19 / 04 / 2024

atina cami ihale

atina cami ihale

Atina'ya cami inşaatı için açılan 5. ihalede, Yunanistan'ın en büyük 4 inşaat şirketinden oluşan konsorsiyuma verildi. Atina Cami'nin 2014 yılının Nisan ayında ibadete açılması planlanıyor..

Atina’da hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı!

Yunanistan’ın başkenti Atina’da Deniz Kuvvetleri’ne ait hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı. 14 yılda tamamlanan 350 kişi kapasiteli cami yaklaşık 900 bin Euro’ya mal oldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak cami için ihale açıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapılacak. 9 bin metrekare inşaat alanında toplam 2 bin metrekare kapalı alana yapılacak cami inşaatı için ihale açıldı. 

Ataşehir İçerenköy'e cami inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir İçerenköy'de inşa edilecek cami için bir ihale düzenledi. İhale 13 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Atina'daki cami sorunu bitmiyor!

Yunanistan'ın başkenti Atina'da bu yılın Nisan ayında açılması planlanan caminin sene sonuna kalması sorun yarattı. 

Atina'daki cami 2 ay içinde tamamlanacak!

Atina'da yıllar süren ertelemelerin ardından yapımına başlanan caminin 2 ay içinde tamamlanması planlanıyor. 350 kişi kapasiteli caminin minaresi olmayacak.

Atina'ya inşa edilecek cami için çalışmalar başladı!

Cami inşaatında yer alan şirketlerden Intrakat'ın Üst Yöneticisi Souretis: "Caminin inşa edileceği alanda şantiye çalışmaları bu sabahki operasyonun ardından başladı" dedi.

Osmancık Beylerçelebi Cami’de çalışmalar başladı!

Osmancık Belediyesi tarafından yaklaşık 1 Milyon TL’ye ihale edilen Beylerçelebi Cami Restorasyonu ve Çevre Düzenlemesi Projesinin çalışmalarına başlandı.

Osmancık Beylerçelebi Cami restore edilecek!

Osmancık Belediyesi, şehrin imajına deriştirecek yatırımlara devam ediyor. İlçenin sembollerinden Merkez Beylerçelebi Cami (Büyük Cami ya da Ulu Cami) restorasyonu ve çevre düzenlemesi ihale edildi.

Atina'ya yapılması planlanan cami Yunan hükümetini böldü!

Atina'da inşa edilmesi planlanan cami için mecliste görüşülen önergede hükümet ortakları SYRIZA ve ANEL uzlaşma sağlayamadı

Atina'da cami inşaatına itiraza ret!

Yunanistan’da Danıştay, Atina’nın Votanikos bölgesinde inşa edilmesi kararlaştırılan camiye yapılan itirazı reddetti. Danıştayın kararında ibadet yerlerinin inşasında çevreye olası etkilerin hesap edilmesi gerekmediği belirtildi.

Yunanistan'a cami inşa edilecek!

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, "Önümüzdeki dönem içerisinde Atina'da cami ve Müslüman mezarlığı inşasına doğru ilerliyoruz." ifadesini kullandı.

Kütahya Göbel'e lüks villalar ve cami yapılıyor!

Kütahya Tavşanlı Belediyesi Göbel Termal Tesisi yatırımlarına devam ediyor. Lüks villalar ve yeni cami inşasına hazırlanan belediye ihale aşamasına geldi.

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde 2. ihale 11 Mayıs'ta!

TOKİ Gaziantep'te hayata geçirilecek 913 konutun ihalesini gerçekleştirmesinin ardından, "749 konut, 17 dükkân, 2 cami inşaatını" kapsayan ikinci ihale de 11 Mayıs'ta yapacak.

atina cami ihale Haberi

atina cami ihale

Yunanistan Bayındırlık Bakanlığı Genel Sekreteri Stavros Simopulos, dün ibadete açık camisi bulunmayan tek Avrupa başkenti olan Atina'ya cami inşaatı için beşinci kez açılan ihalede olumlu sonuç alındığını duyurdu. Atina'da cami için alınan hükümet ve parlamento kararlarına rağmen 7 yıldan beri bir türlü hayata geçirilemeyen proje, 946 bin euro düzeyindeki bütçe ile ülkenin önde gelen 4 inşaat şirketi TERNA, AKTOR, J&P AVAX ve INTRAKAT'ın oluşturduğu konsorsiyum tarafından üstlenildi. Atina'nın merkezinde Deniz Kuvvetleri'nin eski bir üssüne ait 42 dönümlük arazinin tahsisiyle başlanacak inşaatın 2014'ün Nisan ayına kadar tamamlanması ve resmi rakamlara göre Atina'da yaşayan 30 bin kadar Müslüman'ın ibadetine açılması bekleniyor. Atina'da yaşayan Müslüman cemaati başkanı Pakistanlı Naim Elgadur, "Allah'a şükür ihale bu kez olumlu sonuçlandı. Önceki ihalelerin sonuçsuz kalması bizleri...