26 / 04 / 2024

Avcılar İnşaat Bayraklı projesi

Avcılar İnşaat Bayraklı projesi

Avcılar İnşaat projelerinden Exclusive Bayraklı’dan konut sahibi olanlara, 5 yıl boyunca ayda 7 bin lira garantili kira desteği sağlanıyor...

Avcılar İnşaat'tan erken anahtar teslimi!

Sektörün önde gelen isimlerinden Avcılar İnşaat , Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nde erken anahtar teslimi yapacaklarını duyurdu. 2021 Aralık ayında daire teslimi planlanan projede teslim tarihinin 2020 yılı Kasım ve Aralı ayları içerisinde gerçekleşeceği belirtildi...

Avcılar İnşaat Bayraklı projesi geliyor! Yeni Proje!

Avcılar İnşaat İzmir'de 54 milyon 691 bin TL yatırımla 274 konutun yer aldığı yeni bir proje inşa edecek.

Avcılar İnşaat, Ofis 10 projesini hayata geçiriyor!

Yatırım değeri sürekli yükselen ve hızla gelişen yeni kent merkezi diye adlandırılan Bayraklı'da, yılların deneyimi Avcılar İnşaat Ofis 10 adında yepyeni bir projeye başlıyor.

Avcılar İnşaat'tan 25'inci yıla özel 7 proje geliyor!

Sektörde çeyrek asırı geride bırakan Avcılar İnşaat; Cadde Teras, Avcılar Office, Avcılar Suites, Avcılar Prestige Avcılar Residence, Avcılar Life ve Avcılar Tower projeleriyle tüm İzmirlilerin ilgi odağı olmaya hazırlanıyor.

Avcılar İnşaat'tan Bayraklı'ya dev proje!

İzmir'de özellikle Bayraklı ve Bornova'da hayata geçirdiği modem projelerle adından söz ettiren Avcılar İnşaat, şimdi de kentin siluetini değiştirmeye hazırlanıyor. Yeni kent merkezi Bayraklı'da yapılacak projenin zemin etütleri tamamlandı.

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da gökdelen inşa edecek!

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da 2015 yılında inşaatına başlayacağı projenin zemin etütlerini tamamladı. Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, Projeyi 24 ayda tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceklerini söyledi

Avcılar İnşaat'tan İzmir'e 38 katlı gökdelen!

İzmir Bayraklı, bir gökdelene daha kavuşuyor. 38 katlı gökdelen projesini 24 ayda tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceklerini belirten Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "mimari projemizi belirledik dedi...

Avcılar İnşaat Bayraklı projesi 2015 yılında başlayacak!

Bayraklı ve Bornova'da hayata geçirdiği projelerle modern mimarinin öncülüğünü yapan Avcılar İnşaat, 38 katlı yeni gökdelen projesine start veriyor. Projenin inşaatı ise 2015 baharında başlayacak

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Ertunçlar İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertunçlar İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Ertunç tarafından kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Kotancılar İnşaat Hırdavat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kotancılar İnşaat Hırdavat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kotan tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ergün tarafından kuruldu.

Avcılar Space'te son 2 konut yüzde 10 indirimle satışta!

Avcılar İnşaat'ın Avcılar Space projesinde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Avcılar Space projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Atar tarafından kuruldu.

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Öz Sağdıçlar İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Öz Sağdıçlar İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Muharrwm Sağdıç tarafından kuruldu.

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Tokat tarafından kuuldu.

Avcılar İnşaat Bayraklı projesi Haberi

Avcılar İnşaat Bayraklı projesi

Avcılar İnşaat, ofislerde yaptığı garantili kira desteğini konutlarda da uyguluyor. Avcılar Exclusive Bayraklı’dan konut sahibi olanlara, 5 yıl boyunca ayda 7 bin TL garantili kira desteği sağlanacak. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, yatırımcıya destek olmak üzere geliştirdikleri garantili kira desteğinin büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Avcı, “Exclusive Bayraklı’dan konut alanlar, 5 yıl boyunca her ay 7 bin lira kira garantisiyle ‘Kiracım ödeme yapacak mı, bu ay krediyi ödeyebilecek miyim?’ gibi sorunları düşünmeyecek” diye konuştu.

Erken teslim

Yatırımcıları şehrin merkezinde modern ve prestijli bir evde yaşamaya davet ettiklerini ifade eden İdris Avcı, “Avcılar Exclusive Bayraklı’da ferah iç mekanlar ve son teknolojiyle tasarlanan bir yaşam alanı inşa ettik. Lüksün en modern en güzel halini sunuyoruz” dedi.

6 ay...