20 / 04 / 2024

avm şantiyesinde yangın

avm şantiyesinde yangın

Bir alışveriş merkezinin şantiyesinde yaşanan facianın davasında sanıklardan Meral, “Çadırlarda eksiklikler vardı. Eksikleri yazdık. Yaptırım gücümüz yoktu”dedi

Beylicium AVM'de yangın!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Beylicium AVM'de yangın çıktı. Olay yerine iftaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Batman'da AVM'de büyük yangın!

Batman’da bir alışveriş merkezinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

İstanbul Finans Merkezi şantiyesinde yangın!

İstanbul Finans Merkezi şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynırda çıkan yangın kontrol altına alınarak, söndürüldü.

İstanbul'da bir AVM'de çıkan yangın söndürüldü!

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde (AVM) çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kocaeli Darıcapark AVM'de yangın çıktı!

Kocaeli'de yer alan Darıcapark AVM'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü... 

Mall of İstanbul AVM'de yangın!

Başakşehir'de yer alan Mall of İstanbul AVM'nin 3'üncü katında, bir firmaya ait mal kabul bölümünde çıkan yangın, hasara yol açtı...

Nilüfer'de inşaat firmasının şantiyesinde yangın: 1 ölü, 2 yaralı!

Bursa'da bir inşaat firmasının şantiyesinde çıkan yangında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yangın sebebiyle aksayan metro seferleri, söndürme çalışmalarının ardından normale döndü.

İzmir Bayraklı'da AVM inşaatında yangın!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatının üst katında çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına 20 itfaiye ekibi katıldı...

İzmir'deki AVM inşaatında yangın!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatının üst katında çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına 20 itfaiye ekibi katıldı.

Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor!

Neredeyse tüm yapılar, özellikle AVM, hastane, otel, yüksek katlı binalar ve metro gibi büyük çaplı projeler yangın açısından her zaman risk taşıyor. Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor.

Hilti 4 saate kadar yangın, gaz ve duman yalıtımı sağlıyor!

Gelişen teknoloji ve hızla artan nüfus beraberinde yangın risklerini artırıyor. Neredeyse tüm yapılar, özellikle AVM, hastane, otel, yüksek katlı binalar ve metro gibi büyük çaplı projeler yangın açısından her zaman risk taşıyor.

Şişli'de şantiye yangını!

Şişli'de şantiye yangını çıktı. Ali Sami Yen Stadyumu'nun bulunduğu arazideki rezidans şantiyesinde yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Alışveriş merkezinde çıkan yangın korkuttu!

İstanbul Alibeyköy Vialand'ın içinde bulunan alışveriş merkezindeki bir giyim mağazasının havalandırma boşluğunda, dün sabah saat 06.00'da elektrik tellerinde yangın çıktı. Yangın AVM kapalıyken meydana geldi.

avm şantiyesinde yangın Haberi

avm şantiyesinde yangın



Esenyurt’ta bir alışveriş merkezi inşaatı şantiyesindeki çadırlarda çıkan ve 11 işçinin hayatını kaybettiği yangına ilişkin  5’i tutuklu 13 sanığın yargılanmasına devam edildi. Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Abdullah Altun, Kadir Altun, Şaban Bakırcı, Erdal Gümüş ve Cem Yıllar ile 6 tutuksuz sanık katıldı.

Duruşmada tanık sıfatıyla ifade veren Miratek firması Müşteri İlişkileri Koordinatörü Cemal Birol Meral, inşaat firmalarına iş güvenliği konusunda müşavirlik hizmeti verdiklerini söyledi. “A sınıfı uzmanlarımız haftada bir gün, C sınıfı uzmanlarımız sürekli olarak, firmanın iş güvenliği elemanları ile kontroller yapar” diyen Meral, şöyle devam etti:


“İşçilerin kaldığı çadırlarda eksiklikler vardı. Isıtıcılar, tüpler, uzatıcı kablolar vardı. Kamp alanı sorumluluk alanımız olmamasına rağmen  çalışanların şikayetleri üzerine A sınıfı uzmanlarımız orada tespit yapmışlardı. Raporlarda da bu husus görülmektedir....