan etkilendi!

Döviz kurundaki artış, değeri milyon dolarla ifade edilen yalı satışlarını da etkiledi. Yalı satın almayı planlayanlar kurdaki ani yükselişten dolayı bir süre piyasaları gözlemlemeye geçti.

Dükkan kira artış oranı Eylül 2015!

Borçlar Kanununa göre 2020 yılına kadar dükkan kiralarında sözleşmede yazan esaslara göre dükkan kiracısına yıllık zam yapılıyor. Peki, dükkan kira artış oranı Eylül 2015 nedir?

Yıldırım'daki dayanıksız yapıların dönüşümü şart!

Yıldırım'daki son 30 yılda oluşan dayanıksız ve plansız yapıların dönüşümün şart olduğunu ifade eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Bir mahalleyi dönüştürürken, sadece mekânı değil, sosyal, kültürel ve ekonomik boyutlarıyla planlayacağız." dedi.

Dövizdeki kur artışı inşaat sektörünü iflasa sürüklüyor!

TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu, dövizdeki artışın maliyetleri 10 puan artırdığına dikkat çekti. “Sektör bu kur baskısını kaldıramaz. İflasa sürükleniyor” uyarısı yaptı.

TOKİ konutlarda en düşük artış oranı uyguluyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, konutlarda en düşük artış oranını uyguladıklarını belirterek "Memur maaşı artış oranı ve TEFE-TÜFE'den en düşük olan ile artış yapıyoruz.

Dövizin artışı Kocaeli'de ev kiralarını arttırdı!

Kocaeli'de kiralar uzun süreden beri belli oranda artış gösterdi.Son günlerde dövizin artış göstermesi ev sahiplerini ve kiracıları endişeye itmeye başladı. Kocaeli'de kira fiyatları yükselmeye başladı.

Döviz kurundaki artış gayrimenkul satışlarını etkileyecek mi?

Gayrimenkul satışları belli bir ivmede sürüyor ancak döviz kurundaki artışın bir süre daha devam etmesi maliyetlere de yansıyacak. Öncelikle inşaat malzemelerine kur zammı firmaları zora sokuyor.

Recep Altepe'nin kentsel dönüşüm çözümü emsal artışı!

Başkan Altepe, "Kentin potansiyelinin aktif olarak kullanılabilmesi noktasında kentsel dönüşüm büyük önem taşıyor. Bize başvuran birkaç siteye belediye meclisinde karar alarak yüzde 50 emsal artışı sağladık. " dedi.

Atelier d’Art Urbain Architects Haberi

Atelier d’Art Urbain Architects

 29 Ekim 2011’de açılan Ora, daha 1 yılını doldurmadan kapısına kilit vurmak üzere... Aralarında Darty, Vodafone, Beko’nun da olduğu birçok markanın mağazalarını kapattığı Ora’nın kapanmasında en büyük etkenin hava durumuna uygun olmayan mimari yapı ile yanlış zamanda açılması olduğu vurgulanıyor. Ora İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş.’nin yatırımı olan ve Atelier d’Art Urbain Architects’ın konsept mimarlığını yaptığı Ora’nın yöneticileri suskun kalmayı tercih ederken kışın soğuktan, yazın sıcaktan müşteri gelmediği için sıkıntı yaşayan diğer markaların da mağazalarını kapatacakları ifade ediliyor. Ora’da farklı kategorilerden 235 mağaza yer alıyor.


Sektör temsilcileri, Ora’nın ciddi sıkıntı yaşadığını belirtirken, “Mağazaların çoğu kapandı. Tüm dekorasyonunun bitirip açmayanlar var. Proje tam kışa girerken ve doluluk sağlanamadan açıldı. Kuzeye baktığı ve üstü açık olduğu için rüzgarı doğrudan alıyor. Sokak...