25 / 04 / 2024

Av Köşkü

Av Köşkü

1995 yılında Sultan Abdülaziz'in Üsküdar Validebağ Korusu'ndaki Av Köşkü'nün ''Eğitim Lokali'' olarak açılışında, çini soba, kristal avizesi, çeşme musluğu gibi milyarlık eşyaların çalındığı ortaya çıkmış.

Kentsel dönüşüm uzmanından korkutan açıklama: Yerinde dönüşüm projesi sıkıntı oluşturabilir! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Av. Osman Avcıl, yerinde kentsel dönüşüm projesinin Elazığ için sıkıntılara neden olabileceğini söyledi.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Kirada yüzde 25 zam sınırını aşan ev sahibinin başı büyük dertte! Faiziyle birlikte ödeme yapmak zorunda kalacaksınız

Av. Gökçe Özdemir, ev sahiplerinin, yüzde 25 sınırı üzerinde artış yapmaları halinde başlarının büyük derde gireceğini söyledi. Kiracıyla kanuni sınırın üzerinde bir oranda anlaşılması durumunda ileride kiraya veren kendisine karşı kiracı tarafından açılacak bir dava sonucunda ciddi tutarda faiz ile

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Avşaroğlu tarafından kuruldu.

Denizde av sezonu başladı! Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit fiyatları belli oldu! Balık fiyatları ne kadar?

Denizde av sezonu 1 Eylül itibariyle başladı. Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit, mezgit, sardalye, palamut, kalkan ve karides fiyatları belli oldu. Peki balık fiyatları ne kadar? 2023 güncel balık fiyatları kaç lira? İşte 5 Eylül 2023 balık fiyat listesi.

Av yasağının başlamasına 15 gün kala balıkçılar isyan etti: Balık bitti, deniz kurudu!

Kötü bir av sezonu geçiren balıkçıların çoğu yasağın başlamasını beklemeden paydos etti. Balık azaldığı için fiyatlar da yüksek. Balıkçıların ortak görüşü kıtlığın üzerine koyarak devam edeceği şeklinde.

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Avşar tarafından kuruldu.

Bandırma Balık Hali'nde eylül ayı palamut bolluğuyla geçti! İşte, 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Denizlerde av sezonunun başlamasının ardından Balıkesir Bandırma’da ilçedeki hale getirilen palamut miktarı eylülde geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık 14 kat arttı. Halde balığın bol olması hem vatandaşı hem de esnafı sevindiriyor.

Palamut fiyatları dip yaptı! İstanbul Balık Hali'nde Palamut 10 TL!

Av yasağının 1 Eylül'de kalkmasıyla balıkçılar vira bismillah diyerek ilk ağlarını attı. Bu sezon Marmara ve Karadeniz'de oldukça bol avlanan palamut fiyatları ise dip yaptı. Peki, 1 Eylül'de palamut fiyatı ne kadardı, 26 Eylül'de ne kadar oldu?

Balık yemenin tam zamanı! Palamut fiyatları düştü!

İstanbul’da yeni balık avı sezonu güzel başladı, tezgahlar palamutla doldu. Palamut bolluğu etikete de yansıdı. Fiyatı 25 Türk Lirası’na kadar düşen palamut dar gelirlinin de balıkçıların da yüzünü güldürdü. 

Migros’tan herkes balık yesin diye kampanya! Palamut 19.90 TL’den satışta…

Kaliteli deniz ürünlerini bol çeşit ve her keseye uygun fiyatlarla sunan Migros, Eylül başında başlayan yeni av sezonunu balık ürünleri kampanyası ile kutluyor. Migros, 19 Eylül 2022 tarihine kadar geçerli olan kampanya ile taze balıklar uygun fiyatlarla Migros müşterilerine sunuluyor.  

Ev ilanlarında 'Sadece yabancıya satılık' krizi! Dikkat! Ceza getirebilir! 

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Av. Elvan Kakıcı Şimşek, gayrimenkul piyasasındaki fırsatçılara dikkat çekerek, 'Türkler aramasın', 'Sadece yabancıya kiralık' gibi ilanlarının sayısının hızla yükseldiğini belirtti. Bu durumun ceza getirebileceğini vurguladı...

Pozitif Avınca İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Avınca İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Hivda Avınca tarafından kuruldu.

Av Köşkü Haberi

Av Köşkü



Tarihi köşkte yağma


Sultan Abdülaziz'in Av Köşkü'nün açılışında, milyarlık eşyaların çalındığı ortaya çıktı.


    MİLLİ Eğitim Bakanlığı'nun Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı'na üç yıllığına tahsis ettiği Sultan Abdülaziz'in Av Köşkü'ndeki çok sayıdaki tarihi eşya kayboldu.

    TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk'un önceki gün Üsküdar Validebağ Korusu'nda ''Eğitim Lokali'' olarak açtığı köşkün kristal avizesi, çeşme musluğu, koltukları, çini soba ve diğer eşyaların bulunmadığı belirlendi. Kristal avizenin 2-3 milyar, çini sobanın ise 2 milyar lira değerinde olduğu vurgulandı.

    Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı yöneticisi İbrahim Özkuş, şunları söyledi: ''İstanbul Valiliği ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın bize verdiği teslim tutanağında kayıp eşyalar yer almıyor, ancak...