19 / 04 / 2024

ATOdan avm açıklaması

ATOdan avm açıklaması

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, "AVM'ler Türkiye'ye çağ atlatmış projelerdir. Ankara ve İstanbul'daki AVM'ler son 10 yılda ekonomiye damga vurdu" dedi.

Halkbank'tan Sapphire AVM açıklaması! Sapphire AVM'nin satışından zarar edilmedi!

Halkbank, Sapphire AVM'nin zararına satıldığı iddialarının gündeme gelmesinin ardından son dakika açıklamasında bulundu. İşte Halkbank'tan o iddialara verilen yanıt...

Sağlık Bakanlığı'ndan AVM açıklaması!

Sağlık Bakanlığı, koronavirüse karşı AVM'lerde alınması gerekenleri önlemlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Murat Zorluoğlu'ndan Park AVM açıklaması!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, inşaatı tamamlanan Park AVM projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Akmerkez GYO'dan AVM açıklaması!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün basında çıkan Akmerkez AVM haberi hakkında açıklama yaptı.

Zekeriya Özak'tan Çayırova toplu konut arazisi açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, geçtiğimiz meclisten oy birliği ile geçen Çayırova’daki bir toplu konut alanı ile ilgili imar düzenlemesinde ortaya atılan iddialar üzerine basın açıklaması düzenledi.

Deniz GYO dava açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz GYO açıklamasını yayınladı.

Nurol GYO ara dönem raporları açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO ara dönem raporları açıklamasını yayınladı.

İZEYAP’tan Mimar Sinan Köprüsü açıklaması!

İzmit Evleri ve Tarihi Koruma ve Yaşatma Derneği (İZEYAP), Mimar Sinan Köprüsünün bir bölümünün Yeni Cuma Camiinin görüntüsü kapatması dolayısıyla yıkılması ile alakalı basın açıklaması gerçekleştirdi.

Beşiktaş Belediyesi'nden Çiftçi Towers imar planı açıklaması!

Beşiktaş Belediyesi 1 Nisan 2016 tarihli Sözcü gazetesinde yer alan “Rekortmen Başkanın İskan Bilmecesi” başlıklı yazıdaki konular ile ilgili açıklama yaptı. İşte Beşiktaş Belediyesi'nin o açıklaması...

10 Burda AVM açılış tarihi!

Esas Gayrimenkul'ün Balıkesir Adon'da hayata geçirdiği 10 Burda AVM'nin inşaatı Mayıs ayı içerisinde başlıyor. Peki 10 Burda AVM açılış tarihi ne zaman?

Atakule GYO'dan dava gelişme açıklaması!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Atakule GYO dava gelişme açıklamasını yayınladı.

Halk GYO'dan özel durum açıklaması!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Halk GYO'dan özel durum açıklaması...

Sinpaş GYO pay alım işlemi açıklaması!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO pay alım işlemi açıklaması yaptı.

ATOdan avm açıklaması Haberi

ATOdan avm açıklaması

YETKİNLİK Geliştirme ve Deneyim Paylaşım Atölyesi projesinin tanıtımı amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan ATO Başkanı Salih Bezci, AVM'lere ilişkin sorunların olduğunu ancak bunlara çözüm yollarının bulunduğunu söyledi. Perakende ticarete büyük önem verdiklerini kaydeden Bezci, bu noktada ellerinden gelen bütün destekleri vereceklerini belirtti. Bezci, AVM'lerin önemine değinerek, "AVM'ler Türkiye'ye çağ atlatmış projelerdir. Ankara ve Istanbul'dald AVM'ler son 10 yılda ekonomiye adeta damga vurdu" ifadelerini kullandı. 



'ANKARA'DA ŞUBE AÇACAĞIZ' 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımdan Demeği (AYD) Başkam Hulusi Belgü de perakendeciler ile ya tınmalar arasında köprü oluşturmak istediklerini söyledi Türkiye'de şu anda 343 AVM olduğu bilgesini veren Belgü, eğitimli işgücü noktasında sıkıntısı yaşadıklarım vurguladı. Belgü, bu noktada AYD'nin personel eğitimine destek verdiğini anlattı. Eğitimlere Anadolu'da da başladıklarım bildiren Belgü, bu noktada Ankara'nın ilk olduğunu dile...