26 / 04 / 2024

atınoran ankara

atınoran ankara

Hem banka kredisinin hemde firma bünyesinde kredinin kullanılabildiği Sinpaş Altın Oran Çankaya projesinde ilk etap teslimleri 2014 yılının Ağustos ayında yapılacak...

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi’nin temeli atıldı! Ankara’ya 18 bin 300 yeni konut daha

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, "İlk Evim, İlk İş Yerim Projemiz kapsamında 17 ilde aynı anda tam 5 bin 615 yuvamızın temellerini atmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı! Sözleşme bedeli dudak uçuklattı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Merkez Ankara projesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı. İşte tüm ayrıntılar...

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Ankara-İzmir Hızlı Tren projesinde son durum ne?

Temeli 2013'te atılan Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren projesinin yüzde 43'ünün bitirildiği duyuruldu. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun da "Altyapı yapım çalışmalarında yüzde 43.44 fiziksel ilerleme sağlanmıştır" dedi.

Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çatısı çöktü!

Ankara'da inşaat çalışması nedeniyle 8 katlı Açelya Apartmanı'nın temelinde kayma oluşması sonucu boşaltılmıştı. Kontrollü yıkımına başlanan apartmanın çatısı büyük bir gürültüyle çöktü. Düşen parçalar sonucunda çalışmalara ara verildi.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Sincan Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı. Sanatın ve kültürün merkezi olması planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Ankara’da 1513 tasarım-beceri atölyesi açıldı!

Ankara’da inşaatı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesi toplu açılışı Sincan İlkokulu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kurdele kesildi.

Kanal Ankara projesi için ilk adım atıldı!

Tartışmalara yol açan Kanal İstanbul ve Kanal Çeşme Projeleri ardından şimdi 'Kanal Ankara' projesi için adım atıldı...

Ankara-İzmir YHT hattı için geri sayım başladı!

İzmir ulaşım yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor. Temeli 2012'de atılan Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattı için geri sayım süreci başladı...

Murat Kurum: Kanal Ankara'nın temellerini atıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İmrahor Vadisi'ndeki Kanal Ankara olarak bilinen yaklaşık 193 bin metrekarelik alanın da bugün temelini atıyoruz. 2019 yılı içerisinde büyük bir kısmını tamamlarız'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankaray'ı ve metroyu daha da uzatıyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'nın en önemli projelerinden Başkentray'ı sizlerin hizmetine sunduk. Şimdi yeni bir adım daha atıyor Ankara. Ankaray'ı ve metroyu daha da uzatıyoruz" dedi...

atınoran ankara Haberi

atınoran ankara

Banka kredisine uygun olan Altın Oran projesi, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Ankara Çankaya'da inşa edilen projenin arsa alanı 1 milyon 850 bin metrekare olarak belirlendi.


Sinpaş Altın Oran Çankaya 'da teslimler şu şekilde yapılacak; 1. etap teslimleri Ağustos 2014 tarihinde, 2. etap teslimleri ise Aralık 2014 tarihinde.


Daire büyüklüklerinin 62 metrekare ile 275 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Sinpaş Altın Oran Çankaya 'nın inşaat alanı 1 milyon 200 bin metrekare olarak belirlendi.


Sinpaş Altın Oran Çankaya fiyat listesi!

62 metrekare 1+1 konutlar 223 bin TL ile 342 bin 800 TL

171 metrekare 1+1 loft konutlar 537 bin TL ile 540 bin 300 TL

131 metrekare 2,5+1 konutlar 388 bin 200 TL ile 533 bin 100 TL

101 metrekare 2+1 konutlar 343 bin 100...