25 / 04 / 2024

AVM oyun alanları kira

AVM oyun alanları kira

Tüm Eğlence Park Etkinlik ve Atraksiyon Derneği (TEPEA) Başkanı Mustafa Mertcan, alışveriş merkezi (AVM) yönetimlerinin kira konusunda düzenleme yapması gerektiğini söyledi.

AVM'lerin oyun alanları için kira çağrısı!

Tüm Eğlence Park Etkinlik ve Atraksiyon Derneği (TEPEA) Başkanı Mustafa Mertcan, alışveriş merkezi (AVM) yönetimlerinin kira konusunda düzenleme yapması gerektiğini söyledi.

Ege'nin en büyük AVM'si Bayraklı'da açılacak!

Ege'nin en büyük outleti ve eğlence merkezi İzmir Bayraklı'da açılacak. Bayraklı tünellerinin girişinde bulunan WestparkOutlet'te AVM'de 155 mağaza, eğlence, oyun alanları ve akvaryum bulunuyor.

İzmir'deki askeri alanlar lunapark mı olacak?

Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer, "Bu bölgeler yeşil ve sosyal donatı alanları olarak kullanılabilir. Hatta çocuklara dönük bir proje geliştirerek lunapark ve oyun alanları yapılabilir" dedi.

Nevşehir çocuk oyun alanları yenilendi!

Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

AVM'lerdeki çocuk oyun alanları için yeni yönetmelik!

Develi’nin çocuk oyun alanında yaşanan skandalın ardından, bu alanların güvenliği tartışma konusu oldu. AVM’lerde bulunan çocuk oyun alanları için yeni bir yönetmelik hazırlandığı ortaya çıktı.

Beypazarı'nda parklar ve oyun alanları yenileniyor!

Beypazarı Belediyesi tarafından ilçedeki parklarda ve oyun alanlarında yenileme çalışması yapılıyor. Çalışma ilçedeki 30 parkı kapsıyor.

Yeşilyurt Belediyesi TOKİ bölgesine oyun alanı yapacak!

Yeşilyurt Belediyesi, Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın talimatları sonrasında bu bölgenin sosyal dokusuna katkı sağlayacak şekilde tasarlanan Çocuk Oyun Alanları ve üç adet market yaptırılacak.

Nevşehir'e AVM tipi pazar yeri!

Nevşehir'de 44 bin metrekare kapalı alana kurulan modern pazar yerinde yürüyen merdiven ve engelli asansörü ile çocuk oyun alanları ve bakım odası, lokanta, mescit ve çeşitli sosyal donatılar bulunuyor

Küçükçekmece Belediyesi'nden 14 anaokuluna oyun parkı!

Küçükçekmece Belediyesi, anaokulu çocuklarının gelişimine katkı sağlaması amacıyla ilçedeki 14 anaokuluna oyun alanları yaptırarak, önemli bir hizmete imza attı. Programa, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya da katıldı...

Marmaris'te yeşil alanlar 440 bin metrekareye ulaştı!

Bütünşehir Yasası ’yla sınırları genişleyen Marmaris ’te yeşil alanların metre karesi de 440 bin metrekareye ulaştı. Oyun alanlarının sayısı da arttı.

Fixus Yapı Unigarden yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor!

İçinde otopark alanı, güvenlik, spor sahaları ile devamında kafe, restoran, market ve oyun alanlarının yer aldığı AVM’den oluşan ve Sakarya'da yükselen Unigarden’la hayallerinizi hayata geçirin!

AVM oyun alanları kira Haberi

AVM oyun alanları kira

Türkiye hem sosyal hayatta hem de ekonomik alanda ‘yeni normal’e geçiş sürecinde. Milliyet'te yer alan habere göre, ebeveynler için kritik öneme sahip çocuk oyun alanlarında ‘yeni normal’e geçişin diğer sektörlere göre çok daha uzun süreceğini dile getiren Tüm Eğlence Park Etkinlik ve Atraksiyon Derneği (TEPEA) Başkanı Mustafa Mertcan, alışveriş merkezi (AVM) yönetimlerinin bu konuda bazı düzenlemeler yapması gerektiğini de söyledi.

Mustafa Mertcan, “En değerli paydaşımız AVM’ler yıl sonuna kadar çocuk oyun alanları işletmecilerinden kira almamalı. Bununla birlikte eski normale geçeceğimiz süre boyunca bu alanların çalışma saatleri 13:00 - 22:00 olarak düzenlenmeli” diye konuştu.

Artık AVM yapılmaz 'uydu ofis'ler...