25 / 04 / 2024

AVMlerin kolaylığı

AVMlerin kolaylığı

Tüketicilerin vakit geçirmek, sosyalleşmek, eğlenmek ve can sıkıntısından kurtulabilmek için gitmeyi tercih ettikleri yerlerin başında AVM'ler geliyor. Yazın sıcağından, kışın soğuğundan korunarak, alışveriş daha konforlu hale getiriliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı: Binaların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ruhsat aldıkları tarihteki imar kurallarına göre inşa edilmiş yapıların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirdi. 

Raci Kaptan Kolaylı kimdir? Raci Kaptan Kolaylı kaç yaşında?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Raci Kaptan Kolaylı kimdir? Raci Kaptan Kolaylı kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

BDDK’dan DASK teminatlarının kullanımı konusunda kolaylık talebi! Öncelik işyerlerinin olsun!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), deprem bölgesindeki DASK teminatlarının kullanımı konusunda kolaylık sağlanmasını istedi. 

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasıyla konutunu yenilemek isteyenlere büyük kolaylık geliyor!

Sektör temsilcileri, "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasının dönüşüme hız katacağına ve özellikle evini yenilemek isteyen vatandaşa büyük kolaylık sağlayacağına dikkat çekti. 

EYT'de prim borcu olanlara yeni çözüm! Büyük kolaylık tanınacak

Milyonlarca kişinin kamuya olan bütün borçlarının yapılandırılmasıyla alakalı kanun icraata girdi. Kısmı kademeli prim sisteminden dolayı emekli olamazken, bu mağduriyeti gidermek için EYT’liler yasa ile emekli olabilme kolaylığı getirildi.

EYT'lilere flaş kolaylık: Emekli maaşı bağlama süresi kısalıyor! Hemen bu son dakika detayına bakın!

EYT'lilere flaş kolaylık... Emekli maaşı bağlama süresi kısalıyor... Hemen bu son dakika detayına bakın...

​​​​​​​Depremzedelere 3 ülkeden daha vize kolaylığı!

Almanya'nın ardından üç ülke daha depremzedelere vize kolaylığı getirildiğini açıkladı. Depremzedelerin yakınlarının yanına geçici süreyle gitmeleri kolaylaştırılacak.

Almanya'dan şok karar! Depremzedelere vize kolaylığı sağlanacak!

Almanya depremzedelere vize kolaylığı sağlamak için görev gücü oluşturdu. İşte ayrıntılar...

Tüm Türkiye kenetlendi! Depremzedelere bir kolaylıkta BDDK'dan

Türkiye’nin seferber olduğu deprem sürecinde kurumlar da depremden etkilenen vatandaşlara kolaylıklar sağlıyor. İşte BDDK’nın açıkladığı değişiklikler;

Otel ve tesislere sıfır vergi kolaylığı geliyor! 2025'e kadar uzatılacak!

Meclis’teki kanun teklifiyle koskoca otel ve tesislere "sıfır vergi" kolaylığı sağlanacağı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Yeni Peugeot 308 kolaylık sihirbazı çıktı! işte Peugeot 308 almanız için 6 neden

Peugeot’nun yeni Peugeot 308 modeli yeni nesil teknolojileriyle kullanıcılarının günlük hayatını kolaylıklar getirdi.  Peugeot'dan yapılan açıklamaya göre, Peugeot’nun hatchbacki 308, yeni aslan logosu, yüksek performansı ve tasarımı üstnlüğü ile göz dolduruyor.

Çiftçilere ödeme kolaylığı! Borçlardaki faiz siliniyor!

Ziraat Bankası, borcu olan çiftçilere müjdeli haberi verdi. Kredi borcu ödemesini yapamayıp takibe düşen çiftçiler için banka tarafından ödeme kolaylığı sağlanacak. İşte ayrıntılar...

Nilüfer Belediyesi'nden emlak vergisi ödemelerinde kolaylık! 

Bursa Nilüfer Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların emlak vergisi borçlarını ödemeleri için kolaylık sağlıyor. Vatandaşlar bu imkanlar sayesinde belediyeye gelmeden ödeme yapabilecek.

AVMlerin kolaylığı Haberi

AVMlerin kolaylığı

İnsanlar yalnız başına, eşleriyle, çocuklarıyla veya arkadaşlarıyla birlikte AVM'lere giderek hem alışveriş ihtiyaçlarını giderip hem de eğlenebiliyorlar. Yazın sıcağından, kışın soğuğundan korunarak, alışveriş daha konforlu hale getiriliyor. AVM'nin sunduğu marka/ürün çeşitleri, atmosfer, kolaylık, güvenirlilik, satış elemanlarının tutumu ve davranışları, yeme/içme olanakları, lokasyon, çeşitli promosyonlar, otopark olanakları ve ürün politikaları müşterileri olumlu yönde etkiliyor. Kısacası AVM'ler işimizi kolaylaştırıyor.


Milliyet...