19 / 04 / 2024

atina camii ihale

atina camii ihale

Atina'ya cami inşaatı için açılan 5. ihalede, Yunanistan'ın en büyük 4 inşaat şirketinden oluşan konsorsiyuma verildi. Atina Cami'nin 2014 yılının Nisan ayında ibadete açılması planlanıyor..

Gaziantep Akkent Camii'nin inşaatı için 30 milyon TL’lik ihale!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Akkent Camii inşaatının tamamlanması için 30 milyon TL’lik ihale düzenlediği iddia edildi.

Çamlıca Camii etrafında kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, "İstanbul Gaziosmanpaşa, Esenler ve Cumhurbaşkanımızın talimatı doğrultusunda, Çamlıca Camii etrafının düzenlenmesi amacıyla etrafıyla ilgili kentsel dönüşüm ihale aşamasına getireceğiz" dedi...

Atina'da camii inşaatına onay!

Camisi bulunmayan tek Avrupa başkenti Atina'da, Müslümanlar için yapılması kararlaştırılan ibadet yeri ile ilgili yasa tasarısı Yunan Parlamentosu'nda onaylandı.

Diyarbakır Fatihpaşa Camii ve Meryem Ana Ermeni Kilisesi restore edildi!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Diyarbakır’da PKK’lı teröristlerce yakılan Fatihpaşa Camii ile Meryem Ana Ermeni Kilisesi’nin restore edilerek ibadete açılması için Vakıflar Genel Müdürlüğü’nce ihale edildiğini söyledi.

Gebze Lokman Hekim Camii’nin çevre düzenleme ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’deki Lokman Hekim Camii’nin çevre düzenleme ihalesini gerçekleştirdi. . Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirilen ihaleye 6 firma teklif verdi.

Altunizade-Çamlıca metro hattı pazartesi ihale ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü, Altunizade-Çamlıca Metro Hattı için 17 Ağustos 2015 Pazartesi günü ihale gerçekleştirecek. 4 kilometrelik metro ile Çamlıca Camii'sine ulaşım sağlanacak...

TOKİ Kayabaşı 448 konut ihale detayları belli oldu!

TOKİ Kayabaşı 448 yeni konut ihale detayları belli oldu. TOKİ 448 adet konut, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet dükkan ve 1 adet camii ihalesi 29 Nisan'da gerçekleşecek.

Atatürk'ün hutbe verdiği Zağnos Paşa Camii onarılıyor!

Balıkesir'in sembol yapılarından olan ve Büyük Önder Atatürk 'ün 7 Şubat 1923'te hutbe verdiği Zağnos Paşa Camii'nin geniş çaplı restorasyonu için gelecek ay ihale yapılacak.

Atina'daki Fethiye Camii'nin restore çalışmaları başladı!

Yunanistan'ın başşehri Atina'daki en eski ve özgün Osmanlı eserlerinden biri olarak kabul edilen Fethiye Camii'nin restorasyonuna başlandı.Tarihî dokusu korunarak turizme kazandırılması planlanan camideki çalışmalar, Ekim 2015'te bitirilecek.

Atina'daki Fethiye Camii'nin restorasyonu başladı!

Atina'daki en eski ve özgün Osmanlı eserlerinden biri olarak kabul edilen Fethiye Camii'nin restorasyonuna başlandı. İhale, geçen aralık ayında yapılmıştı. Restorasyon bedeli ise bir milyon üç yüz 80 bin Euro olarak belirlenmişti.

1934 yılında Karaköy-Arap Camii Mahallesi'nde denize sıfır arsa 18716 lira bedelle satılıkmış!

1934 yılında Karaköy - Arap Camii Mahallesi'nde denize sıfır 4 bin yüz seksen metrekare genişliğinde arsanın 60/13,5 hissesi 18716 lira bedelle ihale yoluyla satılacakmış.

Davutoğlu: Fethiye Camii’nin restorasyonu her şeyden önce Atina’ya katkıdır!

Yunan mevkidaşı Evangelos Venizelos’la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Atina’daki en eski Osmanlı eseri Fethiye Camii’nin restorasyonunun her şeyden önce şehre büyük katkı yapacağını söyledi....

Atina camisi için açılan beşinci ihale de sonuçsuz kaldı!

Yunanistan'ın başkenti Atina'da inşa edilecek cami için açılan beşinci ihalenin sonuçsuz kaldığı bildirildi. Altyapı Bakanlığı tarafından açılan ihaleye ilgi gösteren 25 firmanın teklif ile ilgili dosyalarını sunmadıkları kaydedildi...

atina camii ihale Haberi

atina camii ihale

Yunanistan Bayındırlık Bakanlığı Genel Sekreteri Stavros Simopulos, dün ibadete açık camisi bulunmayan tek Avrupa başkenti olan Atina'ya cami inşaatı için beşinci kez açılan ihalede olumlu sonuç alındığını duyurdu. Atina'da cami için alınan hükümet ve parlamento kararlarına rağmen 7 yıldan beri bir türlü hayata geçirilemeyen proje, 946 bin euro düzeyindeki bütçe ile ülkenin önde gelen 4 inşaat şirketi TERNA, AKTOR, J&P AVAX ve INTRAKAT'ın oluşturduğu konsorsiyum tarafından üstlenildi. Atina'nın merkezinde Deniz Kuvvetleri'nin eski bir üssüne ait 42 dönümlük arazinin tahsisiyle başlanacak inşaatın 2014'ün Nisan ayına kadar tamamlanması ve resmi rakamlara göre Atina'da yaşayan 30 bin kadar Müslüman'ın ibadetine açılması bekleniyor. Atina'da yaşayan Müslüman cemaati başkanı Pakistanlı Naim Elgadur, "Allah'a şükür ihale bu kez olumlu sonuçlandı. Önceki ihalelerin sonuçsuz kalması bizleri...