20 / 04 / 2024

avm dükkan kiralama

avm dükkan kiralama

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Sinan Öncel, kurların gerçek değerinin üstünde olduğunu belirterek kiracıya TL seçeneğinin sunulması gerektiğini söyledi..

AVM işyeri kiralama esasları!

Alışveriş Merkezleri Yönetmeliği kapsamında alışveriş merkezlerinin nitelikleri ile açılış, faaliyet ve denetimlerine ilişkin usul ve esaslar düzenleniyor. Peki, AVM işyeri kiralama esasları nelerdir?

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

AVM'de dükkan sahibi olmak isteyenler dikkat! Tam 11 adet dükkan taksitle satılıyor! 

Van Büyükşehir Belediyesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Şerefiye Mahallesinde yer alan Vanpark AVM'deki 11 adet dükkanı 6 taksitle satıyor. Peki Vanpark AVM'de satışa sunulan dükkanların fiyatları ne kadar? 

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Deniz GYO'nun Göksu AVM'deki 46 dükkanının değeri belli oldu!

Deniz GYO'nun Göksu AVM'deki 46 dükkanının KDV hariç piyasa değeri 48 milyon 695 bin TL olurken, KDV dahil piyasa değeri 57 milyon 460 bin 100 TL oldu. 

Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler'deki Alkent AVM'de bulunan 39 adet dükkanın değerleme raporu yayınlandı. Peki Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın değeri ne kadar oldu? 

Etiler Alkent AVM 39 dükkan için ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler Alkent AVM 39 dükkan için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Kayseri'de 18.5 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde yer alan 18 adet dükkan için kiralama ihalesi düzenliyor.

Sincan AVM'deki 108 dükkan satışa çıktı!

Sincan AVM içerisinde yer alan 108 adet dükkan satışa çıktı. Söz konusu ihale 11 Eylül 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleşecek. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Sivas Divriği Hüma Hatun Arastası'ndaki 12 dükkan kiraya verilecek!

Sivas Divriği'deki Hüma Hatun Arastası'nda yer alan 12 adet dükkan 3 yıl süreyle kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 21 Mayıs'ta gerçekleştirilecek...

Sultangazi'de 5.7 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 2 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğurmumcu Mahallesi'ndeki 2 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak...

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 4 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, eczane niteliğindeki 4 dükkanı ihale ile kiralıyor. Kiralama ihalesi 3 ayrı günde gerçekleşecek...

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 7 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki 7 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihaleleri 4 ayrı tarihte gerçekleşecek..

avm dükkan kiralama Haberi

avm dükkan kiralama

TÜRKİYE’de en dinamik sektörlerin başında kuşkusuz perakende geliyor. Sektörün çatı kuruluşu Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) kayıtlarına göre, Türkiye’de sadece bu kuruluşa üye 412 marka var. Bu markaların birkaç il hariç Türkiye’nin hemen her yöresine dağılmış 395 alışveriş merkezinde mağazaları bulunuyor. Türkiye, mevcut AVM'lerdeki 11.9 milyon metrekare kiralanabilir alan ile Avrupa’nın en büyük altıncı perakende pazarı konumunda. Caddelerde hizmet verenlerle birlikte 70 bin mağazaya ulaşan sektörde 400 bine yakın kişi istihdam ediliyor.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, geçen hafta İstanbul büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Soysal Danışmanlık tarafından düzenlenen ve Para Dergisi’nin de sponsor olduğu 17’inci Perakende Günleri “Perakendenin Yeni Dünyası’nı Yakalamak” teması ile Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 19 farklı oturumdaki 21 ulusal ve uluslararası konuşmacı ile sektör...