16 / 04 / 2024

avia park açıldı mı

avia park açıldı mı

Perakende ve gayrimenkul sektöründe ilklere imza atan Rönesans Holding, Avia Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi ile Rusları yeni bir yaşam merkezi anlayışıyla tanıştırdı. Avia Park, Avrupa'nın en büyük AVM'si oldu...

İstanbul’un iki yakasında deprem parkları açıldı!

Marmara depreminin 21. yıldönümünde İstanbul’un iki yakasında da ilk deprem parkı açıldı. İmamoğlu’nun vaadi olan deprem parkları zamanla İstanbul genelinde açılacak.

Rönesans Holding'in Rusya'daki Hayal Adası Parkı açıldı!

Rusya’da Türk şirketi Rönesans tarafından yapılan “Hayal Adası” Parkı açıldı...

Adana'da dev mangal park açıldı!

Adana'da vatandaşların rahatça piknik yapabilmesi için Menekşe Köyü civarındaki 16 bin metrekare alanda inşa edilen dev mangal parkı hizmete açıldı.

Bozüyük'te 15 Temmuz Şehitleri Anıtı Ve Parkı açıldı!

15 Temmuz şehitlerini unutmamak, unutturmamak amacıyla yapılan 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Parkı, Bozüyük Belediyesi tarafından törenle açıldı.

Çankaya Şenol Güneş Spor Parkı açıldı!

Ankara'da Çankaya Belediyesinin yaptırdığı spor parkı törenle açıldı. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Şenol Güneş'in ismi sonsuza dek yaşayacak" dedi.

Ukrayna'ya İBB tarafından yapılan 'İstanbul Parkı' açıldı!

Ukrayna'nın Odessa şehrinde bulunan İstanbul Parkı açıldı. Park İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirildi.

Üsküdar Cengiz Hasbal Parkı açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Cengiz Hasbal Parkı açıldı. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.

Çanakkale 15 Temmuz şehitler parkı açıldı!

Çanakkale Lapseki belediyesi tarafından inşa edilen 15 Temmuz şehitler parkı açıldı.

İzmir'de İhsan Alyanak Parkı açıldı!

İzmir’in eski başkanlarından olan ve hayatını kaybeden İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesindeki İhsan Alyanak Parkı, yürütülen bakım ve yenileme çalışmalarıyla yeniden açıldı.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Alanya Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Sugözü Mahallesi’nde 15 Temmuz’un başkahramanı Astsubay Şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiği park, çocukların ve vatandaşların hizmetine açıldı.

Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açılışına katıldı.

Gaziantep Tüfekçi Yusuf Parkı açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların dinlenebileceği, yeşil alanların sayısını çoğaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Tüfekçi Yusuf Bulvarı ile Maaşkuyu Caddesi arasına park yapıldı.

avia park açıldı mı Haberi

avia park açıldı mı

Perakende ve gayrimenkul sektöründe ilklere imza atan Rönesans Holding, Avia Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi ile Rusları yeni bir yaşam merkezi anlayışıyla tanıştırdı. Moskova'da 24 ay gibi kısa sürede tamamlanan Avia Park AVM, kapsadığı alan bazında Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi olma unvanına sahip. Rönesans Holding tarafından inşa edilen ve 495 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen Avia Park AVM, 28 Kasım 2014 Cuma günü yapılan törenle açıldı. Törene Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Rönesans Holding Rusya Başkanı Avni Akvardar, Rus yetkililer ve Rönesans Holding yöneticileri...