11 / 05 / 2024

avcılar Handan Toprak Benli

avcılar Handan Toprak Benli

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, “İlçemizde riskli bina kalmayacak. Tahtakale, Yeşilkent ve Firüzköy’de kentsel dönüşüm yapılacak. Ancak dönüşüm, yerinde olacak, kimse yerinden yurdundan edilmeyecek” dedi.

Avcılar Belediyesi'ne haciz şoku!

CHP’li İstanbul Avcılar Belediyesi’nden 6 milyon Türk Lirası alacaklı olan şirket haciz memurlarıyla kapıya dayandı. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, makam koltuğunu kapısını kilitleyerek kurtardı

Handan Toprak Benli: Avcılar'a 100 yıllık imar planı yaptık!

İstanbul ve Marmara Bölgesi’nin tek kadın belediye başkanı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli sosyal demokrat belediyecilik adına önemli projeler hayata geçirdiklerini söyledi.

Avcılar Belediyesi'nde usulsüz imar işleri iddiası!

Avcılar Belediyesi’nin imardan sorumlu Başkan Yardımcısı Yüksel Özcan makam odasını atık merkezine taşıdı. Başkan Toprak’ın eşinin imar işlerini müteahhitlerle gözlerden uzakta hallettiği iddia edildi.

Avcılar'ın 100 yıllık imar planı hazır!

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Avcılar'ın 100 yıllık imar planını yaptıklarını söyledi.

Avcılar’ın 100 yıllık kent planında AVM yok!

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli yaptığı açıklamada hazırladıkları imar planlarının hiçbirinde AVM yapılmasını öngörmediklerini, esnaflıkla toplumu kalkındıran geleneğe bağlı olduklarını belirtti.

Handan Toprak Benli: Avcılar’da yoğunluğu artırmayacağız!

Avcılar'da yenilenecek binalar için 2008 yılında getirilen 4 kat sınırının kaldırılması ardından halka ilk bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Handan Toprak Benli'den Avcılar'daki imar planına teşekkür!

Avcılar'da Merkez, Denizköşkler, Ambarlı, Cihangir, Cümüşpala, Üniversite ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesini kapsayan imar planı değişikliğinin Avcılar ve İBB Meclisi'nde kabul edilmesine Başkan Handan Toprak Benli teşekkür etti.

Avcılar Ambarlı'daki son iki ev mühürlendi!

Avcılar Ambarlı Mahallesi Badem Sokak'ta kalan son iki ev mühürlendi. Mühürleri sökerek evlerinde oturmaya devam eden vatandaşlar bu duruma tepki göstererek camlarına, "Handan korkma bina da arsa da sağlam" yazısı astı.

Avcılar Belediyesi imarda hak mahrumiyetinin önüne geçecek!

2017 yılının ilk toplantısında Avcılar Belediye Meclisi önemli kararların altına imzasını attı. Avcılar Belediye Meclisi, Başkan Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde yaptığı toplantıda imarda hak mahrumiyetinin önüne geçmek için düğmeye bastı.

Avcılar kentsel dönüşümle 'prestij kent' haline gelecek!

Kentsel dönüşüm tamamlandığında, hayata geçirilen diğer projelerle birlikte Avcılar'ın prestij kent haline geleceğini ifade eden Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, böylece ilçede yasanan göç sorununu tersine çevireceklerini söyledi.

Handan Toprak: Avcılara Merkez Park inşa edeceğiz!

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, ''Avcılar'da Küçükçekmece Gölü'nün kenarındaki 1156 hektarlık alanı İstanbul Merkez Park yapmak istiyoruz. Bu bizim vizyon projemiz. İstanbul’da bunun gibi ikinci bir alan daha yok.''dedi.

Avcılar Belediyesi borçları için arsalarını satıyor!

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, 6 meclis üyesiyle kavgalı olması nedeniyle borçlanma yetkisi alamıyordu. Kılıçdaroğlu devreye girdi, meclis üyeleri yumuşadı. Toprak, bu kararla birlikte borç içinde olan belediye için arsa satışlarına başladı.

Avcılar'da plansız yerlere imar planı yapılacak!

Avcılar Belediye Başkanı Toprak, bölgede bugüne kadar doğru dürüst kent planı önüne konulmadan bir kentleşme yapıldığını belirtirken, plansız yere imar planı yapmak veya eksik olanları revize ederek kentsel dönüşüme geçmeyi hedeflediklerini söyledi.

avcılar Handan Toprak Benli Haberi

avcılar Handan Toprak Benli

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Avcılar’da depreme karşı bina güvenliğini artıracak projeleri uygulamaya koyduklarını söyledi. Benli, “Avcılar dönüşecek, ancak kimse yerinden edilmeyecek” dedi.

Mart ayında yapılan seçimlerle göreve gelen Benli, deprem bölgesinde yer alan Avcılar’da bina güvenliğiyle ilgili alınması gereken önlemlerle ilgili düzenlemeleri yaptıklarını ve ön çalışmayı tamamladıklarını dile getirdi. Riskli yapıları belirleyip tebligatlarını göndermeye devam ettiklerini belirten Benli, şöyle devam etti:

“Öncelikle Plan Proje Müdürlüğü’nü ve gerekli şeflikleri kurup bu departmanları güçlendirdik. Riskli yapıların tespit edilip, yerini yeni yapılara bırakması için halka tüm yardım ve danışmanlıkları veriyoruz. Belediye olarak harç da almıyoruz. Avcılar’ın depremden hasar alma nedeni heyelan bölgesinde yer alması. Bizim mutlaka hazırlıklı olmamız gerekiyor. Biz riskli bina kalmasını istemiyoruz. Güvenli alanların belirlenmesi, tatbikatlar üzerinde çalışıyoruz. Önce personele...