27 / 04 / 2024

Avlu Kurtköy iletişim

Avlu Kurtköy iletişim

Avlu Kurtköy projesi, İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı Ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Projede bir ay içerisinde konutların yüzde 35'i satıldı.

Avlu Kurtköy 189 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Mimar Aykut Akın imzası taşıyan proje 45 milyon TL yatırım bedeliyle İstanbul Pendik'te yükseliyor. Satış süreci devam eden projede örnek daire ziyaretlerinde indirim imkanı sunuluyor.

Avlu Kurtköy Rezidans nerede?

Satış süreci devam eden Pendik Avlu Kurtköy Evleri, 19 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Örnek daire ziyaretlerinde alıcılarına indirim imkanları sağlayan Avlu Kurtköy Rezidans nerede?

Avlu Kurtköy’ün yüzde 35’i bir ayda satıldı!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından Kurtköy’de inşa edilenAvlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35’i, bir ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Avlu Kurtköy’ün inşaatına ise önümüzdeki ay başlanması planlanıyor.

Avlu Kurtköy satış ofisi iletişim!

Avlu Kurtköy satış ofisi iletişim bilgileri ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire fiyatlarının 189 bin TL'den başladığı projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Avlu Kurtköy ve Wloft Dragos'ta örnek daire ziyaretlerine yüzde 5 indirim!

Avlu Kurtköy ve Wloft Dragos projelerinde örnek daire ziyaretlerine yüzde 5 oranında indirim uygulanıyor. Projelerden Avlu Kurtköy 138 daireden ve Wloft Dragos ise 100 konuttan meydana geliyor.

Avlu Kurtköy görselleri!

Avlu Kurtköy projesinde inşaat çalışmaları Aralık ayında başlayacak. 132 daire ve 1 ticari birimden oluşan projedeki daireler 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Avlu Kurtköy görselleri...

Avlu Kurtköy satışa çıktı! 189 bin TL!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, yaklaşık 2 yıldır ön talep topladığı Avlu Kurköy projesinin satışı için düğmeye bastı. Avlu Kurtköy, rakip projelere göre yüzde 25 fiyat avantajı ile ön plana çıkıyor.

Avlu Kurtköy basın toplantısı 15 Ekim'de!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, yaklaşık 2 aydır ön talep topladığı Avlu Kurtköy’ün satışı için düğmeye basıyor. Ortaklık, Avlu Kurtköy’ün detaylarını paylaşmak ve yeni yatırım hedeflerini açıklamak üzere basın toplantısı düzenliyor.

Avlu Kurtköy, lansman öncesi özel fiyatlarla satışa sunuluyor!

Kazanç sağlayacak bölgelerde proje geliştirmeleriyle dikkat çeken Erguvan İnşaat & Demirbaş Yapı Ortaklığı, sektöre sunduğu butik projelere Avlu Kurtköy ile devam ediyor. Avlu Kurtköy lansman öncesi özel fiyatlarla satışa sunuluyor...

Avlu Kurtköy iletişim bilgileri!

Dairelerin teslimlerine 2016 yılı Aralık ayı içerisinde başlanması planlanan Avlu Kurtköy iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 53 74. Projede konutların ön talep sürecine başlandı...

Avlu Kurtköy metrekaresi 2 bin 650 TL'den görücüye çıktı!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, Kurtköy'de inşa edeceği yeni projesi Avlu Kurtköy için eylül ayına kadar ön talep toplayacak. Metrekare fiyatı ortalama 2 bin 650 TL olan proje, lansmana özel fiyatlarıyla satışa sunulacak...

Avlu Kurtköy projesi!

Ön talep sürecine Eylül ayına kadar devam edilecek olan Avlu Kurtköy projesi, İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde hayata geçirilecek. Projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor...

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim!

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim!

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak...

Çamlık 360 Kurtköy iletişim!

Çamlık 360 Kurtköy iletişim için 0850 532 0 360 telefon numarasını arayabilirsiniz. Banka kredisiyle konut sahibi olunabilen proje 26 blok halinde inşa ediliyor.

Pendik 360 Kurtköy iletişim!

Pendik 360 Kurtköy iletişim için 0850 532 0 360 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Demirbaş ve Hanesel Yapı imzası ile hayata geçirilen projede toplam 536 adet konut yer alıyor.

Hobi Extra Kurtköy iletişim!

4 blok halinde yükselen Hobi Extra Konutları'nda fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor. Hobi Extra Kurtköy iletişim için 0216 685 11 11 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

W Roof Kurtköy iletişim bilgileri!

Toplam 206 konutun yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. W Roof Kurtköy iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0850 532 09 99 olarak belirlendi.

VIP Kurtköy iletişim!

VIP Kurtköy iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Lansman satışlarının başladığı VIP Kurtköy projesinde yer alan daireler 2+1, 3+1 ve müstakil villa olarak tasarlandı.

Meydan Çekmeköy iletişim!

İstanbul Çekmeköy Taşdelen'de yükselen Meydan Çekmeköy iletişim için 0216 446 46 57 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje 17 bin 480 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy iletişim!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön talep toplamaya devam eden projenin Nisan - Mayıs gibi satışlarına başlaması planlanıyor.

Avrupa Konutları Ataköy iletişim!

Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Avrupa Konutları Ataköy projesi Atatürk Havalimanı ve metro ile metrobüse yakın mesafede bulunuyor. İşte Avrupa Konutları Ataköy iletişim bilgileri...

Çamlık 18 Çekmeköy iletişim!

Daire teslimlerinin 2015 yılı Kasım ayı içerisinde yapılması planlanan Çamlık 18 Evleri 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Çamlık 18 Çekmeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya Kurtköy iletişim bilgileri!

Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre,E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen Oto World Asya projesi Has Şirketler Grubu imzası taşıyor. Oto World Asya Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya Kurtköy iletişim!

Oto World Asya 'da dükkanlar 4 bin liradan başlayan fiyatlarla kiralanabiliyor. Proje Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre mesafede yükseliyor. İşte Oto World Asya Kurtköy iletişim bilgileri...

Avlu Kurtköy iletişim Haberi

Avlu Kurtköy iletişim

Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından Kurtköy'de inşa edilen Avlu Kurtköy projesinde, bir ay içinde konutların yüzde 35'i satıldı. Tapu teslimlerinin hemen yapıldığı projede fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor. 


Mimar Aykut Akın imzası taşıyan Avlu Kurtköy, 7 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde 19 bin metrekare inşaat, 450 metrekare sosyal tesis, 3 bin metrekare yeşil alan ve 1300 metrekare ticari alana sahip. Projede konut alıcılarına yüzde 10 peşinat ya da 36 ay vade farksız taksit seçenekleri sunuluyor. 


Milliyet...