29 / 03 / 2024

avrasya gyo projesi

avrasya gyo projesi

Avrasya GYO sermaye artırımı ile elde edilecek fonu Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkiinde yapımı planlanan ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanılması planlanıyor.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay!

Avrasya GYO Edirne'nin Kirişhane Mahallesi'nde Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş. ile Metro Hotel Apartments projesine başlayacak.

Avrasya GYO çıkarılmış sermayesini 223.2 milyon TL'ye artırdı!

Avrasya GYO, ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanılmak üzere 111 milyon 600 bin TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 223 milyon 200 bin TL'ye yükseltilmesine karar verdi. 

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO İstanbul Şişli gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 1946 ada 132  parselde yer alan; A Blok 17. Normal katta konumlu 187 bağımsız bölüm  numaralı "OFİS" ve C Blok 5. Normal katta konumlu 316 bağımsız bölüm  numaralı "MESKEN" nitelikli taşınmazın yılsonu değerleme raporunu yayınladı .

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Otogarı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Otogarı yılsonu değerleme raporunu yayınladı .

Avrasya GYO Samsun İlkadım 2 Akaryakıt İstasyonu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Samsun ili İlkadım ilçesi 2 Adet Akaryakıt İstasyonu Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Avrasya GYO Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Kirazlıkçay okul binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıkçay Mah. 1151 ada 1 Parsel numarasında yer alan okul binasına ait değerleme raporunu yayınladı .

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı'na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı'na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO'nun Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO, ''Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin ''Boen İnşaat ve Buryap İnşaat İş Ortaklığı '' ile yüklenici ön sözleşmesi imzaladı. 

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 1,83 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,13-2,14 TL fiyat aralığından 3 milyon 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 1,83 oldu.

Avrasya GYO bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Avrasya GYO, 23 Kasım 2020 tarihli yönetim kurulu kararına istinaden, bedelsiz sermaye artırımının onayı için SPK'ya başvurdu.

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 3,00 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,22 TL fiyattan 997 bin 607 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 3,00 oldu.

avrasya gyo projesi Haberi

avrasya gyo projesi

Avrasya GYO 72 milyon TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 360 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içinde 72 milyon TL yüzde 100 bedelli arttırılarak 144 milyon TL' ye yükseltilmesine karar verildi.

Avrasya GYO'nun  sermaye artırımı ile elde edilecek fonu Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkiinde 2261 ada 16 parsel de kayıtlı 19.532,00 metrekarelik arsa üzerinde yapımı planlanan ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanılması planlanıyor.

Projenin inşaat maliyetinin KDV hariç 148 milyon 468 bin 50 TL, arsa maliyetinin KDV hariç 26 milyon 200 bin TL olması planlanmakta olup, öngörülen gelir KDV hariç 259 milyon 598 bin 662 TL oldu. Proje, dükan, ofis ve otel bölümlerinden oluşmakta olup, projenin finansmanının sermaye artırımı ile sağlanan fon ve bağımsız bölümlerin ön satışı ve gerektiğinde banka...