25 / 04 / 2024

Atıl Akkan kimdir

Atıl Akkan kimdir

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Atıl Akkan yılın ilk yarısında dünyaya örnek olacak bir başarıya imza attıklarını belirterek yatırımcılara seslendi: "Yer almakta sakın geç kalmayın"

Ankara'da 110 bin konutluk ilçenin temelleri atılıyor!

Ankara’da 110 bin konutlu ve 350 bin nüfuslu yeni bir ilçenin temelleri atılıyor. Büyükşehir Belediyesi kurulacak olan yeni ilçeye Osmanlı padişahı Yavuz Sultan Selim’in ismini verecek.

Lütfi Elvan: Atıl tesislerle karşılaşmak istemiyoruz!

Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı, Doğu ve Güneydoğu’ya yatırım atağı ve destek paketi ile ilgili bakanlıklara belge verme yetkisi yolunu tercih etmediklerini vurgulayan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan “Çünkü yarın öbür gün atıl tesislerle karşılaşmak istemiyoruz” dedi

İzmir Dikili'de atıl durumdaki alanlar tesislere dönüşüyor!

Gerçekleştirdiği yatırımlarla sosyal demokrat belediyeciliğin yüz akı olan İzmir Dikili Belediyesi, kent sınırlarında atıl durumda bulunan alanları hazırladığı projelerle halkının hizmetine sunmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Siverek'teki atıl yapılar hizmet evi oluyor!

Siverek Belediyesi, kırsal mahallelerde diğer kamu kurumlarına ait ve atıl durumda olan binaları yeniden değerlendirerek, ‘Çok Amaçlı Hizmet Evi’ne dönüştürüyor.

Gaziantep Kongre Merkezi'nin temeli atılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak “Gaziantep Kongre Merkezi” projesinin temeli atılıyor.

Şehitkamil'de uzay çatılı pazar yeri inşaatı tam gaz devam ediyor!

Beykent Mahallesi’ne vatandaşların ihtiyacını karşılayacak uzay çatılı pazar yeri inşa ediyor. 3 bin 500 metrekare alan üzerine kurulacak uzay çatılı pazar yerinin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.

Atıl fabrikalar üretime kazandırılacak!

BAŞBAKAN Binali Yıldırım’ın “Yatırımcının önüne turkuaz halı sereceğiz” sözlerinin ardından ekonomi yönetimi ülke genelindeki atıl fabrikaların üretime kazandırılması için çalışma başlattı.

AGS Atılım Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AGS Atılım Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Şahlanoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Üsküdar, Küçükçamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

Ayşegül Rona kimdir?

Farklı sektörlerde 10 yılı aşkın profesyonel finans tecrübesine sahip Ayşegül Rona, JLL Türkiye’nin yeni finans direktörü oldu. Peki, Ayşegül Rona kimdir? Ayşegül Rona, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Modacı Atıl Kutoğlu dekorasyonla buluştu!

Gayrimenkul sektöründeki büyümeye paralel artan eve yönelik harcamalar modacı Atıl Kutoğlu’nu dekorasyonla buluşturdu. Kutoğlu’nun ilk projesi Viyana’daki Hotel Altstadt’ın 6 süitinin tasarımı oldu.

Antakya'da atıl alanlar park oluyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Saraykent Mahallesi’nde bulunan Antakya Belediyesi’ne ait 710 metrekarelik atıl alanın yeşil alan vasfında olması nedeniyle mahalleye park olarak kazandırılacağını belirtti.

Çilek'ten at ve atçılık tutkunları için Royal serisi!

Çilek, at ve atçılık tutkunları için Royal serisini üretti. Royal serisi at figürleri ve atçılığı anımsatan detaylarıyla çiftlik hayatını seven gençlerin beğenisine sundu.

KKTC su temin projesinde imzalar atılıyor!

Türkiye’den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) Akdeniz altından borularla su taşıyan Asrın Projesi’nde, kullanımla ilgili imzalar yarın atılıyor.

Atıl Akkan kimdir Haberi

Atıl Akkan kimdir


ALOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Atıl Akkan, PETKİM ve TÜPRAŞ gibi tesisler nedeniyle hammaddeye yakınlık, lojistik avantajlar, yatırımcıya sundukları ideal koşullar nedeniyle bölgeye yerli ve yabancı firmaların ilgisinin arttığına dikkat çekti. Son iki ayda 64 firmaya tapu verdiklerini aktaran Akkan, “Bu firmalara toplamda, 930 bin metrekare arsa verdik. ALOSBİ’nin büyüklüğü 9.5 milyon metrekare. Bunun 4 milyon 3 bini parsellerden oluşuyor. Burada hem yeni, hem de eski katılımcılar var. Ama genel olarak bizi tercih edenler büyük metrekarelerde yer alıyor. Bunların başında Dayan Kimya, Bağ Yağları, Akdeniz Kimya, Terbay, Güngör Plastik ve Eltaş Trafo geliyor. Bölgenin dışında başka kentlerden de yatırımcılar bizi tercih ediyor. Kayserili Çinkom A.Ş. de yatırım için ALOSBİ’yi seçti. Çinkom, demir çelik tesislerinin bacasından çıkan küllerden çinko üretecek. Bunların...