16 / 04 / 2024

Avcılar İnşaat izmir projeleri

Avcılar İnşaat izmir projeleri

Avcılar İnşaat, kuruluşunun 30’uncu yılını Bayraklı, Gaziemir ve Çeşme’de hayata geçireceği toplam değeri 925 milyon TL olan üç yeni projeyle kutlayacak.

Avcılar İnşaat İzmir'de 6 yeni projeye hazırlanıyor!

Avcılar İnşaat 6 yeni proje hayata geçirecek. İzmir'de inşa edilecek olan projeler Bayraklı, Bornova, Konak'ta yer alacak. Projelerin yapım çalışmaları sürüyor.

Avcılar İnşaat'tan 5 projeye 500 milyon dolar yatırım!

İZMİR son yıllarda gayrimenkulde atakta ve taleple buna bağlı konut satış hızına bakıldığında bu hareketliliğin uzun yıllar devam etmesi bekleniyor. İzmir'de bu rotayı izleyen firmalardan biri de Avcılar inşaat...

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Ertunçlar İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertunçlar İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Ertunç tarafından kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Kotancılar İnşaat Hırdavat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kotancılar İnşaat Hırdavat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kotan tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ergün tarafından kuruldu.

Avcılar Space'te son 2 konut yüzde 10 indirimle satışta!

Avcılar İnşaat'ın Avcılar Space projesinde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Avcılar Space projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Atar tarafından kuruldu.

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Öz Sağdıçlar İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Öz Sağdıçlar İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Muharrwm Sağdıç tarafından kuruldu.

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Tokat tarafından kuuldu.

Avcılar İnşaat izmir projeleri Haberi

Avcılar İnşaat izmir projeleri

Modernizmin mimarı vizyonuyla özgün projeler hayata geçiren Avcılar İnşaat, toplam yatırım değeri 925 milyon TL olan üç yeni projesiyle İzmir’e değer katmayı hedefliyor.Avcılar İnşaat, bugüne kadar 778 bin metrekare alanda 4 bin 165 konut ve 647 işyeri inşa etti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 30 yıl önce ilk yola çıktıkları günden bu yana her kesimden insana ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Avcı, şöyle devam etti:
“İnsanlara kolaylık sağlayabilmek adına Türk inşaat sektöründe daha önce hiç görülmeyen fırsatlara imza attık. 30’uncu yıla özel olarak peşin alımlarda yüzde 30 indirim sağlıyoruz. Böylece yatırımcılar alır almaz yüzde 30 kar elde ediyor. Konut yatırımcıları için en uygun zaman.”

TAMAMEN ÖZ SERMAYE

Projelerini banka kredisi kullanmadan tamamen öz sermayeleriyle...