16 / 04 / 2024

atila yavuz kimdir

atila yavuz kimdir

Ukra Yapı’nın patronları hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiası ile dava açıldı. Gerekçe projede olmayan hayali bir daireyi satmak. Şirketin 4 yöneticisi 5 yıla varan hapis istemi ile yargılanıyor.

Cüneyt Yavuz kimdir? Kaç yaşında?

Mavi'nin yönetim kurulunda yer alan Cüneyt Yavuz kimdir? Cüneyt Yavuz kaç yaşında? Cüneyt Yavuz evli mi? İşte ayrıntılar...

Kenan Yavuz kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz kimdir? Kenan Yavuz daha önce nerelerede görev yaptı? İşte Kenan Yavuz'un biyografisi...

Future Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Future Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Güneş ve Atila Yavuz tarafından kuruldu.

Yavuz Erkut kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yavuz Erkut oldu. Peki Yavuz Erkut kimdir? Yavuz Erkut hangi işlerde görev aldı?

Atila Aydıner kimdir?

Atila Aydıner'in 2019 yerel seçimlerinde yeniden AKP'den Bayrampaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Atila Aydıner kimdir? Atila Aydıner bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Seddar Yavuz kimdir?

Eski Uşak Valisi Seddar Yavuz, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Muş Valiliğine atandı. Peki, Seddar Yavuz kimdir? Seddar Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Seddar Yavuz..

Nazım Yavuz kimdir?

M. Nazım Yavuz yeniden ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Nazım Yavuz kimdir? Nazım Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nazım Yavuz, ÇATIDER'de hangi işlere imza attı? İşte Nazım Yavuz..

Ayhan Yavuz kimdir?

Hatay Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz kimdir? Ayhan Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Yavuz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Yavuz..

Olgun Atila kimdir?

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila kimdir? Olgun Atila, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Olgun Atila, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Olgun Atila..

Yavuz Subaşı kimdir?

23 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararı ile Bakanlık Müşavirliğine atandı. Peki, Yavuz Subaşı kimdir?Yavuz Subaşı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yavuz Subaşı..

Ömer Yavuz Gülen kimdir?

Mimar Ömer Yavuz Gülen kimdir? Ömer Yavuz Gülen, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Ömer Yavuz Gülen, bugün çalışmalarına hangi firmada devam ediyor? İşte Ömer Yavuz Gülen..

Arzu Özdal kimdir?

Ahmet Özdal ile birlikte İstanbul'un Üçüncü Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin imar planlarını yapan şehir plancısı Arzu Özdal kimdir? Arzu Özdal biyografisi, özgeçmişinde hangi bilgiler bulunmaktadır?

atila yavuz kimdir Haberi

atila yavuz kimdir

Geçen temmuz ayında iflas erteleme kararı aldıran Ukra Yapı Grup İnşaat San. ve Tic. Ltd. şirketinin dört yöneticisini, Mustafa Kaya, Yusuf Adak, Atila Yavuz, Ahmet Ziya Balcı, sanık sandalyesine oturtan süreci başında 30 Ekim 2011’de sattıkları bir daire bulunuyor. UKRA City adı verilen projeden daire alan isim Aysel Yıldırım. Sözleşmeye göre dairenin 30 Aralık 2012’de Yıldırım’a teslim edileceği belirtildi. Sözleşmede Yıldırım’a satılan daire G Blok, 22 kat 601 numaralı olarak belirlendi.


‘HAYALİ DAİRE’ İDDİASI

Ancak teslim tarihine kısa bir süre kala Yıldırım, satın aldığı daire ile ilgili ayrıntılı bir araştırmaya girişti. Yıldırım, kendisine satılan dairenin bulunduğu bloğun temelinin dahi atılmadığını öğrendi. Kısa bir süre sonra çok daha kötü bir bilgiye ulaştı. Kendisine satılan daire ruhsatta bulunmuyordu. Yıldırım’ın edindiği bilgilere göre sözleşme...