19 / 04 / 2024

Atilla Uras Bodrum Paramount Otel

Paramount Otel için ikinci dava Murat Uras'tan geldi!

Yasemin Uras'ın 'Otelime çöktüler' iddiasıyla mahkemeye taşıdığı Bodrum’da bulunan Paramount Otel için ikinci dava da kardeşi Murat Uras tarafından açıldı. Murat Uras, otelin devri sebebiyle alacağını iddia ettiği 143 milyon Türk Lirası'nı; Unico Sigorta şirketlerinden talep etti.

Paramount Hotel'in icra davasında son durum!

Sezgin Baran Korkmaz'ın oteli Paramount Hotel'in satışındaki usulsüzlükler sebebiyle yargıya giden tesisin ilk sahibi Atilla Uras’ın mirasçıları mahkemeden aldıkları haciz kararı ile otelin kapısına dayandı.

Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Bir kaç gündür gündemden düşmeyen Atilla Uras ile ilgili haberler kafaları karıştırdı. Çünkü ortada iki tane Atilla Uras var. Peki Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Victoria Yasemin Uras kimdir?

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Victoria Yasemin Uras kimdir? Victoria Yasemin Uras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Victoria Yasemin Uras'ın  biyografisi...

Atilla Uras kimdir?

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras kimdir? Atilla Uras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Atilla Uras'ın biyografisi...

Atilla Uras hayatını kaybetti!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan ve bir süredir tedavi gören ünlü iş adamı Atilla Uras yaşamını yitirdi.

Atilla Uras iki kızını mirasından men etti!

Uzun yıllar turizm sektöründe faaliyet gösteren ve müteahhitlik yapan iş insanı Atilla Uras (81), iki kızını mirasından men etti.

Atilla Uras, Bodrum'daki otelini 390 milyon TL'ye satıyor!

1987'de kurulan batık Marmara Bankası'nın eski Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Uras, "Bodrum'da 210 milyon TL'ye mal ettiğim oteli, bir bankaya olan 10 milyon dolar borcum nedeniyle 390 milyon TL'ye satabilecek müşteriler buldum" dedi.

Kira zengini Atilla Uras’ın kızlarından dava!

Bir dönemin kira milyoneri iş adamı Atilla Uras’ın iki kızı, “Babamızın akıl sağlığı yerinde değil” diyerek dava açtı. Uras, eski Sovyetler Birliği'ne ilk ticaret yapan Türk olarak ünlenmişti.

Farilya'da 1.600 inşa halinde konut var!

Milliyet Gazete Yazarı Güngör Uras, Bodrum'da bulunan Farilya Köyü ile ilgili çalışmalar hakkında yorumlarınız yazıyor.

Bodrum Regnum Escana tamamlandı!

Regnum'un prestij projesi Bodrum Escana'da konutlar hemen teslim ediliyor

Bodrum Golf Life Evleri'nde 800 TL taksitle!

Bodrum Golf Life Evleri'nde fiyatları 115 bin liradan başlayan evler ayda 800 TL taksitle satılıyor..

Bodrum'da bir sitenin kaçak hizmet binaları yıkıldı!

Bodrum Gündoğan beldesinde bir sitenin hizmet binalarının büyük bölümü yıkıldı

Atilla Uras Bodrum Paramount Otel Haberi

Atilla Uras Bodrum Paramount Otel

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...