25 / 04 / 2024

avmlerde yabancı müşteri oranı 2014

avmlerde yabancı müşteri oranı 2014

Bazı cadde ve AVM’lerde yabancı müşteri oranının yüzde 70’i bulduğunu söyleyen Vahap Küçük, “Arap ve Azeri müşterilerin yanı sıra bu yıl Güney Koreli turist sayısındaki artış dikkat çekici” dedi...

Birleşerek arsa alan yerli alıcılarla konut kooperatifi yeniden canlanabilir!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul piyasasında giderek daralan pazar emlakçıların da yabancı müşteri portföylerini dış pazarlara yönlendirmesine neden oldu. Birleşerek arsa alan yerli alıcılar da neredeyse unutulan “konut kooperatifi” seçeneğini yeniden canlandırabilir. 

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Artık ev sahibi istediği saatte müşteri getiremeyecek!

Kiracı ve ev sahipleri arasında arabulucuya taşınan anlaşmazlıklara "satılık konutu alıcıya gösterme" de taşındı. Ankara'da meydana gelen olayda arabulucu, yüksek yargı kararları kapsamında konut malikinin istediği saatte müşteri getirmesini kişinin özel hayatına müdahale olarak değerlendirdi.

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.

Koçtaş, toptan müşteri uygulamasıyla profesyonellere hizmet veriyor!

‘Toptan Müşteri’ uygulamasını devreye sokan Koçtaş, yapı ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren profesyonellere geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık hizmeti ve özel fiyat teklifleri gibi pek çok avantaj sunmaya başladı.

Sigorta devine hacker şoku! Müşteri bilgileri çalındı

Quick Sigorta hacklendi; müşteri bilgileri çalındı. KVKK tarafından kamuoyuna yapılan açıklamada yaşanan hack saldırı sonrası çok sayıda kullanıcının kişisel verilerinin saldırganların eline geçtiği ifade edildi.

TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? TOKİ’nin telefon numarası kaç? İşte TOKİ iletişim numaraları!

TOKİ sosyal konut başvuruları devam ediyor. Bu süreçte vatandaşlar bilgi almak için TOKİ müşteri hizmetleri numaralarını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

Gayrimenkul satışının altın anahtarı müşteri deneyimi!

Yeni nesil müşteri deneyimi mahalli gayrimenkul pazarına doğrultu veriyor. Emlak sektörünün dinamikleri değişiyor. Gayrimenkul satışının anahtarı müşteri deneyimi oldu!

Emeklilere müjde! Ek ödemelere zam!

Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla beraber bankaların verdiği, promosyon ve kredi benzeri diğer bankacılık ürünleriyle ilgili de çok önemli açıklamalar yapılıyor. Bankalar öncelikli olarak müşteri kazanmak için promosyonlar başta olmak üzere diğer bankacılık ürünlerinde de rekabet hızla artıyor.

Düşük faizli konut kredisi ve yabancıya vatandaşlık limitinin yükseltilmesi konut sektörünü nasıl etkiledi?

Gün geçtikçe artan fiyatların, değişen müşteri profilinin üzerine bankaların açıklamış olduğu faiz  oranlarının sonrasında konut sektöründe mülk sahipleri ve müşteriler arasında büyük bir sorun oluştu. Mülk sahiplerinin yüksek beklentileri nedeni ile alıcılar konut almaktan vazgeçiyor.

Evini satacaklar dikkat! Yeni dolandırıcılık yöntemi şok etti!

Satılık konut fiyatlarının tavan yapmasıyla beraber dolandırıcılar da yeni taktikler üretiyor. Konutunu en yüksek tutardan satmak isteyen mülk sahiplerine yabancı zengin müşteri imajıyla alıcı getiriliyor ve ev sahibinin gözü boyanarak parası çalınıyor...

İstanbul'da Türklere kiralık ev verilmiyor mu? Kiralık evlerde fazla para veren kazanıyor!

İstanbul’da konut kiraları son dönemde fahiş oranlarda arttı. Esenyurt ilçesinde verilen bir konut ilanındaki “Türk müşteri uygun değil” ibaresi, yabancıya kiralık ev konusunu yeniden alevlendirdi. Peki Suriye, Afgan ve İranlıların yoğun olarak yaşadığı Başakşehir bölgesinde son durum ne?

Herkese 50 bin TL kolay kredi müjdesi! Milyonları sevindiren haber geldi!

Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi faizleri yüzde 1,55 ile 1,89 arasında değişiklik gösteriyor. Ziraat Bankası'nda maaşı bulunanlara daha düşük faiz tanınırken, müşteri olmayan kişileri çinde kolayca 50 bin liraya kadar tüketicisi kredisi sağlanıyor. İşte ayrıntılar... 

avmlerde yabancı müşteri oranı 2014 Haberi

avmlerde yabancı müşteri oranı 2014

Bazı cadde ve AVM’lerde yabancı müşteri oranının yüzde 70’i bulduğunu söyleyen Vahap Küçük, “Arap ve Azeri müşterilerin yanı sıra bu yıl Güney Koreli turist sayısındaki artış dikkat çekici” dedi.


Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Başkanı Vahap Küçük, turist alışverişinin çok önemli olduğunu söyleyerek, “En fazla Araplar ve Azeriler alışveriş yapıyor. Bazı cadde ve AVM’lerde yabancı müşteri oranı yüzde 70’i buluyor” dedi.


Bu yıl Güney Koreli turist girişinde artış yaşandığına dikkat çeken Küçük, “Bire dört artış var ve bu çok önemli. Sonuç olarak toplam alışveriş içinde yabancıların payı artıyor” diye konuştu.


‘Güveniyorlar’

Küçük, “LC Waikiki olarak bizim de müşterilerimizin yüzde 60-70’ini yabancıların oluşturduğu mağazalarımız var. Örneğin İstiklal Caddesi mağazamızda Türk müşteri bulmakta zorlanırsınız. Antalya ve Alanya da öyle... Bu durum işe alımlarda...