26 / 04 / 2024

Avcılar imar toplantısı

Avcılar imar toplantısı

Avcılar Belediyesi tarafından Yeşikent’te gerçekleştirilen imar toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İstanbul Avcılar için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Avcılar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Avcılar'da vatandaşlardan imar çağrısı!

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, binalarının depreme dayanıklı hale gelebilmesi ve imar sorunun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Avcılar'da kentsel dönüşüm toplantısı yaparken depreme yakalandılar!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "Hayat Kurtarma Hareketi" adını verdiği kentsel yenilenme çalışmaları kapsamında ilçedeki müteahhitlerle toplantı yaparken, Ege Denizi Seferihisar açıklarında yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen depreme yakalandı.

Avcılar’da imar plan notu değişikliğine İBB'den onay!

Silivri depreminden sonra hızla Avcılar Belediye Meclis toplantısında oy birliği ile kabul ediip İBB Meclisine gönderilen imar plan notu değişikliği dünkü meclis toplantısında onaylandı.

Avcılar'da binalar yenilenemezse, ilerde telafisi mümkün olmayan can kayıpları yaşanacak! 

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İBB Şubat ayı meclis toplantısında Avcılardaki binaların depreme karşı güçlendirilebilmesi için imar planı değişikliği talep etmişti, ancak konu gündeme gelmedi...

İstanbul Avcılar’da yeni imar planı değişikliği onaylandı!

İstanbul’un deprem tehlikesi açısından ilk sıralarda gelen ilçelerinden biri olan Avcılar’da yeni imar planı değişikliği onaylandı. Vatandaşlar hak kaybı yaşamadan evlerini yenileyebilecekler…

Avcılar’da 3 mahallenin imar sorunu çözülecek!

Göreve gelir gelmez hayata geçirdikleri faaliyetleri anlatan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, güvenli konut sorununun çözümü için var gücüyle çalışacaklarını, imar sorunun ortadan kalkacağını söyledi.

Avcılar imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi, 4434, 4435 Sayılı Parseller, 5955 ve 6339 Sayılı Parsellerin Bir Kısmı ile Kadastral Yola İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği askıya çıkarıldı.

İbrahim Ulusoy: Avcılarlılar imar bekliyor!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar’da imar beklentisi içinde olan çok sayıda vatandaş olduğunu söyleyerek, “İmar konusunda bir vatandaşımızı bile üzmeyeceğiz'' dedi.

Binali Yıldırım'dan Avcılar'a imar müjdesi!

Mevcut belediyenin Avcılar'daki imar sorununu çözmediğini söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, imar sorunun çözüleceğini müjdeledi.

Avcılar'da imar sorunu yaşanmayacak!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, 'Söz Sizde' programlarına devam ediyor. Ulusoy, Avcılar'da imar sorunu yaşanmaması için çalışmalar yapacaklarını söyledi. 

Eskişehir Büyükşehir'den imar toplantısı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 Şubat Salı saat 14.00 ve 6 Şubat Çarşamba günü saat 18.00'de imar toplantısı gerçekleştirecek.

Avcılar'ın 30 yıllık imar sorunu çözülecek!

Avcılar'ı Esenyurt yapmamak için belediye başkanlığına aday olduğunu söyleyen CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Av. Turan Hançerli, imar sorunun çözüleceğinin müjdesini verdi.

Avcılar imar toplantısı Haberi

Avcılar imar toplantısı

Avcılar Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesinden beklenen 1/5000 ölçekli imar planı yapımı sürecinin hızlandırılmasına yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Avcılar Belediyesi imar konularının çözümünde ortak akıl kullanarak özellikle halkın taleplerini büyük titizlikle dikkate alıyor. 

Yeşilkent’te düzenlenen imar toplantısında Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, merak edilen sorulara cevap verdi. İmar Planı konusunda vatandaşları bilgilendirmenin önemini ifade eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Yeşilkent Mahallemizde, imar planlarına ilişkin vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve sorularını ilk elden ekibimle birlikte cevaplamak için bir araya geldik. Toplantımıza katılan CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekilimiz Turan Aydoğan’a, İlçe Başkanımız Erhan Bozan’a, düzenleyen ve emeği geçen İ-ANAKDEF Başkanı Mehmet Kaya’ya Meclis Üyelerimiz Cafer Çadırardıç ve İsmail Algül’e ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür...