20 / 04 / 2024

AVM tercih sebepleri nelerdir

AVM tercih sebepleri nelerdir

Tüketicilerin vakit geçirmek, sosyalleşmek, eğlenmek ve can sıkıntısından kurtulabilmek için gitmeyi tercih ettikleri yerlerin başında AVM'ler geliyor. Yazın sıcağından, kışın soğuğundan korunarak, alışveriş daha konforlu hale getiriliyor.

BMD'den AVM'lere ilişkin kira talebi!

BMD, AVM'lerin 11 Mayısı'ta açılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, 90 gün süreyle kira talebinde bulunulmaması, sonrasında 1 yıl boyunca ciro kirası tercih edilmesi, ortak alan giderinin ciro kirası üzerinden düzenlenmesi talep edildi...

Yabancı AVM yatırımcısı kur indirimde taviz vermiyor!

Döviz kurundaki hareketlilik nedeniyle perakendecilerle AVM yatırımcıları arasında yaşanan gerilimli günler geride kaldı. Birçok AVM yatırımcısı kuru sabitleyerek veya indirim yaparak kiracısına destek oluyor. Yabancı yatırımcılar ise taviz vermemeyi tercih ediyor, 

Niğde’ye AVM geliyor!

Türkiye'de birçok vatandaş alışveriş yapmak istediği zaman AVM'leri tercih ediyor, Şimdi de hiç AVM'si olmayan Niğde'ye AVM geliyor.

Füsun Kuran: Türkiye'de AVM sayısı artmalı!

Türkiye'de alışveriş merkezi sayısı 350'yi buldu. Tescilli Markalar Derneği Başkanı Füsun Kuran, Türkiye'deki tüketicilerin caddelerde alışveriş yapmaktansa alışveriş merkezlerini tercih ettiklerini ve o nedenle de AVM sayısının fazla olmadığını söyledi.

2015'te en çok tercih edilen markalar açıklandı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve BAREM işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırma sonucuna göre, 2015 yılında alışveriş merkezlerinde (AVM) tüketicinin en çok tercih ettiği markalar açıklandı.

Van AVM açılış için gün sayıyor!

Van AVM, doğuda sosyal hayatın yanı sıra iş yaşamına da canlılık kazandıracak. Van AVM’nin açılışı, sadece Vanlılar ve bölge halkı tarafından değil, alışveriş için Türkiye’yi tercih eden İranlılar tarafından da heyecanla bekleniyor.

Park Afyon AVM, DuPont'u tercih etti!

Afyonkarahisar şehir merkezine alternatif bir sosyal yaşam alanı sunmak üzere projelendirilen ve Eylül 2015’te açılan Park Afyon AVM, dış cephe su yalıtımında DuPont™’un nefes alan su yalıtım örtülerinden Tyvek® FireCurb™ Housewrap’i tercih etti.

Anadolu'da AVM'lere talep artıyor!

Alman Prime Development'ın Türkiye CEO'su Dr. Artuğ Çetin, AVM'lerin Anadolu'da cadde mağazalarına göre daha çok tercih edilmeye başladığını belirterek, Anadolu'da AVM'lere talebin arttığını belirtti.

Outlet AVM’ler kapanıyor mu?

Artık yalnızca alışveriş yapmak için değil; yemek-içmek, gezmek ve vakit geçirmek için de tercih edilen AVM’ler, hızla sosyal hayatımızın merkezine yerleşti...

Ankara Kentpark AVM, AvmPartners'la el sıkıştı!

Güçlü marka karmasıyla Ankara'nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi Kentpark AVM, AvmPartners'la el sıkıştı. Yeni işbirliğine göre Kentpark AVM'nin yönetimi ve kiralamasını AvmPartners gerçekleştirecek.

Avm'ler neden daha çok tercih ediliyor?

Tüketicilerin vakit geçirmek, sosyalleşmek, eğlenmek ve can sıkıntısından kurtulabilmek için gitmeyi tercih ettikleri yerlerin başında AVM'ler geliyor. Yazın sıcağından, kışın soğuğundan korunarak, alışveriş daha konforlu hale getiriliyor.

Ankara Kentpark AVM, Avm Partners’la el sıkıştı!

Güçlü marka karmasıyla Ankara’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi Kentpark AVM, Avm Partners’la el sıkıştı. Bu yeni işbirliğine göre bundan sonra Kentpark’ın yönetimi ve kiralamasını Avm Partners gerçekleştirecek.

AVM mağazaları ödüllerine kavuştu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve CFK işbirliği ile gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre, tüketicinin AVM'lerde en beğendiği ve tercih ettiği perakende markaları, düzenlenen özel bir törenle sahiplerini buldu.

AVM tercih sebepleri nelerdir Haberi

AVM tercih sebepleri nelerdir

İnsanlar yalnız başına, eşleriyle, çocuklarıyla veya arkadaşlarıyla birlikte AVM'lere giderek hem alışveriş ihtiyaçlarını giderip hem de eğlenebiliyorlar. Yazın sıcağından, kışın soğuğundan korunarak, alışveriş daha konforlu hale getiriliyor. AVM'nin sunduğu marka/ürün çeşitleri, atmosfer, kolaylık, güvenirlilik, satış elemanlarının tutumu ve davranışları, yeme/içme olanakları, lokasyon, çeşitli promosyonlar, otopark olanakları ve ürün politikaları müşterileri olumlu yönde etkiliyor. Kısacası AVM'ler işimizi kolaylaştırıyor.


Milliyet...