19 / 04 / 2024

avcılarda kentsel dönüşüm projeleri

avcılarda kentsel dönüşüm projeleri

30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nden Avcılar Belediye Başkanı seçilen ve İstanbul ’un tek kadın belediye başkanı olan Dr. Handan Toprak Benli, çalışmalarıyla ilgili Zaman’a özel değerlendirmelerde bulundu...

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm yıkımı, skandalı ortaya çıkardı: İki binanın duvarı ortak çıktı!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yıkımları kapsamında yeni bir skandal yaşandı. İstanbul Avcılar'da iki binanın duvarı ortak çıktı... 

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlık! Nasıl yapılmalı, hangi sorunlar çözülmeli?

Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm uzmanından korkutan açıklama: Yerinde dönüşüm projesi sıkıntı oluşturabilir! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Av. Osman Avcıl, yerinde kentsel dönüşüm projesinin Elazığ için sıkıntılara neden olabileceğini söyledi.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında şok detay: Tebligat kanunundaki değişiklik sorun çıkarabilir!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili konuştu ve sorun çıkabilecek noktalara değindi. Peki yeni yasa dönüşüm sorunlarını çözecek mi?

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Turan Hançerli'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Belediyesi'nin başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

avcılarda kentsel dönüşüm projeleri Haberi

avcılarda kentsel dönüşüm projeleri

30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nden Avcılar Belediye Başkanı seçilen ve  İstanbul  ’un tek kadın belediye başkanı olan Dr. Handan Toprak Benli, çalışmalarıyla ilgili Zaman’a özel değerlendirmelerde bulundu. 1999 Marmara depreminin simge ilçelerinden biri olan Avcılar’da, artık hasarlı bina kalmadığını belirten Benli, ilçe halkının evlerini satmamasını ve buradan ayrılmamasını söyledi. Avcılar’ın onda birine denk gelen kısmın sit alanı olduğunu kaydeden Başkan Benli, doğal sit alanlarıyla birlikte bu oranın daha da büyüdüğünü söyledi. Benli, kentsel dönüşüm konusunda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına veri hazırladığını belirtirken, dönüşümde vatandaşlara 4 kat verilmesinin isteksizlik oluşturduğunu anlattı. İstanbul’un tek kadın başkanı olan Benli, makamına gelen çiçekleri bir çiçekçiyle anlaşarak oraya gönderdiğini, eldede edilen hasılatı da engellilere tekerlekli...