20 / 04 / 2024

atina cami ihalesi

atina cami ihalesi

Atina'ya cami inşaatı için açılan 5. ihalede, Yunanistan'ın en büyük 4 inşaat şirketinden oluşan konsorsiyuma verildi. Atina Cami'nin 2014 yılının Nisan ayında ibadete açılması planlanıyor..

Atina’da hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı!

Yunanistan’ın başkenti Atina’da Deniz Kuvvetleri’ne ait hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı. 14 yılda tamamlanan 350 kişi kapasiteli cami yaklaşık 900 bin Euro’ya mal oldu.

TOKİ Mardin Yeşilli Cami ihalesi yarın!

Mardi Yeşilli İlçesi Gül ve Tepebaşı Mahallesi 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Mardin Yeşilli Cami ihalesi 23 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Yeşilli İlçesi Gül ve Tepebaşı Mahallesi 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 23 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Dumlupınar 126 konut ve 1 cami ihalesi 26 Haziran'da!

TOKİ Kütahya ili, Dumlupınar ilçesi 126 adet konut ve 1 adet cami inşaat ihalesi 26 Haziran'da yapılacak...

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi yarın!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami inşaat ihalesi 4 Şubat'ta!

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami ve Kuran Kursu inşaat ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Şubat'ta yapılacak...

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi 14 Şubat'ta!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 14 Şubat saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Trabzon Ahi Evren Hastanesi otopark ve cami ihalesi 28 Mart’ta!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmalarına başlanılan Ahi Evren Hastanesi Altı Otopark ve Cami inşaatı ikinci ihalesi 28 Mart'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1.Etap 766 konut ihalesi bugün!

TOKİ Zonguldak ili, Merkez ilçesi Üzülmez TTK Lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 1.etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile alyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar Haydarlı 77 konut ihalesi bugün!

TOKİ Afyonkarahisar İli, Haydarlı Beldesi 77 adet tarımköy konutu, 1 adet cami ve 1 adet büfe inşaatları ile atlyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

Atina'ya yapılması planlanan cami Yunan hükümetini böldü!

Atina'da inşa edilmesi planlanan cami için mecliste görüşülen önergede hükümet ortakları SYRIZA ve ANEL uzlaşma sağlayamadı

TOKİ Antalya Akseki 409 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Antalya Akseki’de inşa edilecek 409 konutun ihalesi 28 Temmuz Perşembe günü yapıldı. İhale kapsamında ayrıca cami ve 4 dükkân ile altyapı ve çevre düzenlemesi de yer alıyor.

TOKİ Giresun Bulancak 342 konut ihalesi bugün!

TOKİ Giresun İli, Bulancak İlçesi 342 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi bugün yapılacak.

atina cami ihalesi Haberi

atina cami ihalesi

Yunanistan Bayındırlık Bakanlığı Genel Sekreteri Stavros Simopulos, dün ibadete açık camisi bulunmayan tek Avrupa başkenti olan Atina'ya cami inşaatı için beşinci kez açılan ihalede olumlu sonuç alındığını duyurdu. Atina'da cami için alınan hükümet ve parlamento kararlarına rağmen 7 yıldan beri bir türlü hayata geçirilemeyen proje, 946 bin euro düzeyindeki bütçe ile ülkenin önde gelen 4 inşaat şirketi TERNA, AKTOR, J&P AVAX ve INTRAKAT'ın oluşturduğu konsorsiyum tarafından üstlenildi. Atina'nın merkezinde Deniz Kuvvetleri'nin eski bir üssüne ait 42 dönümlük arazinin tahsisiyle başlanacak inşaatın 2014'ün Nisan ayına kadar tamamlanması ve resmi rakamlara göre Atina'da yaşayan 30 bin kadar Müslüman'ın ibadetine açılması bekleniyor. Atina'da yaşayan Müslüman cemaati başkanı Pakistanlı Naim Elgadur, "Allah'a şükür ihale bu kez olumlu sonuçlandı. Önceki ihalelerin sonuçsuz kalması bizleri...