20 / 04 / 2024

Atlaspark AVM kapılarını açtı

Atlaspark AVM kapılarını açtı

400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM İstanbul Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

İstinyePark İzmir kapılarını açtı!

İzmirliler 270 dükkan ve 45 restoranın yanı sıra kafelerin de bulunacağı İstinyePark İzmir'i merakla bekliyordu. İzmir'deki en büyük AVM olmaya aday proje İstinyePark İzmir bugün saat 10:00 itibarıyla kapılarını açtı.

Galataport Ekim ayı sonunda kapılarını açıyor!

Peninsula’nın yanı sıra Paket Postanesi, ofis ve AVM alanı ile 1.7 milyar dolarlık yatırım değeri olan Galataport, Ekim'in sonunda kapılarını açıyor. 200 sene sonra halkın ziyaretine açılacak olan limanda perakende ve restoran alanlarında doluluk oranı yüzde 80’i geçti.

Gebze Center AVM 1 Haziran'da kapılarını yeniden açacak!

10 yıl önce faaliyete başlayan Gebze Center AVM, pandeminin ardından normalleşme dönemiyle ilgili önlemlerini tamamladı. 1 Haziran 2020 tarihinde kapılarını yeniden açacak Gebze Center AVM'de “Kiracılara Özel Covid-19 Sonrası Hazırlık El Kitabı” hazırlandı.

356 AVM bugün kapılarını açtı! 

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici olarak faaliyetleri durdurulan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli tedbirler alınarak bugün kapılarını açtı...

356 AVM bugün kapılarını açıyor!

Koronavirüs salgını sebebiyle market, eczane ve hijyen ürünleri satan firmalar dışında hizmetlerine ara veren 356 alışveriş merkezi, bugünden itibaren kapılarını tekrar açıyor...

356 AVM yarın kapılarını yeniden açıyor!

Koronavirüs salgını sebebiyle market, eczane ve hijyen ürünleri satan firmalar dışında faaliyetlerini durduran 356 alışveriş merkezi, yarından itibaren kapılarını yeniden açıyor...

Metropol İstanbul AVM 30 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Metropol İstanbul AVM, 30 Ağustos'ta tüm ziyaretçilerine kapılarını açıyor. AVM'nin açılışı bir festival ile kutlanacak. 

Vadistanbul AVM kapılarını açtı!

İstanbul Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul’un, AVM’si kapılarını açtı. Türkiye’nin önemki projelerinden olan Vadistanbul AVM, Belgrad Ormanı’nın yanı başındaki nefes alan konumuyla dikkat çekiyor. 

Vadistanbul AVM kapılarını Sertab Erener’le açtı!

4. nesil alışveriş deneyimini İstanbullulara sunan Vadistanbul AVM, kapılarını unutulmaz bir Sertab Erener konseriyle açtı

Ege Perla AVM bugün kapılarını açıyor!

İzmir Körfezi'nin en güzel noktasında, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Ege Perla alışveriş merkezi, bugün kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul AVM kapılarını yarın açıyor!

Axis İstanbul Alışveriş Merkezi, yarın 135 mağazası, kafe ve restoranları, terasları, 1.400 kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı, çocuklar için büyük bir eğlence ve oyun alanı, 10 salonlu sineması ve fitness merkezi ile kapılarını açıyor

Van AVM kapılarını yarın açıyor!

Liman işletmeciliği, finans, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde uluslararası arenada güçlü bir küresel oyuncu olan Global Yatırım Holding tarafından hayata geçirilen Van AVM kapılarını yarın açıyor.

MaviBahçe AVM bugün kapılarını açıyor!

200 milyon dolar yatırım hacmine sahip MaviBahçe kapılarını bugün açıyor. Alışveriş merkezinde, 4 kat üzerinde 200’den fazla mağaza, 47 restoran ve kafe, 2 bin kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı bulunuyor.

Atlaspark AVM kapılarını açtı Haberi

Atlaspark AVM kapılarını açtı

Ziylan Gayrimenkul A.Ş., Uzman Ticaret ve İnşaat A.Ş., HD Holding A.Ş., Azim Gayrimenkul A.Ş, Enoa İnşaat A.Ş., Sultanbeyli Gayrimenkul A.Ş. firmaları tarafından 400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM İstanbul Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Bölgenin en büyük üç AVM’sinden biri olan Atlaspark, 55 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 150 mağazası hizmet veriyor.


Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının girişinde yer alan Atlaspark AVM, Sultanbeyli bölgesinin ihtiyaçlarından da yola çıkarak, geniş marka karmasını bünyesinde bulunduruyor. Yaklaşık 2 bin kişiye sağladığı doğrudan istihdam bulunan AVM, 1400 araç kapasiteli otoparkıyla da bölge ihtiyacına cevap verecek. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabih Özgül, “Sultanbeyli ilçesi, her geçen gün artan konut projeleri ile orta ve uzun vadede çok yüksek bir potansiyel barındırıyor. Biz de Atlaspark...