25 / 04 / 2024

avi alkaş re360

avi alkaş re360

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yanı sıra mesleki toplum kuruluşlarının tam desteğiyle gerçekleştirilen “RE360”, ikinci gününde de 500’ü aşkın üst düzey yöneticinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Alka Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alka Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 350 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Albayrak tarafından kuruldu.

RE360 Gayrimenkul Buluşması'nda neler konuşuldu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak fayda adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda buluştu.

AVM'lerin en önemli problemi elektrik maliyetleri!

Alkaş ve Han Spaces CEO'su Avi Alkaş, alışveriş merkezlerinde en önemli konulardan birinin elektrik faturası olduğunu açıkladı. 

Alka Miros Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Alka Miros Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Altuntaş tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü 2022'yi nasıl geçirecek?

Alkaş Yönetim Kurulu Kurulu Başkanı Avi Alkaş 'Han'lardan hanelere geçiş süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Alkaş, "65 yaşını aşmış insanlara şehirlerin çeperlerinde özel köyler kuracağız. İzmir yakınında, Kocaeli sınırında ve Silivri'de çalışmalar başlıyor" diye konuştu. 

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgınından nasıl etkilendi?

Alkaş tarafından gerçekleştirilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, bugün T.C. Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un katılımı ve MIPIM Stratejik partnerliği ile Mandarin Oriental Bosphorus ve Digital Network Alkaş’ta hibrit olarak düzenlendi.

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması 15 Aralık'ta!

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

RE360 Gayrimenkul Buluşması 23 Haziran'da!

RE360 Gayrimenkul Buluşması 23 Haziran 2021 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

Digital Network Alkaş DNA ile gayrimenkul sektörü yeni bir soluk kazanacak!

Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan DNA platformunu anlattı. İşte platforma ilişkin bilgiler...

Plaza ve AVM'lerde Kovid-19 dönüşümü!

Evden çalışmanın kalıcı hale gelmesiyle birer birer terk edilen plazalar köklü bir dönüşümün arifesinde. Plazaların yerlerini hanların alacağını belirten Avi Alkaş, “Plazaların üst katları çalışan yurdu olacak” dedi.

Gayrimenkul sektöründeki büyük dönüşüm! Neler değişti?

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Özellikle Ege kıyılarımızdan başlayarak Türkiye'de bu konuda değişik bir talep doğduğunu gözlemliyoruz. Geçtiğimiz yıl kıyı bölgelerindeki gayrimenkul ve bitmiş konutlarda fiyat artışları yaşandı" dedi.

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda neler konuşuldu?

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360” üçüncü gününde de mesleki toplum örgütleri, gayrimenkul sektörü kadar ekonomiye yön veren ulusal ve uluslararası liderlerin katıldığı, bilgilendirici ve katılımcılara yeni vizyon kazandırabilecek oturumlara sahne oldu.

Ofislerin yarısı han tipine dönecek!

Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, pandemiyle birlikte dönüşümün hızlanacağını ve mevcut ofislerin en az yarısının han tipine döneceğini söyledi.

avi alkaş re360 Haberi

avi alkaş re360

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yanı sıra mesleki toplum kuruluşları, özel sektörün fikir liderleri, cazibe coğrafyaları olmaya kararlı şehirlerin ve kamu kuruluşlarının tam desteğiyle gerçekleştirilen “RE360”, ikinci gününde de 500’ü aşkın üst düzey yöneticinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360”ın ikinci gününde geleceğin yatırım denilince ilk akla gelen coğrafyaları olmaya kararlı şehirlerin yeni projeleri ve çekim noktaları belediye başkanları tarafından anlatılırken, dünyanın en özgün yenileme hikâyesinin yazıldığı Barselona, bu hikâyenin yazarları arasında yer alan uluslararası otorite tarafından paylaşıldı. Yeni İmar Yönetmeliği’nin bilinenleri kadar bilinmeyenleriyle dile getirildiği, yeni yatırım fırsatlarının yatırımlarıyla Türkiye’de trend yaratan yenilikleri başlatan patronlar tarafından anlatıldığı, değişen tüketiciyle birlikte değişen yeni pazarlama ve reklam anlayışının alanının ünlü ve trend yaratan isimlerce dile getirildiği, fırsatlar kadar risklerin konuşulduğu “RE360”ta en heyecan...