26 / 04 / 2024

AVM kiralık ofis

AVM kiralık ofis

Gazeteci Pervin Kaplan, özel okullar ve dershanelerin kapatılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaplan, ''AVM’lerdeki kiralık ofislerde korsan dershaneler olacak'' diye konuştu.

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

İstanbul'un en önemli caddelerindeki dükkanlar aylardır kiralık!

Kovid-19 salgını sebebiyle esnaflar, AVM kiracıları ve perakendeciler zoru durumda kaldı. Kiralarını ödeyemeyen vatandaşlar, dükkanlarını boşaltıyor. Bağdat Caddesi'nde, Nişantaşı’nda “kiralık” tabelaları aylardır asılı halde kaldı. 

AVM’lerdeki kiralık ofislerde korsan dershaneler olacak!

Gazeteci Pervin Kaplan, özel okullar ve dershanelerin kapatılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaplan, ''AVM’lerdeki kiralık ofislerde korsan dershaneler olacak'' diye konuştu.

İş dünyasında günlük kiralık ofis dönemi!

Kamu ve özel sektörde tasarruf hamlesi başladı. Şirketler maliyet düşürmek için ofis kiralamada günlük hatta saatlik modele geçti...

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları!

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Hillary Clinton, Brooklyn'de kiralık ofis bakıyor!

Clinton, kampanyasının merkezini New York 'a taşıyor. Fazla para harcamak istemeyen Clinton, Manhattan yerine Brooklyn ya da Queens 'te kiralık ofis bakıyor.

Esas Aeropark kiralık ofis!

Konutların alanları 71 metrekare ile 147 metrekare arasında farklılık gösteren Aeropark projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor.Esas Aeropark kiralık ofis fiyatları haberimizde bulunuyor.

Levent Ferko Signature satılık ofis!

Ferko İnşaat imzasıyla inşa edilen Levent Ferko Signature satılık ofis ve kiralık ofislerden oluşuyor. Satış süreci devam eden projede 30 katlı blokta satışlar, 6 katlı blokta ise kiralamalar gerçekleşiyor.

Z Ofis kiralık ofis fiyatları!

Z Ofis kiralık ofis fiyatları haberimizde yer alıyor. Projede 50 metrekarelik ofis kiralandığında mobilyalı, sekreterli, toplantı ve konferans salonlu 500 metrekarelik alan kullanım alanı veriliyor.

Nidakule Göztepe A sınıfı kiralık ofis alanları Leed Gold sertifikalı!

İstanbul Anadolu Yakası’nda, şehrin iki ana otoyolundan biri olan D-100 üzerinde yer alan Nidakule Göztepe projesi Leed Gold sertifikalı A sınıfı kiralık ofis alanlarını müşterilerine sunuyor.

AVM kiralık ofis Haberi

AVM kiralık ofis

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 4 sene önce aldığı karara göre 2018 yılı bazı özel dershane ve bunların üstünden açılan eğitim kurumları kapatılacak. 

Sputniknews'ta yer alan habere göre, MEB önceki gün yaptığı açıklamada alınan kararlar hakkında herhangi bir geri dönüş olmadığını söyledi. Gazeteci Pervin Kaplan, Seyr-i Sabah programında bu kapanmaların ardından yaşanan olası değişiklikler hakkında değerlendirmede bulundu. 

Şu anda AVM'lerin içinde bulunan kiralık ofislerin kaçak dershaneler gibi kullanılmaya başlandığını söyleyen Kaplan, şu açıklamalarda bulundu:

"Önceki akşam MEB bir açıklama yaptı. Bir tanesi temel liseler biri özel eğitim kurslarının kapanması. Bir diğeri de teşvik konusuydu. 2014 yılında dershanelerinin kapanması ve değişim süreci oyarak ortaya çıkmıştı bu karar aslında. Temel liseler de bu arada ortaya çıkan ara kurumlardı. Temel liselerin zaten bu öğretim yılı sonunda kapanacağı...