18 / 04 / 2024

avcılar afet risk alanı

avcılar afet risk alanı

Bakanlar Kurulu’nun 2005’te ‘Afet Risk Alanı’ ilan ettiği İstanbul Avcılar’ın Ambarlı Mahallesi’nde iki binanın daha yıkılmasına başlandı, 2 binanın da su ve elektriği kesildi.

Avcılar ve Silivri’deki 32 bin 377 bina mercek altına alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar ve Silivri’deki 32 bin 377 binanın deprem risk performanslarının belirlenmesi için ihale gerçekleştiriyor. 

Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin diğer minaresi de söküldü!

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem sonucu hasar alan Avcılar’daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii minaresi sökülerek yıkılmıştı. İkinci minaresi için de risk taşıdığı gerekçesi ile yıkım kararı alındı…

Avcılar'da ilk daire mühürlendi!

Avcılar’da kolonları çatlayan ve büyük risk oluşturan 5 katlı binanın tahliye işlemlerine başlandı.

Avcılar'daki tehlikeli bina için risk raporu istendi!

Avcılar'da bulunan 3 katlı bir binanın "tehlike arz ettiği'' nedeniyle, bina sahibine risk analizi yaptırıp kentsel dönüşüme başvurması istendi.

Avcılar’da her haneye afet planı vaadi!

CHP’nin Avcılar’dan belediye başkan aday adayı Ufuk Özdündar, ilçenin önemli sorunu afet yönetimine çözüm getireceğini açıkladı.

Avcılar Ambarlı'da 57 bina yıkıldı!

12 yıl önce Bakanlar Kurulu tarafından 'Afet Risk Alanı' ilan edilen Avcılar'ın Ambarlı Mahallesi'nde bulunan 57 binanın yıkımı tamamlandı.

Avcılar Ambarlı'da riskli binalar yıkıldı!

Bakanlar Kurulu'nun 2005'te 'Afet Risk Alanı' ilan ettiği İstanbul Avcılar'ın Ambarlı Mahallesi'nde iki binanın daha yıkılmasına başlandı, 2 binanın da su ve elektriği kesildi.

Mehmet Müezzinoğlu'nun Avcılar'daki evi yıkıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Avcılar'ın Ambarlı Mahallesi'nde bulunan evi, Bakanlar Kurulu tarafından 2005'te heyelan tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle 'Afet Risk Alanı' olarak ilan edilen bölgede yer aldığı için yıkıldı.

Avcılar Ambarlı'da riskli binaların yıkımları başladı!

Bakanlar Kurulu’nun 2005’te ‘Afet Risk Alanı’ ilan ettiği İstanbul Avcılar’ın Ambarlı Mahallesi’nde iki binanın daha yıkılmasına başlandı, 2 binanın da su ve elektriği kesildi.

Avcılar Ambarlı'da yıkım gerginliği!

Ambarlı'da Afet Risk Alanı ilan edilen konutların yıkımı Avcılar Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni karşı karşıya getirdi. Avcılar Belediye Başkanı Benli, İBB ekiplerince yıkılan konutlarda ikamet eden aileleri ziyaret etti.

Emlak Konut Avcılar Kapadık arsa ihalesinde 380 milyon TL teklif!

Emlak Konut GYO Avcılar Kapadık arsa ihalesinde Maya Ticaret 380 milyon TL teklif verdi...

Avcılar Park nerede?

Toplam 39 bin metrekare arsa alanına sahip olan Avcılar Park nerede , iletişim ve proje detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Avcılar Park Evleri 'nde 400 bin TL'ye 2+1 daire!

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başladı Avcılar Park Evleri 'nde yer alan dairelerin teslimleri 2013 yılının Nisan ayında gerçekleşecek...

avcılar afet risk alanı Haberi

avcılar afet risk alanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bakanlar Kurulu’nun 2005 yılında ‘Afet Risk Alanı’ ilan ettiği Ambarlı Mahallesi’ndeki Bayırlı, Badem ve Bahçe Sokak’ta geçen Aralık ayında 47 binadan 13’ünü yıktı. Geçen hafta diğer konutların da yıkılması için harekete geçilirken, çevik kuvvet ve zabıta gözetiminde 4 binanın su, elektrik ve bazılarının doğalgazı kesildi. İki binalarda kalan ev sahibi veya bir bölümü Suriyeli kiracılar zorla çıkarıldı.


BİR YANDA YIKIM, YANINDA HAT DÖŞEME

Boşaltılan ve yıkımına başlanan ‘Ağma Apartmanı’nın hemen yanında görevlilerin kanal kazılarak yüksek gerilim hattı döşendiği görüldü. Beylikdüzü’nde yaptırılan 1350 megavat kurulu gücündeki Yeni Ambarlı Doğalgaz Kombine Çevrim Elektrik Santrali’nde (DGKÇS) üretilen elektrik enerjisinin enterkonnekte sisteme aktarılması amacıyla iki kez iptal edildikten sonra bir firmanın kazandığı ihale ile Bahçelievler’deki Yenibosna Gaz İzoleli Trafo Merkezi’ne (GIS...