20 / 04 / 2024

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli: “Bizim yeniden bir kent planlamasına ve çok iyi bir şekilde de bina güvenliklerini sağlayacak yeni bir imar planı gibi kentsel planlama sistemine geçmiş olmamız gerekiyordu. Depremle ilgili de çalışma başlattı

Avcılar'daki 4 kat engeline meclisten onay geldi!

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, " Meclisten aldığımız yetkiyle bir planlama yapacağız, bir kent planını hazırlayıp halkımızın önüne sunacağız " dedi.

Avcılar 'Japonya' modeli ile dönüşecek!

Belediyenin Marmara Depremi'nin vurduğu İstanbul Avcılar'da yeni binalar için en fazla 4 kat için izin vermesi nedeniyle kentsel dönüşüme başlanamadı. Başkan Benli, Japonya'nın güzel bir örnek oluşturduğunu ilçenin dikey değil, yatay gelişeceğini söyledi.

Handan Toprak Benli: Avcılar turizm kenti olacak!

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli'yi ziyaret eden Almanya’nın Bavyera Eyaleti Üst Düzey Bürokratları’ndan oluşan bir heyet, Avcılar Belediyesi’nin başlattığı projeler için “göz kamaştırıcı” ifadesini kulandı...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Avcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar ilçesindeki kentsel dönüşümle ve deprem riskiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 1603 binanın kentsel dönüşüme girdiğini belirten Hançerli, "Yaklaşık 6 bin binanın yenilenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bina bina verilerimiz var" dedi.

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Avcılar'da riskli bina kalmayacak!

Avcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, kent genelinde riskli binaların saptanması adına yoğun mesai harcandığını dile getirdi. 

Avcılar'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin 1.5 yıl önce başlattığı projeyle şimdiye kadar 1325 bina kentsel dönüşüme girdi. Patentini aldıkları "Avcılar Modeli" ile dönüşümde hızlı yol aldıklarını belirten Hançerli, “Bu yıl sonuna kadar en az 10 bin konut dönüşüme girmiş olacak" dedi.

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Kentsel dönüşüme Avcılar modeli!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ilçedeki kentsel dönüşüm konusunda önemli açıklamalar yaptı. İşte Hançerli'nin o açıklamaları...

Avcılar'da 5 bin konut dönüşecek!

Avcılar Belediye Başkanı, Turan Hançerli  ilçede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 5 bin konutun dönüşüme girdiğini söyledi.

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli Haberi

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli

Andy-Ar’ın Yerel Yönetimler Performans Araştırması’nın İstanbul ayağında Avrupa ve Asya yakasının en başarılı belediye başkanları belirlendi. İlçelerde yapılan araştırmada vatandaşa ‘Hizmet memnuniyeti’, ‘Halka yakınlık’ ve ‘Tanınırlık’ olmak üzere 3 kategoride sorular yöneltildi.


Andy-Ar’ın anketinde ‘En başarılı’ seçilen başkanlar başarı sırlarını anlatıyor. Bugünkü konuğum da İstanbul’un tek kadın belediye başkanı olan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli...


-“Yerel Yönetimler Performans” anketinde dikkat çekici bir başarınız var. Sizi bu sonuca götüren hizmetler hangileri oldu?Öncelikle sağlık ocaklarından başlayarak Avcılar halkına 1992 yılından beri sağlık hizmeti verirken, zaten aramızda bir tanışıklık ve yakınlık vardı. Göreve geldikten sonra hem kadın hem de hekim perspektifinden bakarak, toplumun sorunlarını çok yakından bilen ve bunlara çözüm üreten bir yaklaşımla göreve geldiğimiz için, bu daha önceden tanıyanların yanında tanımayanlara da...