25 / 04 / 2024

Avcılar Ispartakule bölgesinde 4 bin aileye Kastelli şoku

Avcılar Ispartakule bölgesinde 4 bin aileye Kastelli şoku

2008′de intihar eden “Banker Kastelli” olarak ünlenen Abidin Cevher Özden’in iş adamı Korkmaz Yİğit’ten olan alacağıyla ilgili mahkeme flaş bir karar verdi.

Avcılar Ispartakule bölgesinde 4 bin aileye Kastelli şoku!

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008'de intihar eden Banker Kastelli namlı Abidin Cevher Özden’in, işadamı Korkmaz Yiğit’ten olan alacağı yıllar sonra İstanbul Avcılar’da binlerce aileyi vurdu.

Deprem bölgesinde hafif yapı çağrısı: Hafif yapıların kullanılması yıkımı azaltıyor!

Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, deprem bölgesinde konutların tamamlanmasının normale dönüş için önemini vurguladı ve hafif yapıların yıkımı azalttığının altını çizdi. İşte o açıklama...

Deprem bölgesinde kamu borçları taksitlerinin ödeme süresi resmen uzatıldı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, deprem bölgesinde mücbir sebebin sürmesi sebebiyle kamu borçları taksitlerinin ödeme süreleri yeniden belirlendi.

Deprem bölgesinde artçılar ne kadar daha devam edecek? Uzman isim tek tek açıkladı! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin derinliğinin sığ olmasının yıkıcılığı artırdığı belirtiliyor. Peki deprem bölgesinde artçılar ne kadar daha devam edecek? Uzman isim tek tek açıkladı! 

Deprem bölgesinde yaşayanlar dikkat! BDDK’den kredi borçları için yeni karar!

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından peş peşe alınan kararlara bir yenisi daha eklendi. Buna göre, deprem bölgesinde yaşayanların kredi borçları için BDDK tarafından bir kolaylık daha getirildi.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi!

Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi detayları...

Kemal Kılıçdaroğlu Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar'da kentsel dönüşüm bölgesinde incelemeler yaptı.

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

AK Parti genel başkan yardımcıları, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan, Fatma Betül Sayan Kaya, Jülide Sarıeroğlu ve Hamza Dağ, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

Avcılar ve Büyükçekmece için plan talebi!

Mega kent İstanbul’un deprem açısından en riskli 2 ilçesinin belediye başkanları çarpıcı açıklamalar yaptı. Avcılar’da binlerce binanın yenileme beklediğini dile getiren Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Paraya pula bakmaksızın seferberlikle hareket etmeli...” diye konuştu.

Avcılar ve Küçükçekmece'de bulunan kumsal bölgeler doğal sit alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Avcılar ve Küçükçekmece için önemli bir karara imza attı. Kumsal bölgesi doğal sit ve nitelikli doğal koruma alanı ilan edildi.

Nimet Bazan: Avcılar'ın en büyük sorunu dönüşüm!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Avcılar Belediyesi başkan aday adayı Nimet Baylan Bazan, Avcılar’ın en büyük sorununun kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan fiyat!

Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde inşa edilen proje Avcılar İnşaat  imzasını taşıyor. 

Avcılar Ispartakule bölgesinde 4 bin aileye Kastelli şoku Haberi

Avcılar Ispartakule bölgesinde 4 bin aileye Kastelli şoku

2008′de intihar eden “Banker Kastelli” olarak ünlenen Abidin Cevher Özden’in iş adamı Korkmaz Yİğit’ten olan alacağıyla ilgili mahkeme flaş bir karar verdi. Borcunun tahsili için Yiğit’e dava açan Özden’in oğlu, davanın dilekçesinde Ispartakule’deki babasına ait arazilerin hileli yoldan satıldığıunı belirtip bu arazilere tedbir konulmasını istedi. Mahkeme, 4 bine yakın konutun bulunduğu arazilere tedbir kararı verdi. Dava bitene kadar bu araziler üzerinde hiçkimse dairesini satamayacak. Hürriyet’ten Dinçer Gökçe’nin haberine göre, Haziran 2008’de intihar eden Abidin Cevher Özden’in mirasçılarına bıraktığı bir senet yıllar sonrası iki önemli davaya konu oldu. Özden’in oğlu Süleyman Cemil Bahadır’ın başvurusu sonrası ilk dava geçtiğimiz yıl açıldı. İstanbul 12 Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın 17 sanığı bulunuyor.


SOMA’NIN SAHİPLERİ DE YARGILANIYOR


‘Suç işlemek amacı ile örgüt kurma’, ‘hileli iflas’...