29 / 03 / 2024

avcılarda ihaleyle ev satışı

avcılarda ihaleyle ev satışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avcılar Cihangir Mahallesi'nde bulunan 140 metrekare daireyi satışa çıkardı.

Kentsel dönüşüme hız katacak yeni sistem! Ev sahibi olma kuralları değişiyor!

Türkiye’nin ilk endüstriyel konut markası Homera, ev sahibi olma kurallarını değiştirerek depreme karşı güvenli yapılarda yaşama imkânı sunuyor.

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Kiraya yüksek oranda zam yapan ev sahibi nereye şikayet edilir?

Ev sahipleri eğer kiraya çok fazla zam yaparlarsa bu durumda kiracılarda zor durumda kalıyorlar. bu şekilde bir sorun yaşayan kiracılar ise ev sahibini nereye şikayet edebilecekleri de merak konusu. İşte ayrıntılar...

İkinci el konut fiyatlarında beklenti ne? Ev almak için doğru zaman mı?

Ev almak isteyenler konut fiyatlarının ne zaman düşeceğini sorgularken uzman isimler peş peşe açıklama yapıyor. Bu kapsamsa konut fiyatlarını değerlendiren Gayrimenkul Geliştirme Yöneticisi Fatih Sarı ev fiyatlarına ilişkin kritik uyarılarda bulundu.

Ev sahibi ve kiracı krizini ‘arabulucu’ da çözemedi!

Kiracı ve ev sahibi arasındaki sorunlarının bazılarını ‘arabulucu’ da çözemedi. Yaşanan gelişmeleri Gayrimenkul hukuku uzmanları, değerlendirdi. Uzman isimler hem ev sahiplerine hem de kiracılara uyarılarda bulundu. İşte detaylar...

Ev alacaklara dikkat! İslam Memiş o yeni sistemi açıkladı! Ev hayali olanlar hemen baksın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ev almak isteyenlere uyarılarda bulunarak o yeni sistemi açıkladı. İşte detaylar!

Prefabrik evlere devlet desteği geliyor! Karşılıksız 200 bin TL alacaksınız!

Deprem felaketi sonrasında özellikle yüksek katlı ve eski yapılarda oturanlar ev değiştirme telaşı yaşamaya başladı. Evinin sağlam olup olmadığı konusunda şüpheye düşen kişiler prefabrik ev araştırması yapıyor.

İslam Memiş'ten ev ve araba alacaklara önemli uyarı! Aman geç kalmayın

Piyasalarda Eylül ayı fırtınasına yaklaşılırken, her açıklamasında uyarı yapan İslam Memiş, bu defa ev ve araba alacaklara kritik değerlendirme yaptı. "Bekletmeyin" diyen Memiş, yatırımcıya "Mal varlıklarınıza sahip çıkın" uyarılarda bulundu.

Kiracılar ve ev sahipleri dikkat! Bunu yapan yandı! Ceza olarak bir yıllık kira vereceksiniz

Fahiş bir şekilde artan kira fiyatları ile birlikte kiracılar ve ev sahipleri arasında olumsuzluklar yaşanırken, hukukçular, ise kiracıların mağdur duruma düşmemesi için çeşitle uyarılarda bulunuyorlar. İşte detaylar…

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi!

Ev hanımları nasıl emekli olabilir sorusunun cevabı sık sık araştırılıyor. Bu sebeple özellikle de 2020'de sonra Meclis'e sunulan yasa teklifinin son hali akıllarda yer alıyor. Bildiğiniz gibi Türkiye'de emeklilik için vatandaşlarda 3 temel koşul aranıyor.

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Ev sahiplerinden satışlarda zam oyunu!

Son zamanlarda artan konut fiyatları da ev sahiplerini harekete geçirdi. Çok sayıda ev sahibi konut fiyatlarının artacağını düşünerek satış işlemlerinde ya fiyat arttırıyor ya da satıştan vazgeçiyor.

Kiralık ev krizi nasıl çözülecek?

Ekonomist Doç. Dr. Hüseyin Selimler, bir süredir gündemden düşmeyen kira fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Devletin kira fiyatlarına müdahale etmesi gerektiğini dile getiren Hüseyin Selimler, ev sahiplerine ve kiralık ev arayan kişilere de uyarılarda bulundu.

avcılarda ihaleyle ev satışı Haberi

avcılarda ihaleyle ev satışı

Muhammen bedeli 120 bin YTL  olarak belirlenen dairenin geçici teminat bedeli ise 3 bin 600 YTL.

İhale 25 Mart 2008 saat 12.00'de  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu'nda açık teklif usulü yapılacak.

Tel: 0 212 514 16 83   ...