20 / 04 / 2024

Atomexpo 2014 fuarı nerede

Atomexpo 2014 fuarı nerede

Atomexpo 2014, Rusya'nın başkenti Moskova'da başladı. Moskova'daki "GostisniyDvor" sergi alanında düzenlen foruma, Rusya ve dünyadan, nükleer alanda faaliyet gösteren önemli şirketlerin temsilcileri ve uzmanlar katılıyor.

CNR Emlak Fuarı için katılımcı firmalar ne dediler?

CNR Emlak 2014 Fuarı birbirinden değerli firmalara ev sahipliği yaptı. Katılımın yoğun olduğu fuarda firmalar, müşterileriyle birebir iletişim kurdular. Yabancı müşterilerin fazlalığı katılımcı firmaları memnun etti. Firma yetkilileri “fuarın çok verimli”

Mustafa Taşkesen: Turizm Fuarı'nda Mardin'i tadımlık anlattık!

"Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı" na katılan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin'i görmeyen, Mardin'deki kültürel zenginlik ve hoşgörü ortamını yaşamayanın hayatında büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.

Belediye Kent 2014 Fuarı 30 Kasım'a kadar sürecek!

Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Belediye Kent 2014 Fuarı İstanbul Büyükçekmece 'de bulunan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi 'nde yoğun bir katılımla açıldı.

Ticaret Odası İTSO, The Big5 Show Dubai 2014 Fuarı'na katıldı!

Bursa'nın önemli ticaret odalarından İTSO, üyelerini Dubai'deki "The Big5 Show Dubai 2014" Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. 65 ülkeden 2 bin 500 firmanın iştirak ettiği fuarda önemli incelemelerde bulundu.

Nurus yeni ve yenilenen tasarımlarını Orgatec 2014 Fuarı’nda ilk kez tanıttı!

Konforu ergonomi, sağlık ve motivasyon felsefesi ile birleştiren Nurus, yeni ve yenilenen tasarımlarını dünyanın en prestijli uluslararası ofis yönetim ve tasarım fuarlarından biri olan Orgatec 2014’te ilk kez tanıttı.

Travel Turkey İzmir 2014 yurtdışından da büyük ilgi görüyor!

Turizm sektöründe yeni iş birlikleri ve ülke tanıtımına katkıda bulunmak için yola çıkan Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı, uluslararası arenada da büyük ilgi görüyor...

Modex Expo 2014 Fuarı yarın kapılarını açılıyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 32'incisi düzenlenen MODEF EXPO Fuarı 4 Kasım'da kapılarını açıyor. İnegöl Fuar Merkezi'nde toplam 160 sektör temsilcisinin stant açacağı EXPO Fuarı'na yurtdışından yaklaşık 3 bin 500 ziyaretçi bekleniyor...

Boyadaki en son yenilikler Paintistanbul 2014 Fuarı'nda buluştu!

"Daha iyi bir gelecek için" sloganıyla, 23 - 25 Ekim tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilen paintistanbul 2014 Fuarı, Türkiye ve yurtdışından boya firmalarını bir araya getirdi.

Kuşadası Ada Tower projesi Elite Real Estate 2014 Fuarı'nda tanıtıldı!

IPM Invest kuruluşundan bu yana ilk resmi yurt dışı fuar katılımını 19-22 Ekim tarihleri arasında Kuveyt – Jumeirah Hotel’de düzenlenen “Elite Real Estate Exhibition” isimli etkinliği ile gerçekleştirmiştir...

MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde bin takım tezgahı satıldı!

MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde bin takım tezgahı satıldı. MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde 1000 takım tezgahı satılırken, 250 bin TL’lik iş hacmine ulaşıldı.

Boya üreticileri Paintistanbul'da buluşuyor!

Boya üreticileri, Paintistanbul'da buluşacak. Paintistanbul Fuarı 23-25 Ekim tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.Paintistanbul 2014 fuarı kapsamında Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Kongresi düzenlenecek.

Boya üreticileri, Paintistanbul'da buluşacak!

Boya üreticileri, Paintistanbul'da buluşacak. Paintistanbul Fuarı 23-25 Ekim tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.Paintistanbul 2014 fuarı kapsamında Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Kongresi düzenlenecek.

Boya Sektörü 23 Ekim'deki Paintistanbul 2014 fuarına hazırlanıyor!

Cumhuriyet'in 100. yılı olan 2023'te, 2.5 milyar dolarlık ihracat hedefine kilitlenen sektöre fuar desteği geliyor. Boyacılar 23 Ekim 2014 tarihinde CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek Paintistanbul Fuarı'nda buluşuyor.

Atomexpo 2014 fuarı nerede Haberi

Atomexpo 2014 fuarı nerede


Moskova'da düzenlenen Uluslarası Nükleer Enerji Forumu "Atomexpo 2014'e, Türkiye'den Enerji Bakanlığı ve TAK temsilcileri de katıldı


Uluslararası Nükleer Enerji Forumu "Atomexpo 2014", Rusya'nın başkenti Moskova'da başladı.  


Moskova'daki "GostisniyDvor" sergi alanında düzenlen foruma, Rusya ve dünyadan, nükleer alanda faaliyet gösteren önemli şirketlerin temsilcileri ve uzmanlar katılıyor.  


Forumun katılımcıları arasında, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) Başkanı Zafer Alper, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İlker Sert, Nükleer Enerji Ajansı eski Genel Direktörü Luis Echavarri, Rus devlet enerji şirketi Rosatom Genel Müdürü Sergei Kirienko, Dünya Nükleer Enerji Birliği Başkanı Agneta Rising gibi isimler yer de alıyor. 


Forumun, önemli konu başlıklarından birinin, "Enerji istikrarının şartı nükleer enerji" olması bekleniyor. 


"Atomexpo 2014 Forumu", 11 Haziran'da sona erecek....