20 / 04 / 2024

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi

Avcılar İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, 8409, 8410, 8414, 8415, 8416 parseller arasında kalan kadastral boşluk ve 21236 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Kemal Kılıçdaroğlu Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar'da kentsel dönüşüm bölgesinde incelemeler yaptı.

Avcılar 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Avcılar İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, 8409, 8410, 8414, 8415, 8416 parseller arasında kalan kadastral boşluk ve 21236 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Avcılar İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yer alan bazı parsellere ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi imar planı askıda!

Avcılar İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Handan Toprak Benli'den Avcılar'daki imar planına teşekkür!

Avcılar'da Merkez, Denizköşkler, Ambarlı, Cihangir, Cümüşpala, Üniversite ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesini kapsayan imar planı değişikliğinin Avcılar ve İBB Meclisi'nde kabul edilmesine Başkan Handan Toprak Benli teşekkür etti.

Avcılar Konak Gayrimenkul Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Turizm İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcılar Konak Gayrimenkul Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Turizm İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Yakut ve Uğur Akçakoç ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Efeler Mustafa Kemal Yılmaz Parkı açıldı!

Efeler Belediyesi, Umurlu Mahallesi’nin merkezinde bulunan harabeliği yıkıp bazı binaları da restore ederek vatandaşların güzelce vakit geçirebilmesi için düzenlediği ‘Mustafa Kemal Yılmaz Parkı’nı hizmete açtı.

Best On Yapı Harfiyat Petrol Ürünleri Elektrik Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best On Yapı Harfiyat Petrol Ürünleri Elektrik Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Barış Seçen tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etapı başladı!

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etap çalışmaları başladı. Projede Küçükyalı-Karataş arası altyapı ve sanat yapıları ihalesi kapsamında altgeçit inşaatı haftasonu yeniden başlayacak.

Reform Müteahhitlik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Müteahhitlik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Levent Üste, Hasan Kaya, Taner Gençali ortaklığıyla 100 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Fresko Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fresko Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cemalletin Gümüş ve Büşra Bekgöz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Kanarya Sokak'ta kuruldu.

Toksun Konakları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toksun Konakları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeydin Toksun tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Ümit Sokak'ta kuruldu.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki değişim tamamlanıyor!

İzmir'in Kordon ve Karşıyaka sahilinden sonra en gözde kıyılarından biri olan Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, devam eden tramvay, yeraltı geçidi, kıyı tasarımı ve otopark projelerinden sonra bambaşka bir görüntüye kavuşacak.

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Haberi

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Avcılar İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, 8409, 8410, 8414, 8415, 8416 parseller arasında kalan kadastral boşluk ve 21236 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 24 Temmuz 2018 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Avcılar İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı 11 Mart 2019'da askıdan inecek.

İmar planı için...