25 / 04 / 2024

avcılar inşaat projeleri

avcılar inşaat projeleri

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, bu yıl hayata geçirilecek projelerden bahsetti. Avcı, yeni projelerin konut satışlarını daha da artıracağını söyledi.

Avcılar Prestij Projeleri yatırımcısına yüzde 70 kazandırdı!

Avcılar İnşaat, Effect'le bir çok özelliği bir araya getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, çarşı, rezidans ve ofislerden oluşacak Effect'in yatırımcıya yüzde 100 kazandıracak bir tercih olduğunu belirtti.

Avcılar İnşaat, Ofis 10 projesini hayata geçiriyor!

Yatırım değeri sürekli yükselen ve hızla gelişen yeni kent merkezi diye adlandırılan Bayraklı'da, yılların deneyimi Avcılar İnşaat Ofis 10 adında yepyeni bir projeye başlıyor.

Avcılar İnşaat'tan İzmir'e 500 milyon dolarlık yatırım!

İzmir son yıllarda gayrimenkulde atakta ve taleple buna bağlı konut satış hızına bakıldığında bu hareketliliğin uzun yıllar devam etmesi bekleniyor.

Avcılar İnşaat'tan 5 projeye 500 milyon dolar yatırım!

İZMİR son yıllarda gayrimenkulde atakta ve taleple buna bağlı konut satış hızına bakıldığında bu hareketliliğin uzun yıllar devam etmesi bekleniyor. İzmir'de bu rotayı izleyen firmalardan biri de Avcılar inşaat...

Avcılar İnşaat'tan 25'inci yıla özel 7 proje geliyor!

Sektörde çeyrek asırı geride bırakan Avcılar İnşaat; Cadde Teras, Avcılar Office, Avcılar Suites, Avcılar Prestige Avcılar Residence, Avcılar Life ve Avcılar Tower projeleriyle tüm İzmirlilerin ilgi odağı olmaya hazırlanıyor.

Avcılar İnşaat'tan 25. yıla özel 7 yeni proje!

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "25. yılımızda Cadde Teras, Avcılar Office, Avcılar SUites, Avcılar Prestige, Avcılar Residence, Avcılar Life, Avcılar Tower projelerimizle tüm İzmirlilerin ilgi odağı olacağız" dedi

Avcılar İnşaat'tan 25'inci yıla özel yedi proje birden!

Sektöründe hızla büyüyen ve iş hacminde çıtasını her geçen gün yükselten Avcılar İnşaat 25'inci yılını yedi proje ile taçlandırmaya hazırlanıyor. Avcılar inşaat Yönetim Kıırıılu Başkanı İdris Avcı konu ile ilgili konuştu.

Avcılar İnşaat 7 projeye hazırlanıyor!

Avcılar İnşaat 7 projeye hazırlanıyor. İnşaat sektöründe hızla büyüyen ve iş hacminde çıtasını her geçen gün yükselten Avcılar İnşaat 25. yılını birbirinden değerli 7 proje ile taçlandırmaya hazırlanıyor

Avcılar İnşaat'tan Bayraklı'ya dev proje!

İzmir'de özellikle Bayraklı ve Bornova'da hayata geçirdiği modem projelerle adından söz ettiren Avcılar İnşaat, şimdi de kentin siluetini değiştirmeye hazırlanıyor. Yeni kent merkezi Bayraklı'da yapılacak projenin zemin etütleri tamamlandı.

Avcılar İnşaat İzmir'de 38 katlı bir gökdelen inşa edecek!

İzmir Bayraklı, bir gökdelene daha kavuşuyor. 38 katlı gökdelen projesini 24 ayda tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceklerini belirten Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "mimari projemizi belirledik dedi.

Avcılar İnşaat Soyer projesi Bayraklı'da yükselecek!

Avcılar İnşaat Soyer projesi İzmir Bayraklı 'da hayata geçirilecek. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer alacağı projede Konut, ofis ve AVM bulunuyor...

Eksik ve hatalı inşaat projeleri, maliyetleri katladı...

Antalya’daki iki okulun inşaat projesinde meydana gelen hatalar nedeni ile kamunun 32 milyon 184 bin TL’lik zarara uğratıldığı açığa çıktığı belirtildi. Hatayı düzeltmek için yapılan yeni projede, maliyet yüzde 200 oranında yükseldi. İşte ayrıntılar...

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Avcı 2021 İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Avcı 2021 İnşaat Metal Elektrik Nakliye Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berke Avcı tarafından kuruldu.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Libya'da yarım kalan inşaat projeleri tamamlanacak!

Libya Dış Basın İdaresi Genel Müdürü Muhammed Tavil, Libya'da yarım kalan inşaat projelerin Türk şirketlerinin desteği ile tamamlanacağını dile getirdi.

Altındağlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altındağlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Altındağ tarafından kuruldu.

Tanışlar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanışlar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bezgin tarafından kuruldu.

Avcılar Next 2021'de teslim edilecek!

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Next projesi büyük ilgi görüyor. Konutların yüzde 85'i satılan projede teslim tarihi 2021 olarak hedeflendi.

Avcılar Next'in yüzde 85’i satıldı!

Avcılar İnşaat’ın yeni projesi Avcılar Next projesinin yüzde 85’i satıldı. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Güven inşa ediyoruz, bu satışlar da Avcılar’a duyulan güvenin kanıtı” diye konuştu.

Başakşehir Gıda Toptancıları inşaatında son durum ne?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Başakşehir'de yapımı devam eden Gıda Toptancıları inşaatını ziyaret etti.

ABD, Afganistan ve Türkmenistan ortak inşaat projeleri hayata geçirecek!

ABD, Afganistan ve Türkmenistan arasındaki ticari, ekonomik ve ikili ilişkilerin de geliştirilmesi adına ortak çalışmaların başlatılacağı belirtilirken, bu konuda lojistik, inşaat ve enerji alanında kapsamlı projelerin hayata geçirileceği bildirildi.

avcılar inşaat projeleri Haberi

avcılar inşaat projeleri

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 2017'de sektör genelinde gerçekleştirilecek yeni projelerin konut satışlarını daha da artıracağını ifade etti. Avcı, siyasi ve ekonomik istikrarla doğru orantılı olarak. Avcılar İnşaat'ın da müthiş bir ivme yakalayacağının altını çizdi. Mayıs 2017'de Effect projesinde yaşamın başlayacağını hatırlatan Avcı, proje içinde yer alan Çarşı hakkında ise şu değerlendirmelerde bulundu: "Bu projemizde yer alan açık çarşımıza gelen aşırı taleplerin, bizi firma seçiminde zorladığını belirtmeliyim. Bu talepleri, anlaşmak üzere olduğumuz profesyonel AVM danışmalık firmasıyla değerlendirerek çarşımızın Bornova FORUM'a alternatif olarak yer almasını sağlayacağız." 


2016'da yüzde 30 büyüdü

Avcılar İnşaat'ın yeni hedeflerinden de bahseden İdris Avcı, şöyle devam etti: "20 bin metrekarelik bir alana kurulu olan Avcılar Effect projemizin 2'nci etabına başlıyoruz. Yine bu yıl içerisinde 250 bin...