09 / 05 / 2024

AÜ Mimarlık

AÜ Mimarlık

AÜ Mimarlık ve Şanpol İnşaat tarafından Erdek’te başlatılan “Sea Side Erdek” projesinin satışları başladı

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi açıldı!

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yılmaz tarafından açıldı.

Retro Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi açıldı!

Retro Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Kerem Lokmacı tarafından açıldı.

Çağrı Uygulama Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Uygulama Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çelikten tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

Byt Mimarlık Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Byt Mimarlık Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Naki Erat tarafından açıldı.

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Bilgiç tarafından kuruldu.

Panda Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Sanayi Şubesi açıldı!

Panda Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Sanayi Şubesi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Topaktaş tarafından açıldı.

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. kuruldu!

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aktarli ve Mustafa Hakkı Demirel tarafından kuruldu. 

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüphan Paşa Demir ve Yakuphan Paşa Demir ortaklığında kuruldu. 

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Güzel tarafından açıldı. 

Ağcakale Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ağcakale Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Seva Ağcakale tarafından kuruldu.

AÜ Mimarlık Haberi

AÜ Mimarlık

AÜ  Mimarlık ve Şanpol İnşaat tarafından Erdek’te inşa edilen “Sea Side Erdek”  yaşam konutları  projesinde %1 KDV avantajıyla  2+1 daire fiyatları 108 bin liradan başlıyor.


Erdek’in Marmara Denizine hâkim yükseklikte şehir merkezine yakın zeytin ağaçları arasında, muhteşem deniz ve doğa manzarası ile eşsiz bir konumda inşaatı devam eden   “Sea Side Erdek”  konut projesi toplamda 11 bin 877 metrekarelik bir alanda yükseliyor. İki etap halinde teslim edilmesi planlanan projede, 8 blok ve 176 daire bulunuyor. Proje 96 ve 100 metrekare 2+1 dairelerin yanı sıra 179 metrekare 3+2 dubleks dairelerden  oluşuyor.

“ Sea Side Erdek ”  projesi yazlık ve  kışlık olarak kullanılabilecek şekilde tasarlandı. Doğa içerisinde dileyenin 365 gün kullanımına sunulacak şekilde günümüz teknolojilerine uygun  deprem etüdü yapılmış binalar da güvenlik, iklimlendirme,...