19 / 04 / 2024

Atila Aydıner Bayrampaşa Fazıl Küçük Parkı

Atila Aydıner Bayrampaşa Fazıl Küçük Parkı

Bayrampaşa Belediyesi trafik sorununa üstü park, altı otopark projeleri ile çözüm üretiyor. Muratpaşa Mahallesi Dökümcüler Caddesi’ndeki Dr. Fazıl Küçük Parkı’nın altına 9.750 metrekarelik 3 katlı 300 araç kapasiteli zemin altı otopark yapıldı.

Bayrampaşa'da 300 yataklı hastanenin ihalesi gerçekleştirdi...

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Cezaevi Kentsel Dönüşüm Alanında 25 dönümlük arazide inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesine ilişkin bilgiler paylaştı. İşte haberin detayları...

Bayrampaşa'ya 400 yataklı hastane müjdesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçeye 400 yataklı hastane inşa edileceğini açıkladı. 

Atilla Aydıner, Bayrampaşa'da değişim için söz verdi!

Eğitimden sanata bir çok alanda yenilikler yapacağını söyleyen Atilla Aydıner “Hedeflediğim projelerin yüzde 97’sini gerçekleştirdim. AK Parti vadettiği her şeyi yapar. Sahada güzel bir seçim havası var. Bir kesim kararsız bir seçmen olsa da onlarla görüşüp kararlı hâle getiriyoruz” dedi...

Bayrampaşa yeni yatırımlarla ulaşımın merkezi olacak!

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Atila Aydıner, “Gerçekleştireceğimiz yeni projelerle Bayrampaşa’yı teknolojinin üssü, çilesiz ulaşımın merkezi, bilim ve sanatla dolu bir ilçe haline getireceğiz." dedi

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi!

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

Atila Aydıner kimdir?

Atila Aydıner'in 2019 yerel seçimlerinde yeniden AKP'den Bayrampaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Atila Aydıner kimdir? Atila Aydıner bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Bayrampaşa Vatan Mahallesi Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen toplantıda Bayrampaşa Vatan Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi de değerlendirildi.

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı cazibe merkezine dönüşecek!

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanında kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Atila Aydıner: Bayrampaşa’nın değerine değer katıyoruz!

Bayrampaşa Belediye Meclisi'nin 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Gerçekleşen toplantıda Bayrampaşa projeleri de masaya yatırıldı.

Bayrampaşa kentsel dönüşümle gündemde!

Bayrampaşa, kentsel dönüşüm projeleriyle gündemde. Yıkılan cezaevi alanına yeni şehir inşa ediliyor. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner projelerle ilgili bilgi verdi.

Bitlis Güroymak, Atila Aydıner’in projeleri ile imar edilecek!

İçişleri Bakanlığı’nın Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) kapsamında, Bitlis Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e nezaket ziyaretinde bulunarak, Aydıner’den projeleri hakkında bilgi aldı.

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinin tüm detayları!

Bayrampaşa cezaevinin bulunduğu bölgedeki kentsel dönüşüm bölge sakinleri kiraya çıkmadan etap etap gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Atila Aydıner, sokak kültürünü yaşatacaklarını ve TEM otoyolunun üstünü kapatarak Bayrampaşa’ya ilk meydanını kazandıracaklarını belirtti

Bayrampaşa Belediyesi Hastanesi geliyor!

Bayrampaşa Belediyesi, ilk yardım eğitim merkezi açtı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Sağlık alanındaki hizmetlerimizi ‘Bayrampaşa Belediyesi Hastanesi’ açarak bir üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu

Atila Aydıner Bayrampaşa Fazıl Küçük Parkı Haberi

Atila Aydıner Bayrampaşa Fazıl Küçük Parkı

Baştan sona yenilenen Dr. Fazıl Küçük Parkı ve parkın altına inşa edilen 3 katlı 300 araç kapasiteli zemin altı otopark Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in katıldığı törenle hizmete açıldı. Başkan Aydıner, Bayrampaşa’da 5 yıl içinde toplam 20 bin araç kapasiteli 21 otopark daha yapmayı hedeflediklerini söyledi.


Yeşil örtüyle süslenen 4 bin 500 metrekarelik park alanında da çocuk oyun grubu, fitness alanı, mini basket ve futbol sahası yer alıyor.


Parkın ve otoparkın açılışını Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, İSPARK Müdürü Mehmet Çevik ve Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol birlikte gerçekleştirdi.


Atila Aydıner: 5 yılda 20 bin araç kapasiteli otopark!


Törende konuşan Başkan Atila Aydıner, Bayrampaşa’daki trafik sorununa köklü çözüm üretecek projeleri 

hayata geçirdiklerini...