29 / 03 / 2024

atılımcı iş adamları derneği çalışmaları

atılımcı iş adamları derneği çalışmaları

Atılımcı İş Adamları Derneği, yapımına yaklaşık iki yıl önce başlanan 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun çalışmalarını yerinde inceledi. Dernek Başkanı Ulaş Erenkaya, Türk mühendislerle gurur duyduğunu söyledi.

2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! Yatırımcılar hemen bakın!

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olabileceğini belirtti. Altının pabucu dama mı atılıyor! Altın ve gümüş yatırımcıları baksın, iste son dakika gümüş yorumu...

BES katılımcılarına kredi fırsatı! Katılımcılar nasıl ve hangi koşullarda kredi çekebilecek? Sistem nasıl işleyecek?

Bireysel emeklilik yönetmeliğinde gerçekleştirilen önemli bir değişiklik ile BES katılımcıları, artık kısa süreli ihtiyaçlarını için birikimlerini bozmadan bankalardan kredi çekebilecek. Düzenleme altı ay sonra yürürlüğe girecek.

Bireysel emeklilik yönetmeliğinde önemli değişiklik! BES katılımcıları birikimlerine karşılık kredi kullanabilecek!

SEDDK, bireysel emeklilik sistemine ilişkin yönetmelikte değişikliğe giderek katılımcılara avantajlı kredi kullanma imkanı sağlanacak. Böylece eskiden ‘Paraya ihtiyacım var’ deyip birikimlerini çekmek isteyenlere ‘kredi’ seçeneği sunulurken, sistemden çıkışların da önlenmesi hedefleniyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB, bir sosyal konut projesini daha hayata geçiriyor. İBB iştiraki KİPTAŞ’ın yeni dönemdeki 3'üncü sosyal konut projesinin temeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yarın Tuzla'da atılıyor. Projenin başvuru detayları belli oldu.

4,5 yıl önce eşiyle köye yerleşti! Atıl arazide iş kurdu!

İzole ortamda salgın sürecini daha rahat geçirmek isteyen Burak Alsan, 4,5 yıl önce eşiyle köye yerleşti. Burada atıl arazide organik tarıma başladı ve 20 kişiye istihdam imkanı sağladı.

Kentsel dönüşümde ölümcül tehlike: Asbest! 

Bina yıkımları sırasında toz dumanı ile ortaya çıkan asbest, kansere kadar birçok ölümcül hastalığa sebebiyet veriyor. Asbest Söküm Uzmanları Derneği, belediyelere asbestle mücadele konusunda çağrıda bulundu. 

İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde 2. etabın temeli atılıyor!

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları için temel atılıyor. Temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağlayacak.

Atıl durumda olan arazilerin tarıma kazandırılması için soru önergesi verildi!

Ülkemizde ekim yapılmayan ve atıl durumda olan arazilerin tarıma kazandırılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yıldırım Belediyesi 2021'i kentsel dönüşüm ve imarda atılım yılı ilan etti!

Geçen yılı ‘Fen İşleri Yılı’ ilan ettiklerini anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2020’yi hedeflerine ulaşarak kapattıklarını belirtti. 2021’i “Atılım Yılı” olarak belirlediklerini kaydeden Yılmaz, ilçeye vizyon katacak önemli projelerin bu yıl hayata geçirileceğini söyledi.

BES bugüne kadar 12.6 milyon katılımcıya ulaştı!

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD) raporuna göre, 2020 sonu itibarıyla Bireysel Emeklilik Sistemi'nin (BES) katılımcı sayısı 12.6 milyona ulaşırken, yaklaşık portföy büyüklüğü 171 milyar lira oldu.

Bolu'da 7 milyon TL harcanan bungalov evler atıl kaldı!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen  bungalov ve dağ köşkü projesinde inşaatı biten evler atıl durumda kaldı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, evlerin durumu hakkında açıklama yaptı. 

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

İzmit Çınar Evler'in temeli bugün atılıyor!

KİPTAŞ'ın İstanbul dışında hayata geçirdiği ilk proje olan İzmit Çınar Evler Projesi’nin temeli bugün atılıyor.

atılımcı iş adamları derneği çalışmaları Haberi

atılımcı iş adamları derneği çalışmaları

2013 yılında yapımına başlanan ve bu yıl tamamlanması beklenen 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu yapım çalışmalarını, Atılımcı İş Adamları Derneği (ATİK) üyeleri yerinde inceledi. Ziyaret sırasında dernek başkanı Ulaş Erenkaya'nın yanı sıra Vural Altın, Tunca Kılıçoğlu, Melih Ertuğ, A.Fatih Baysungur, Yasin Akyol, Özcan Aygün, Çağrı Çakıcı, İsmet Temizel, Murat Yazıcı, Günay Köse,Uğur Keylan ve Sinan Şenyürek de hazır bulundu. 


GURUR DUYDUK 


Şantiye yetkililerinden köprü yapım ve inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan iş adamları, merak ettikleri sorulara da cevap aradı. Türk mühendislerle gurur duyduklarını söyleyen dernek başkanı Erenkaya, "Dünya çapında özel tasarım özellikleri bulunan ve Türkiye'nin önümüzdeki dönemde sembolü olacak olan 3. Boğaz Köprüsü projesinin yapım ve tasarım özelliklerini yerinde görüp, Türk mühendisliğinin geldiği noktayla gurur duyduk" dedi. 


HAYATA GEÇSİN 


Hedeflenen sürede köprü...