26 / 04 / 2024

avcılarda sosyal belediyecilik çalışmaları

avcılarda sosyal belediyecilik çalışmaları

Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısına katılan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Avcılar halkının tam katılımıyla belediyeyi yöneterek dünyaya tanıtacaklarını söyledi. Sosyal belediyecilik politikaları geliştirmeye devam ediyor...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi? Sosyal destek alanlar hemen bakın! Yeni maaşlarda şok!

Önce en düşük emekli maaşlarında ardından da ikramiyelerde artışa gidilmesi, akıllara sosyal destek ödemelerini getirdi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi?

Avcılar Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanları 65 bin TL’ye kiraya veriliyor! 17 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Avcılar Belediye Başkanlığından Kiralama İlanı duyurusu geldi. Belediyeye ait sosyal tesisler 17 Şubat 2023’te ihale edilerek kiraya verilecek.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Avcılar Tahtakale Mahallesi'nin imar sorunu çözüldü!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İstanbul Avcılar'daki Tahtakale Mahallesi'nin imar probleminin çözüme kavuştuğunu duyurdu.

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik öğrenci yurdu! İhalesi bugün!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik yurt müjdesi!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Murat Kurum'dan Avcılar'a özel sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İnşallah 1 Nisan sabahı Avcılar'a özel sosyal konut projesini de yapacağız. Avcılar'a hayırlı olsun" diye konuştu.

Ümraniye'de inşaat alanı rekoru!

İstanbul Ümraniye Belediyesi tarafından 15 yılda ilçeye hiç borçlanmadan 450 kalıcı eser kazandırdı. Sosyal belediyecilik hizmetlerinde de önemli çalışmalara imza atan belediye, verilen ruhsat ve inşaat alanı rakamlarıyla Türkiye rekoru kırdı.

Kayseri Ziyagökalp Sosyal Tesisi'nin inşaatı tam gaz!

Sosyal belediyecilik anlamında Türkiye’ye örnek olan Kocasinan Belediyesi Ziyagökalp Sosyal Tesisi'nin inşaatına son sürat devam ediyor.

Handan Toprak Benli: Avcılar'a 100 yıllık imar planı yaptık!

İstanbul ve Marmara Bölgesi’nin tek kadın belediye başkanı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli sosyal demokrat belediyecilik adına önemli projeler hayata geçirdiklerini söyledi.

Avcılar Belediyesi'nden 8 yıllığına kiralık bina!

Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Ambarlı Mahallesi'nde bulunan sosyal hizmet binasını 8 yıl süreyle kiraya verecektir. Sosyal hizmet binasının aylık kirası 35 bin TL olarak belirlendi. 

avcılarda sosyal belediyecilik çalışmaları Haberi

avcılarda sosyal belediyecilik çalışmaları

Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısına katılan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, oluşturulacak Kadın-Gençlik-Engelli ve Çocuk meclisleriyle Avcılar Kent Meclisinin ortaya çıkacağını ve Avcılar halkının tam katılımıyla belediyeyi yöneterek dünyaya tanıtacaklarını söyledi.Mart ayı seçimlerinden bu yana Avcılar Belediyesi, 'Sosyal Belediyecilik'politikalarını geliştirmeye devam ediyor. 


Dün akşam Zübeyde Hanım Nikah Salonu'nda Başkan Benli nin katılımıyla Kent Konseyi Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi. Belediyenin idaresinde halkın katılımına özel önem gösteren Toprak, Avcılar'ı hem dünyanın gözdesi ilçeleri arasına sokmak hem de demokratik bir yerel yönetimin gereği olarak halkla birlikte hareket etmenin şart olduğunu vurguladı. Siviller tarafından oluşturulan meclislerin önemine dikkat çekerek, kent konseyinin yetmeyeceğini vurgulayan Benli, "Kentimize hep birlikte sahip çıkacağız. Kadın meclisi, gençlik meclisi, engelli meclisi ve mutlaka çocuk meclisi de...