28 / 03 / 2024

Atlantik Life örenek daireler

Atlantik Life örenek daireler

Atlantik Yapı Tarafından hayata geçirilen Atlantik Life projesinin ön talep süreci başladı. Daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Atlantik Life peşinatı öteledi vadeyi uzattı!

Âtlantik Yapı, Atlantik Life projesinde firma bünyesinde yeni bir kampanya düzenledi.

Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi!

Nisan 2017’de konut teslimlerin gerçekleşeceği Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi 305 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Atlantik Life’da teslimler Nisan 2017’de!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesinde yılın son kampanyasını hayata geçiriyor. Firma, 0,69 faiz oranıyla 120 aya kadar kredilendirme olanağı sağlarken ayrıca peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuyor.

Atlantik Life'ın yüzde 75'i sahiplerini buldu!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesi ile Pendik’te emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

Atlantik Life'ta Ramazan kampanyası!

Atlantik Yapı, Pendik'te inşa ettiği Atlantik Life projesi için ramazan ayına özel kampanya düzenledi. Ramazan kampanyası çerçevesinde peşinatı teslimde ödeme imkânı da yer alıyor.

Atlantik Life'ta 40 ay sıfır faizle!

150 milyon liralık yatırım bedeli ile İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Pendik’te yükselen projede 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari ünite alanı yer alıyor.

Pendik Atlantik Life'ta 255 bin TL’ye konut sahibi olma fırsatı!

Atlantik Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Atlantik Life projesinde 255 bin TL’ye konut sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsat, 40 ay sıfır faiz, kişiye özel ödeme planı ve peşinatı teslimde ödeme avantajı sağlanıyor.

Pendik Atlantik Life'ta 255 bin TL'ye! 40 ay 0 faiz!

Pendik'te yükselen Atlantik Life projesinde 192 konut ve 5 bin metrekarelik ticari ünite alanı yer alıyor. Fiyatların 255 bin liradan başlangıç gösterdiği projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatının yanında 40 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Atlantik Life'ta Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim!

Atlantik Yapı, Atlantik Life projesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim avantajı sunuyor. 237.000 TL’ye daire sahibi olunan projede 14 Şubat’a kadar konut alanlara ayrıca 3 günlük Paris seyahati hediye ediliyor.

Atlantik Life'da peşin alımlarda yüzde 12 indirim!

Atlantik Yapı, Life projesinde de uygun fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı sunuyor. 40 ay 0 faiz avantajlarının sunulduğu projede, alternatifli ödeme seçenekleri ve indirim mevcut.

Pendik Atlantik Life'ta 40 ay 0 faizle!

Markalı konut sektöründe örnek projelere imza atan ve bugüne dek hayata geçirdiği projelerde yatırımcısına daima kazandıran Atlantik Yapı, Life projesinde de avantajlı fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı sunuyor.

Atlantik Life'ta peşin ödemlerde yüzde 12 indirim!

Atlantik Yapı tarafından Pendik’te hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteren daire seçenekleri yer alıyor. Atlantik Life'ta fiyatlar 237 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Atlantik Life'ta 237 bin TL'ye 1+1! 40 ay 0 faizle!

Geniş ve ferah şekilde tasarlanan Atlantik Life'ta daireler 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede ayrıca daire tiplerine göre iki araçlık park imkanı da sunuluyor.

Atlantik Life örenek daireler Haberi

Atlantik Life örenek daireler

Anadolu Yakası Pendik Güllü Bağlar Mahallesi'nde yükselen Atlantik Life projesi Atlantik Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede ön talep süreci başladı.


Toplam 192 konuttan meydana gelen Atlantik Life Pendik projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede daire fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor.




150 milyon liralık yatırım bedeli ile hayata geçirilecek Atlantik Life’da daireler 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede ayrıca daire tiplerine göre iki araçlık park imkanı da sunuluyor.


3 bloktan meydana gelecek olan Atlantik Life Pendik projesinin sosyal yaşam alanları içinde kapalı otopark, açık- kapalı havuz, spor, sağlıklı yaşam ve sosyal alanları, çocuklar için...