29 / 03 / 2024

Atlaspark AVM açıldı mı

Atlaspark AVM açıldı mı

Sultanbeyli'de 400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM açıldı. Atlaspark, kolay ulaşılabilir lokasyonu, 1400 araçlık kapalı otoparkı ile önemli ölçüde ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Zeruj Mall Anatolia AVM açıldı!

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te hizmete açıldı. AVM 50 mağaza ile hizmet verecek.

Tuzla'da 168 bin metrekarelik alan imara açıldı!

Tuzla İçmeler’de yaklaşık 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alan imara açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni konut alanı ilan edilen askeri alanda; AVM, otel ve konutlar inşa edilecek. 

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı imara açıldı iddiası!

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı ilan edilen binlerce metrekarelik alan imara açıldı. “Orman-kentsel yeşil ve spor alanı” fonksiyonu olan parsellere “konut-ticaret” fonksiyonu verildi. Alana AVM ve rezidans inşa edilmesinin önü açıldı. 

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Kanal İstanbul güzergahındaki Şamlar Köyü imara mı açıldı?

Şamlar Köyü’nün 2 milyon metrekarelik merasının da imara açıldığı öğrenildi. İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, “Meraya lüks konut ve AVM yapılmasının önü açılmış oldu" diye konuştu.

Kazakistan'da AVM'ler açıldı!

Kazakistan'ın başkenti Nur Sultan'da karantina önlemleri gevşetilirken bugün alışveriş merkezleri hizmete açıldı.

Kemal Baştürk: Mağazalarımızın yüzde 35'i açıldı!

Dün müşterilerini kabul etmeye başlayan alışveriş merkezlerinde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk yaptığı açıklamada mağazalarının yüzde 35'inin açıldığını söyledi.

Almanya'da AVM'ler açıldı!

Yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında Almanya'da kapatılan AVM'ler yeniden hizmete açıldı. Mağazalara müşteriler randevusuz alınmadı.

AVM'ler bakanlığın açıkladığı tedbirler kapsamında açıldı!

Bugün açılan alışveriş merkezleri Sağlık Bakanlığınca açıklanan yeni tip koronavirüs (Kovid- 19) tedbirleri kapsamında hizmete açıldı.

2023'ten sonra yeni AVM açılmayacak!

KPMG Türkiye'nin ‘Sektörel Bakış 2020 – Perakende Raporu yayımlandı. Raporda, Türkiye'de 2023 yılından itibaren yeni alışveriş merkezi (AVM) açılmayacağı öngörüldü. Bu yıl ise 9 yeni AVM açılması bekleniyor...

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi açıldı!

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Türkiye'de 2019'da kaç yeni AVM açıldı?

2020 yılı Ocak ayı itibari ile Türkiye genelindeki AVM sayısı 436'ya ulaştı. 2019'da kaç yeni AVM açıldı? İşte 2019'da açılan AVM sayısı...

Ankara Kuzu Effect AVM açıldı!

Ankara Çankaya Oran’da hayata geçirilen Kuzu Effect AVM kapılarını açtı. Peki Kuzu Effect AVM'de hangi markalar var? İşte Kuzu Effect AVM'nin tüm detayları...

Atlaspark AVM açıldı mı Haberi

Atlaspark AVM açıldı mı

ZİYLAN Grubu Şirketi olan Ziylan Gayrimenkul A.Ş., Uzman Ticaret ve İnşaat A.Ş., HD Holding A.Ş., Azim Gayrimenkul A.S., Enoa İnşaat A.Ş., Sultanbeyli Gayrimenkul A.Ş. firmaları tarafından 400 milyon lira yatırımla Sultanbeyli'de hayata geçirilen Atlaspark AVM açıldı. 55 bin metrekarelik kiralanabilir alanda, 150 mağaza, eğlence merkezi, sinema salonları ve Anadolu Yakasfnın ilk ve tek 5M Migros'unu aynı çatı altında buluşturan Atlaspark, kolay ulaşılabilir lokasyonu, 1400 araçlık kapalı otoparkı ile önemli ölçüde ziyaretçiyi ağırlamaya...