23 / 04 / 2024

avcılar barış manço kültür merkezi

avcılar barış manço kültür merkezi

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, 2003 yılında araç trafiğine kapattıkları Marmara Caddesi’ndeki otopark alanını sanat meydanına dönüştüreceklerini söyledi. Alanda; ışıklı dekoratif ağaç ve heykeller, açık hava sinema sistemi yer alacak...

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için 7.2 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesi için verilen en yüksek teklif 7 milyar 221 milyon TL oldu. İşte dev teklifi veren o firma...

Eyüpsultan'daki Barış Manço Parkı arazisinin satılması talebi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İstanbul Eyüpsultan'da yer alan Barış Manço Parkı arazisinin satılması talebini reddetti.

Avcılar'daki kentsel dönüşümde 'çürük raporu' tartışması!

Deprem riskini azaltmak için başlatılan dönüşüm atağında Avcılar'da sorun çıktı. 6 bin TL'yi cebinden ödeyip çürük raporu alan bazı müteahhitlerin, deniz gören binalarda hak sahiplerini 3'te 2 çoğunlukla korkuttuğu belirtildi.

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Kentsel dönüşüme Avcılar modeli!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ilçedeki kentsel dönüşüm konusunda önemli açıklamalar yaptı. İşte Hançerli'nin o açıklamaları...

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Kırço tarafından açıldı.

Barış Manço'nun ofisi aylık 20 bin TL'ye kiralık!

Sabah gazetesi yazarı Ömer Karahan bugünkü yazısında Barış Manço'nun ofisinin kiralık olduğunu yazdı. İşte Karahan'ın o yazısı...

Avcılar’da kentsel dönüşüm şart!  

Ege ve Marmara Bölgesi’nde artçı sarsıntıların devam edeceğini söyleyen Jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, depremin özellikle Avcılar ve Beylikdüzü'nde hissedileceğini söyledi. Gündoğdu, ''Avcılar’da kentsel dönüşüm şart'' dedi.

Avcılar Yeşilkent imar barışı bekliyor!

İstanbul'un en sıkıntılı mahallelerinden biri olan Avcılar Yeşilkent Mahallesi de imar barışına dahil edilmeyi bekliyor.

TOKİ'den Avcılar'a ucuz konut geliyor!

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Avcılar İşçi Emeklileri Derneği'ni ziyaret etti. Kaynarca burada Dernek Başkanı Necdet Kömeçoğlu ile birlikte, TOKİ'nin yeni yapılacak konutlarının emekliler için yüzde 25’i indirimli olacağı müjdesini verdi.

3S Kale, Avcılar ve Topkapı'da yeni proje yapacak!

3S Kale Holding Genel Müdürü Gürün: "2016 sonbaharında Avcılar'ın en özel ve o akstaki en büyük projesini başlatacağız. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız" dedi.

avcılar barış manço kültür merkezi Haberi

avcılar barış manço kültür merkezi

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Marmara Caddesi, Halide Edip Adıvar Parkı, Atatürk Parkı ve Barış Manço Kültür Merkezi’nin arkasında bulunan açık otopark alanını sanat meydanı haline getireceklerini açıkladı. Değirmenci, proje konusunda şu bilgileri verdi:


“Halide Edip Adıvar Parkı’nda; kafeterya-kış bahçesi yapılacak, çocuk oyun grupları yenilenecek, su perdesi - ağlayan duvar ve kuru havuz sistemleri ile dinlenme alanları oluşturulacak. Atatürk Parkı’nda bulunan heykel idare tarafından belirlenecek alana taşınacak, oturma birimleri yenilenecek, alan meydan şeklinde yeniden düzenlenecek.


Barış Manço Kültür Merkezi’nin arkasında bulunan açık otopark alanı ise sanat meydanı haline getirilecek. Alanda; süs havuzu-kuru havuz sistemi, ışıklı dekoratif ağaç ve heykeller, açık hava sinema sistemi, dinlenme alanları bulunacak.”


20 milyon kişi ziyaret etti

Barış Manço Kültür Merkezi Müdürü Taner Çetin, 14 yılda 50 bin kursiyer...