25 / 04 / 2024

AVM ile tanışacak

AVM ile tanışacak

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilk alışveriş merkezi bu yıl sonunda kapılarını açmaya hazırlanıyor. Magosa şehrinde inşa edilen City Mall adlı AVM’nin kiralamasını Türkiye’den KDM üstlendi.

Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den kafa karıştıran açıklama: Dikkat sırat köprüsü ya düştün ya geçtin...

Dolar ve OVP hakkında kritik değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Bu yorumlardan birisi de Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, yaptığı açıklamayla görenlerin kafasını karıştırdı...

Gümüş ile ilgili tüm tahminleri unutun! İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu geldi! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Altın ve gümüş yorumları ile tanınan uzman isim İslam Memiş'ten gümüş fiyatları ile ilgili sil baştan yorum geldi. Gümüş yatırımcıları dikkat!

Asgari ücret 13 bin 200 lira! Bomba dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den ''helal olsun'' açıklaması!

Yapmış olduğu bomba dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bu sefer asgari ücret yorumu geldi.  Asgari ücret için 13 bin 200 lira talep edilmesine karşılık ''helal olsun'' diyerek yanıt verdi. 

İŞKUR serbest çalışma modeli ile çalışacak 2 bin 380 işçi arıyor!

Ev kadınları ev gelirini arttırmak için yapabileceği işleri araştırırken İŞKUR'dan güzel haber geldi! İŞKUR'un resmi internet sitesinde yayınlanan ilanlara göre, asgari ücret ve serbest çalışma modeli ile çalışacak 2 bin 380 işçi arıyor! Peki, başvuru koşulları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır? İşte

Apple Yeni Ürünlerini Tanıttı! Karşınızda 27.999 TL Başlangıç Fiyatı ile "Studio Display"…

Apple, aylardır merakla beklenen ve yeni ürünlerinin görücüye çıktığı lansmanı bugün gerçekleştirildi. Başlangıç fiyatı 27 bin 999 lira olan "Studio Display" ile tanışın...

Alanya'da DEMAŞ arazisine AVM yapılmasına vatandaştan da veto!

Alanya Belediyesi’nin DEMAŞ arazisine AVM ile otel yapımını öngördüğü iddia edilen projesine vatandaşlarda karşı çıktı. Yapılan bir ankette, "DEMAŞ kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği park ve yeşil alan olarak kullanılmalı" seçeneği açık ara farkla Alanya halkının tercihi oldu...

İzmir'de gayrimenkul sektörü dijital dünya ile buluşacak!

TÜGEM İzmir Temsilciliği, sektör paydaşlarını çözüm ortakları ile tanıştırmak ve dijital pazarlamadaki yeniliklerle iş verimliliğini artırmak amacıyla Prop Tech İzmir adlı bir etkinlik düzenliyor.

Wanda Vista 20 yıl kira garantisi ile tanıtılacak!

Mar Yapı, İstinye Park'ta yabancı yatırımcı ile buluşuyor.15 Haziran- 15 Ağustos tarihleri arasında İstinye Park'ı ziyaret eden yabancı yatırımcılara özel kurulacak stantta, Wanda Vista'yı kira garantisi ile tanıtacak. 

Galeries Lafayette, Vadistanbul AVM ile Avrupa Yakası'na giriyor!

450 ulaşılabilir ve lüks markasıyla ilki Emaar Square Mail ile Anadolu Yakası'nda açılan Fransa'nın dünyaca ünlü mağaza zinciri Galeries Lafayette, Vadistanbul AVM ile Eylül 2018'de Avrupa Yakası'na da giriş yapmaya hazırlanıyor...

Dap İzmir Ebru Gündeş konseri ile tanıtıldı!

DAP İzmir’de sürprizler yapmaya devam ediyor. Dün Ebru Gündeş'in konseri ile tanıtımı yapılan DAP Yapı İzmir projesi yüzde 50 indirim avantajıyla metrekaresi 4 bin 500 liradan topraktan satışa sunuldu.

ASKON, Rusya ve Irak'ta Türk AVM'si açacak!

ASKON Türk markaları yurtdışına açacak yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. ASKON, Rusya ve Irak’ta sadece Türk ürünlerinin satılacağı iki Türk AVM’si açacak.

Alım–satım web tapu ile kolaylaşacak!

Altın Emlak’ın Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, hayata geçirilen tapu sahiplerinin taşınmazlarını, tapu müdürlüklerine gitmeden internet üzerinden yönetebileceği web-tapu sistemine ilişkin “Alım-satım web tapu ile kolaylaşacak” dedi.

Iğdır hızlı trenle tanışacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır'daki projeler ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, havalimanı ile tanışan Iğdır'ın hızlı trenle de tanışacağını belirtti.

AVM ile tanışacak Haberi

AVM ile tanışacak

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) ilk alışveriş merkezi bu yıl sonunda kapılarını açmaya hazırlanıyor. Magosa şehrinde inşa edilen City Mall adlı AVM’nin kiralamasını Türkiye’den KDM Yönetim ve Kiralama üstlendi. 15 milyon euro’luk bir yatırım değerine sahip olan ve 60’a yakın mağazanın bulunacağı AVM’nin kiralanabilir alanı 20 bin 200 metrekare.


AVM’nin yatırımcısı olan Elektrokur firmasının sahibi Derviş Tarımer, 1977 yılından bu yana elektrik malzemeleri üretim ve pazarlaması alanında faaliyet gösterdiklerini söyleyerek, “Bunun yanı sıra 4 yıl önce perakende sektörüne giriş yaptık. Tayland merkezli Index markasının bayiliğini aldık. Ikea benzeri bir konsepte sahip Index’te ev eşyaları, Dekorasyon malzemeleri satışa sunuluyor. Dünyada 200 civarında mağazası var. Rum tarafından engeller çıkartılmasına rağmen ambargo yıkıldı ve biz bu markanın 4 mağazasını açtık. Sonra da alışveriş...