29 / 03 / 2024

Avrasya Tüneli dijital harita

Avrasya Tüneli dijital harita

Avrasya Tüneli, dijital haritalarda da hemen yerini aldı. Yandex, Google, İBB Trafik, Trafi, TomTom gibi uygulamalar harita ve navigasyonlarına tüneli anında eklediler.

Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü aynı anda test edildi!

Avrasya Tüneli’nden ilk geçiş dün sabah saat 07.00 itibariyle başladı. Hürriyet Ekonomi’den Ceyhun Kuburlu ve Burak Coşan İstanbul trafiğini rahatlatması beklenen Avrasya Tüneli’ni ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü aynı anda test etti.

Emlakta yeni değerleri Avrasya Tüneli belirliyor!

İstanbul’un iki yakası arasındaki mesafeyi 15 dakikaya indirerek metropole bambaşka bir boyut kazandıran Avrasya Tüneli emlak hareketlerine de yön veriyor.

Avrasya Tüneli’nden günde 260 bin TL bekleniyor!

Açıklanan rakamlara göre devlet Avrasya Tüneli'nden günde yaklaşık 260 bin TL kazanacak. Hazine garantisi fazlasının yüzde 30'u kamunun olacak.

Avrasya Tüneli'nin inşasında can kaybı yaşanmadı!

Avrasya Tüneli projesinde çalışanlara 72 bin saatin üzerinde İş Güvenliği, Sağlığı ve Çevre Eğitimi verildiği belirtilirken, iş güvenliği kurallarının eksiksiz olarak uygulandığı Proje'de can kaybı yaşanan kazalar meydana gelmedi.

Avrasya Tüneli’nin 2017'de geçiş ücreti ne kadar olacak?

Bugün saat 07.00 itibarıyla geçişlerin başladığı Avrasya Tüneli’nde 2017’de alınacak geçiş ücretinin, 1 Ocak’taki kur baz alınarak yıl boyunca sabit kalacağı belirlendi.

Avrasya Tüneli trafiğe açıldı!

Asya ve Avrupa'yı deniz tabanından karayoluyla birleştiren tarihi proje Avrasya Tüneli, sabah 07.00'dan itibaren araç trafiğine açıldı.

Anadolu yakasındaki otellere Avrasya Tüneli piyangosu!

Avrasya Tüneli belki de en çok Anadolu yakasındaki otelleri memnun etti. Genelde iş amaçlı seyahat edenleri ağırlayan Anadolu yakası otelleri, ‘tünel’ ile turizmin kalbi tarihi yarımada ve Taksim’e daha da yakınlaştı

Avrasya Tüneli yarın sabah trafiğe açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Avrasya Tüneli'nin açılışının ertelendiğini söyledi. Tünel yarın sabah 07:00 itibariyle trafiğe açılacak.

Büyükyalı: Avrasya Tüneli'ne en yakın proje!

Özak GYO, Ziylan Grup, Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Kazlıçeşme sahil yolunda, Avrasya Tüneli’ne en yakın yeni yaşam alanı olarak dikkat çekiyor. T

Avrasya Tüneli, İpek Yolu'na ivme kazandıracak!

Gürcistan Başbakanı Kvirikaşvili “Türkiye ve Gürcistan’ın amacı, partnerlerimizle tarihi İpek Yolu’nu canlandırmaktır. Avrasya Tüneli, tarihi İpek Yolu’nun canlandırılmasına bir ivme kazandıracaktır” dedi.

Avrasya Tüneli'nin özellikleri!

Türkiye’nin en önemli ulaşım projelerinden biri olan ‘Avrasya Tüneli’ açıldı.Tünel, İstanbul’da araç trafiğinin yoğun olduğu Kazlıçeşme-Göztepe arasını 15 dakikaya indirecek.

Avrasya Tüneli dijital haritalarda yerini aldı!

Avrasya Tüneli, dijital haritalarda da hemen yerini aldı. Yandex, Google, İBB Trafik, Trafi, TomTom gibi uygulamalar harita ve navigasyonlarına tüneli anında eklediler.

Avrasya Tüneli yılbaşına kadar 15 TL!

Taşıt trafiğini İstanbul Boğazı’nın altına taşıyan ve Göztepe ile Kazlıçeşme’yi 106 metre derinden birleştiren Avrasya Tüneli ile seyahat süresi 100 dakikadan 15 dakikaya inecek

Avrasya Tüneli dijital harita Haberi

Avrasya Tüneli dijital harita

Avrasya Tüneli, dijital haritalarda da hemen yerini aldı. Yandex, Google, İBB Trafik, Trafi, TomTom gibi uygulamalar harita ve navigasyonlarına tüneli anında eklediler.


Pek çok firmanın haritasını aldığı Başarsoft CEO’su Alim Küçükpehlivan, Avrasya Tüneli’ni dijital haritalara entegre etmek için iki aylık bir çalışma yaptıklarını söyledi. Küçükpehlivan, “Ek mesai yaptık. Bu tarz büyük projelerde en önemli sorun proje açılmadan hazır halde haritayı sunabilmek. Öncesinde ya da üç gün sonrasında sunamazsınız. İnsanlar bu tür şeyleri hemen istiyor. Altyapı projelerinin duyurusu yapılınca çalışmaya başlıyoruz. Proje alanları önceden haritanın içine konuyor ama yayına alınmıyor. Süreç içinde son haliyle ilgili bilgiler alınıp birkaç gün öncesinde bunlar düzenleniyor. Açılış gününde de haritalar yayına veriliyor. Avrasya Tüneli de doğrudan haritalarda yer alacak” dedi.


Rotalarda yerini aldı


Bazı yollarda Osmangazi Köprüsü’nde...