19 / 04 / 2024

Avrasya Tüneli geçişi kaç para

Avrasya Tüneli geçişi kaç para

Avrasya Tüneli hizmete açıldı. Kazlıçeşme ile Göztepe arasındaki seyahat süresini önemli ölçüde azaltacak tünelden geçiş ücreti otomobiller için 4 dolar+KDV olacak.

Tarihi rekor! Avrasya Tüneli'nden 7 yılda 123 milyon geçiş yapıldı!

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada Avrasya Tüneli'nden 7 yılda toplam 123 milyon geçiş yapıldığı belirtildi. 

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam geldi: Bugün itibarıyla tek yön için otomobiller 80 TL, minibüsler 120 TL ödeyecek!

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine de zam geldi. Yeni geçiş ücretleri bir bir açıklandı. İşte o rakamlar...

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Avrasya Tüneli’nden 6 yılda kaç araç geçti? Herkesin merak ettiği o rakam açıklandı!

İstanbul’un Avrupa ve Asya yakalarını denizin altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli’nden 6 yılda geçen toplam araç sayısı açıklandı.

Avrasya Tüneli rekor kırdı! İşte günlük geçiş sayısı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 9 Kasım Çarşamba günü Avrasya Tüneli'nden 71 bin 110 aracın geçtiğini ve bunun yeni bir rekor olduğunu açıkladı.

ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçenler Trendyol cüzdan hediye çeki kazanıyor

Geçiş zamanı ve geçiş sıklığınıza göre kişiye özel indirimler, kampanyalar, çekilişler ve eğlenceli oyunlar sunan ödül programı ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçişleriniz hediyelere dönüşsün. Hemen Avrasya Tüneli’nin mobil uygulamasını indirin.

Eğribel Tüneli inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Giresun-Dereli ve Şebinkarahisar güzergahı ile Eğribel tüneli geçişi inşaatının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Lamprecht: Avrasya Tüneli harika bir iş!

Casper’ın CEO’su Lamprecht, ''Avrasya Tüneli harika bir iş. Orada arkeolojik kalıntı bulunduğunda onları araştırdığınızı gazetelerden takip ediyordum, bence harika bir iş'' dedi. 

Ovit Tüneli'nde tek tüpten geçişler yıl sonunda başlayacak!

İnşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Ovit Tüneli'nde tek tüpten geçişlerin yıl sonunda başlaması bekleniyor.

Avrasya Tüneli için Tünel Hikayeleri yarışması!

İstanbul’da iki kıta arasındaki ulaşım süresini 5 dakikaya indiren ve Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. tarafından yapılan Avrasya Tüneli için “Tünel Hikayeleri” adıyla bir yarışma düzenliyor.

Avrasya Tüneli’nin binası LEED Altın Sertifikası'nı aldı!

Avrasya Tüneli’nin İşletme ve Bakım Binası, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi’nin (USGBC) verdiği LEED Altın Sertifikası’nı almaya hak kazandı.

Avrasya Tüneli'ne Kore'den Yılın Yapısı Ödülü!

İstanbul’da iki kıta arasındaki ulaşım süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli uluslararası bir ödüle daha layık görüldü. Kore İnşaat Mühendisleri Derneği “Altın Kategori”de 2017 “Yılın Yapı Ödülü”nü Avrasya Tüneli’ne verdi.

3. Boğaz Köprüsü ve Avrasya Tüneli'ne ilişkin 9 soru mecliste!

3. Boğaz Köprüsü ve Avrasya Tüneli'nin maliyetine ve şirketlere verilen geçiş güvencesi mecliste konu oldu. CHP'li Mahmut Tanal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Avrasya Tüneli geçişi kaç para Haberi

Avrasya Tüneli geçişi kaç para

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ecdadın 150 sene önceki denizin altından geçme hayalinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sayesinde Marmaray ile gerçekleştiğini belirterek, ancak Erdoğan'ın bununla yetinmeyip Avrasya Tünelinin yapılma talimatını verdiğini söyledi. 


25 soruda Avrasya Tüneli!


Asya ile Avrupa kıtasını deniz tabanının altından kara yoluyla birleştiren Avrasya Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili, bazı önemli yabancı konuklar ve çok sayıda bakanın katılımıyla hizmete açıldı.


Açılış töreninde konuşan Arslan, bakanlığın, yaklaşık 100 bin çalışanı, yüklenicileriyle birlikte 250 bin kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatlarını yerine getirmeye çalıştığını belirterek, çalışanlar ve üstleniciler adına Erdoğan'a katkıları nedeniyle teşekkür etti.


Arslan, şunları söyledi:


"Ecdat, 150 sene denizin altından geçme rüyasını, hayalini ortaya koydu ve bu hayal sayenizde Marmaray ile gerçekleşti. Ancak...