23 / 04 / 2024

avm kirası nasıl hesaplanır 

avm kirası nasıl hesaplanır 

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, alışveriş merkezlerinde dükkan kiralarının cirolara oranının yüzde 20'lere dayandığını söyledi.

Kirasını düzenli ödeyen kiracı nasıl çıkarılır? Kiracı evden çıkmıyor ne yapmalıyım?

Kira, mülk sahibine her ay ödenen bir miktardır. Bu miktar önceden iki taraf arasında yapılan kontratta da yazar. Peki “Kirasını düzenli ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?” İşte detaylar!

Kirasını geç ödeyen kiracı nasıl tahliye edilir?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan en büyük sorunların başında kiranın zamanında ödenmemesi geliyor. Peki, kirasını geç ödeyen kiracıya ne yapılabilir? Kirasını geç ödeyen kiracı nasıl tahliye edilir? İşte tüm detaylar...

Kirasını ödemeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Ev sahipleri bazı durumlarda kiracılar tarafından mağdur ediliyor. Kira borcunu ödemeyen kiracıların tahliyesi yasal yollarla mümkündür. Peki, kirasını ödemeyen kiracı nasıl çıkarılır? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ve kirasını düzgün tahsil eden ev sahipleri, kiracısını nasıl tahliye edebileceğini merak ediyor. Peki, kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Yasakların kalkması AVM'leri nasıl etkileyecek?

Venezia Mega Outlet Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü Yasakların kalkmasının AVM'leri nasıl etkileyeceği ile ilgili bazı bilgiler verdi. İşte Isıgöllü'nün o açıklamaları...

Kiracı evi başkasına devrederse nasıl tahliye edilebilir?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Ekim 2020’de evimi göçmen birine kiraya vermiştim. Altı ay kirasını ödemedi. Sonra da çekip memleketine gitti, yerine de birilerini bırakmış. Bu kişilerden para alamıyorum. Nasıl hareket etsem sonuca ulaşırım?' sorusunu cevapladı.

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

Vega AVM'ye nasıl gidilir? Lokasyon bilgisi!

Vega AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki Vega AVM'ye nasıl gidilir? İşte Vega AVM lokasyon bilgisi!

En uygun konut kredisi nasıl alınır?

Ev kirası vermemeyi ve ev sahibi olmayı her vatandaş istiyor. Ancak kredilerin yüksek olması ve peşinat bulamama gibi durumlar, konut sahibi olmayı zorlaştırıyor. Peki en uygun konut kredisi nasıl alınır? İşte detaylar...

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım!

Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi 28 Aralık'ta açılıyor. Peki Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım bilgisi...

avm kirası nasıl hesaplanır  Haberi

avm kirası nasıl hesaplanır 

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ın başkanlığında İZTO'da düzenlenen toplantıda, AVM'lerde faaliyet gösteren üyelerin yaşadığı sorunlar masaya yatırıldı. Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre, Demirtaş, "AVM'lerde faaliyet gösteren üyelerimiz kira bedellerini ödemekte zorlanıyor. Kiranın ciroya oranının yüzde 20'ye dayanması kabul edilebilir değil." dedi.


AVM'lerde dükkan kiralarının cirolara oranının yüzde 20'lere dayandığını belirten Ekrem Demirtaş, yaptığı konuşmasında AVM'lerde dükkanı bulunan üyelerinin döviz kurundaki dalgalanmadan olumsuz etkilendiğini ifade etti. 


AVM'lerde dükkanı olanların kira bedelini ödemekte zorlandığını ifade eden Demirtaş konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı; "AVM'lerde faaliyet gösteren üyelerimiz kira bedellerini ödemekte zorlanıyor. Küçük metrekareli markaların ciroya göre kira oranları giderek yükseliyor. Kiranın ciroya oranının yüzde 20'ye dayanması kabul edilebilir değil. Böyle devam ederse AVM'lerde faaliyet gösteren...