23 / 04 / 2024

atölyenin aldığı ödüller

atölyenin aldığı ödüller

Atölye’nin Özel Sezin Okulu’nun anaokulu ve ilkokul bölümleri için hayata geçirdiği mekânsal tasarım ve kültürel değişim projesi, çifte ödül aldı.

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Atıl kentler dönüşüme girecek!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), "Yapı Tasarım Yarışması" ile mimarlık profesyonelleri ve öğrencilerini kentteki atıl alanların nitelikli dönüşümüne ortak ediyor.

Atık geri dönüşümünü kapsayan yıkım yönetmeliği yolda!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümde atıkların geri dönüşümünü de içeren yıkım yönetmeliğini hazırlıyor. Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Atölye'ye Dünya Mimarlık Topluluğu'ndan çifte ödül!

Atölye’nin Özel Sezin Okulu’nun anaokulu ve ilkokul bölümleri için hayata geçirdiği mekânsal tasarım ve kültürel değişim projesi, çifte ödül aldı.

Ana Transfer Merkezi Mimari Proje Yarışması'nda ödüller sahiplerine teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin otogar için düzenlediği ulusal mimari proje yarışmasında dereceye giren proje sahipleri ödüllerini teslim aldı. 

Endonezya'da AVM'nin çatısı kasabaya dönüştürüldü!

Kalabalık nüfusun yerleşim sorununa çözüm bulmakta zorlanan Endonezya Jakarta'da alışveriş merkezinin çatısı kasabaya dönüştürüldü. 

Antalya'daki Noel Baba Kilisesi'nin çatısı çürüdü! 

Antalya'daki Noel Baba Kilisesi'nin çatısı çürüdü. Kilisenin yağmur ve güneş ışığından koruması amacıyla inşa edilen dev örtü yıllar uzun süredir kaldırılmayınca, yapı sera etkisine maruz kaldı. 

Atıknakit Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Atıknakit Geri Dönüşüm Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Ömer Faruk Akdağ ve Furkan Esad Köroğlu ortaklığında kuruldu. 

Sultangazi Atışalanı Geri Dönüşüm Parselasyon Planı askıda!

Sultangazi ilçesi, Atışalanı Mahallesi 1 pafta 1-2-3 parselleri içeren Geri Dönüşüm Parselasyon Planı bugün askıya çıktı..

Nef 3 yılda 56 ödül aldı!

Nef, Sign of the City Awards 2017’de, Nef Gölköy projesi ile ‘En İyi Mimari Tasarım’ ve Nef Yalıkavak projesi ile ‘En İyi Pazarlama Kampanyası’ ödüllerine layık görüldü. Nef,  3 yılda aldığı ödül sayısını 56’ya yükselttiğini açıkladı.

3. havalimanı daha açılmadan ödülleri topladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, devam eden İstanbul Yeni Havalimanı'nın daha açılmadan uluslararası ödüller aldığını söyledi.

atölyenin aldığı ödüller Haberi

atölyenin aldığı ödüller

Atölye’nin Özel Sezin Okulu’nun anaokulu ve ilkokul bölümleri için hayata geçirdiği mekânsal tasarım ve kültürel değişim projesi, dünyanın her yerinden mimar, mimarlık öğrencisi ve akademisyenleri bir araya getiren Dünya Mimarlık Topluluğu (World Architecture Community – WAC) tarafından “En İyi İç Mekan Mimari Tasarım” ödülünü aldı. Proje hem jüri değerlendirmesi hem de topluluk üyelerinin oylarıyla belirlenen iki ayrı kategoride de ödül aldı.

Projenin ilk aşamasında Atölye’nin mimar, grafik tasarımcı, mühendis ve kullanıcı deneyimi tasarımcılarından meydana gelen disiplinlerötesi ekibi okuldaki mevcut durumu ve öğrencilerin ihtiyaçlarını belirlerken, eğitimdeki yerel ve küresel eğilimleri analiz etti. Elde edilen verilerden hareketle AtölyeÖzel Sezin Okulu'nun ilkokul ve anaokulu alanlarını öğrenmeyi ve iş birliğini teşvik eden esnek pedagojik alanlara dönüştürmeyi hedefledi.

Okul Yönetimi ile iş birliği içinde, “bilgi...